Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Zaman nasil gececek yaa sonucu ne olacak tuttu mu tutmadi mi sorular sorular ^_^
Ne durumdasın canım ben doktora gittim üç yumurtam vardı ikisi çatlamış doktor çok iyi folik asite basla ilişkiye devam dedi çok mutluyum kızlar yaa ins tutar bu ay çok heyecanlııı onuncu günü gidip kan da baktıracam bu ay beklemeyecem

amin inş. tutar canım

beni çağırmadı çatladı mı diye kontrole ama o kadar ağrıya göre çatlamıştır sanırım... senin inşallah tutar. bende nedense tutmayacak hissi var

KIZLAR IYI AKSAMLAR

Geçen ay klomen kullandim kist yaptığı için catlatma iğnesi vurulamadim gayet iyi büyümüştü yumurtalarim
bu ay tekrar klomen ictim günde 1 adet 5gun boyunca doz artırılmadi bugün doktora gittim yunurtalarim gelismis bu gece saat 23:00 catlatma iğnesiyapcam karnimdan doktor 36saat sonra gel aşılama yapicam dedi tabi ayri klinikte sperm yikamasi yaptirip götürmem lazim sizce asilama icin erken degilmi ?
doktor sperm yikama ucreti pahali eger yaptiramazsan 36saat sonra iliskiye gir dedi LÜTFEN YARDIM EDİN :S :)

Bu arada kızlar bebegimin olmamisi icin bi engel yok diyor doktorlar bütün testler film adet düzensizliğim yok direk aşılamaya gecmesi düşündürücü

Bu arada kızlar bebegimin olmamisi icin bi engel yok diyor doktorlar bütün testler film adet düzensizliğim yok direk aşılamaya gecmesi düşündürücü
Karar size kalmis eger maddi durumunuz varsa daha etkili olsun derseniz asilama yaptirin. Ama ilk kendiniz denemek isterseniz yine Allahin takdiri

Canim normalde doktorlar bi sene deneyipte olmayanlara asilama öneriyorlar.bence bikac aydir deniyorsan hemen asilamaya gecmeyebilirsin.

Arkadaslar adetime 9 gun var agrilarim siddetlendi onceden yoktu. Belim kasiklarim agriyor.boyle hissedipte hamile kalan varmi. Yoksa bu ay da mi tutmadi...

Arkadaslar adetime 9 gun var agrilarim siddetlendi onceden yoktu. Belim kasiklarim agriyor.boyle hissedipte hamile kalan varmi. Yoksa bu ay da mi tutmadi...
Hamile de olabilirsinya da adetin yaklaşırken boyle ağrı hissediyor muydun önceden ona göre karşılaştırma yap canım inşallah Hamilesindir

bazılarının aynı adet olacakmış gibi kasılmaları ve ağrıları olup sadece kahverengi akıntıları oluyormuş. ama herkesde değişiklik gösteriyor. stres yapma adete 3 gün kala falan test yaparsan çıkar belki. adetine daha var bayagı. yerlesme agrısıda olabilir.bende adetten bir yada iki gün önce idrar testi yapıp çift çizgi görürsem kan vericem. ama çift çizgi göremezsem adet gecikirse kan tahlılı vercem

bazılarının aynı adet olacakmış gibi kasılmaları ve ağrıları olup sadece kahverengi akıntıları oluyormuş. ama herkesde değişiklik gösteriyor. stres yapma adete 3 gün kala falan test yaparsan çıkar belki. adetine daha var bayagı. yerlesme agrısıda olabilir.bende adetten bir yada iki gün önce idrar testi yapıp çift çizgi görürsem kan vericem. ama çift çizgi göremezsem adet gecikirse kan tahlılı vercem

Tamm sagol canim oyle yapacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…