Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Ilacim dun bitti ama bugun bel ve kasik agrisi bende de var. Sizde doktorlar ilactan kac gun sonra iliski onerdi?

Ilacim dun bitti ama bugun bel ve kasik agrisi bende de var. Sizde doktorlar ilactan kac gun sonra iliski onerdi?
Ben ilacin bittigi gun iliskide bulunmadim sonra gun asiri.doktor adetin 13unde yumurtan olusmus dedi. Iki gunu ust uste oldu.sonra yine gunasiri.bence sende 13.gun doktora git

Ben ilacin bittigi gun iliskide bulunmadim sonra gun asiri.doktor adetin 13unde yumurtan olusmus dedi. Iki gunu ust uste oldu.sonra yine gunasiri.bence sende 13.gun doktora git

Gecen ay doktorum adetin 5. Gunu ilaca baslatti 5 gun kullandim. Ilacin bittigi gunden itibaren 5 gun beklememizi sonra 3 gun iliski onerdi. Gecen uyguladik ama olmadi bu ay oyle yapmak istemiyorum. Ilacim bitti gun asiri iliski dusunuyodum bende.

Doktora surekli gidemiyorum yurt disindayim malesef, hemen gel demiyolar adetin gecince gel diyip duruyolar. 3 ay boyle klomen denedikten sonra anca obur adima gecmek icin onay almis oluyorum. Kimse anlamiyorki nasil cocuk istedigimizi. Birsey yok stress yapma olucak diyip eve gonderiyorlar..

Yok ya bes gun ara vermene gerek yok bence belki erken yumurtluyorsundur.bence adetin 8.gununden basla gun asiri dene.ovulasyin testi kullan yumurtlama gunlerini ust uste degerlendir

Ben adetin 5. Gunu klomene basladim ve klomenin 2. Gununde adetim bittikten sonra birliktelik oldu. klomen icerken iki defa oldu. Sonra ovitrelle igne verince 36 saat bekledik ve tam saatine uyduk. Simdi gun aşırı devam. Ama umudum yok gibi. Birde tam vajina girisine yakin yara olusmus cok canim aciyor :-(

Herkese merhaba.Siteye yeni uye oldum fakat iki yildir takip ediyorum ve tum forumlari okudum :) bende reglimin 2. Gunu klomen kullandim ve ayin 22 sinde sabah catlatma ignemi oldum.Su an sağ yumurtaligimda batma hissi var ve ayagima ara ara vuruyo gogsum hassas ve alt karin şisti.Heycanliyim acaba bu sefer oldu mu ilk catlatma iğnem ve ben pco luyum.İnanin bu dertten muzdarip binlerce insan var sadece ben konusabileceğim ve danisabileceğim insanlar ariyorum.İlk defa boyle bir foruma uye oldum ve yazdim.Benimle ayni zamanlarda olan varsa birlikte beklemek isterim...

Mutlaka seninle ayni zamnlarda vurulan vardir.benim 11.gunum igne vurulali.ins senin de guzel haberlerini aliriz.o batmalar bende de oldu

Mutlaka seninle ayni zamnlarda vurulan vardir.benim 11.gunum igne vurulali.ins senin de guzel haberlerini aliriz.o batmalar bende de oldu
İnşallah bu ay bende mujdeli haberimi verebilirim ve tum bebek isteyenlerde.bu batma sebebi ya yumurta catlamasi ve yumurta yerlesmesinden kaynaklaniyo o kadar cok arastirma yaptim ki.Bazen abarttigimin farkinda olup kendime kizdim.Ofiste butun gun bosluklarda arastirma yapiyorum.Beklemek gercekten cok zor benim ilk olacak inşallah...

Aynen benim de ilk. Ben de cok arastirma yapiyorum.hemsire bi arkadasim var sen bunlari,bu terimleri nerden ogrendin diyor.ben bile bazilarini unutmusum detip sasiriyo.ins olur isteklerimiz

Aynen benim de ilk. Ben de cok arastirma yapiyorum.hemsire bi arkadasim var sen bunlari,bu terimleri nerden ogrendin diyor.ben bile bazilarini unutmusum detip sasiriyo.ins olur isteklerimiz

İnşallah ama sen nerdeyse yarilamissin 4 gun sonra sonucunu alabilirsin ve ben bekleye bekleye catlamazsam :/ Çevremdekilerin daha cocuk yok mu demelerinden cok sıkıldım.Daha 5 gun oldu ama hafif hafif belirtiler hissediyorum umutluyum bide ben yumurtam catladiktan sonra sut buharinida denedim.

Uzulme canim ins.olur.ben yariladim ama ben de merakla bekledim...benim hic bi sorunum yok gerci bebek icin bu ucuncu deneyisim.ama soruyo millet insanin cani sıkılıyor. Cok kafaya takma dua et.

Malesef dua etmekten başka caremizde yok.Cok zor gercekten yasayan anliyo malesef sanki imkansiz gibi geliyo yada hic bebegimi kucagima alamicakmis gibi hissetmek zor.psikolojik hersey bu kesin yani haklisin kafaya takmasak daha rahat edecegiz ama buda bi kadin icin imkansiz bisey.Biz yapimiz gereği herseyi irdelemeden edemiyoruz.Siz kac yillik evlisiniz yaş kaç?

Ben bir yil 4 aydir evliyim bibucuk yil sayilir.ama uc aydir bebek deniyoruz.27 yasindayim. Peki ya sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…