Ben bir yil 4 aydir evliyim bibucuk yil sayilir.ama uc aydir bebek deniyoruz.27 yasindayim. Peki ya sen?
daha bata çok var ama adet olcakmışım gibi birşey hissediyorumiğne olalı 6 gün olduu
daha bata çok var ama adet olcakmışım gibi birşey hissediyorumiğne olalı 6 gün olduu
evet canım aramızda bir gün var. sen 22sinde iğne olmuşsun bende 21inde akşam olmuştum. birde aynı akşam olan bir arkadaş daha var. hakkımızda hayırlısı. ben cumartesi çatlama olduğunu çok şiddetli bir biçimde hissettim ağrım çoktu. ama doktora çatlamışmı diye gitmedim. dün çok ağrım yoktu ama bugün yine karnım şiş ve adet olcakmış hissi varBenimde 5. Günüm beraber beklemede olcaz sanirim :) Doktorum hastalanirsam 3. Gunu bekliyo yada gecikirsem 1 gun sonra gel dedi olmazsa asilamaya geccem bende...
O his bende de var.daha bata çok var ama adet olcakmışım gibi birşey hissediyorumiğne olalı 6 gün olduu
Benden iki ay once evlenmissin .ins olur hepimizin.burdan herkes guzel haberler verir.Bence için rahat olsun bu ay bence bebeğin seninle olcak cunku bu his yumurtladiğini gosterir ki olduysa umarim bebegin tutunur sana.Bende 2014 haziranda evlendim ama esimle 9 yildir beraberiz ayni yastayiz bide :) inşallah mucizemiz bizimledir.Bende umutluyum bu ay :)
Bende 1 yıl 3 aylık evliyim. yakın yakınız inşallah burdan iyi haberler veririz birbirimize. bu arada yaşımda 21O his bende de var.
Benden iki ay once evlenmissin .ins olur hepimizin.burdan herkes guzel haberler verir.
birde senin bata 9 günün kalmış ama benim daha çok var tuhaf geldi banaO his bende de var.
Benden iki ay once evlenmissin .ins olur hepimizin.burdan herkes guzel haberler verir.
Kızlar bende 21 yaşındayım ve 1 yıl 3 aylık evliyim ama sadece 3 ay korundum inşallah bu ay olur klomenden sonra adet gecikmesi vs oluyo mu normal adet oldunuz muBende 1 yıl 3 aylık evliyim. yakın yakınız inşallah burdan iyi haberler veririz birbirimize. bu arada yaşımda 21
Canim benim bata 13 gun varken basladi agrilar. Bilmiyorum belki ignenin etkisidir.ama ins.bebistir.senin kac gun var?birde senin bata 9 günün kalmış ama benim daha çok var tuhaf geldi bana
O his bende de var.
Canim benim bata 13 gun varken basladi agrilar. Bilmiyorum belki ignenin etkisidir.ama ins.bebistir.senin kac gun var?
Kızlar bende 21 yaşındayım ve 1 yıl 3 aylık evliyim ama sadece 3 ay korundum inşallah bu ay olur klomenden sonra adet gecikmesi vs oluyo mu normal adet oldunuz mu
Canim kac yasindasin ki? Ben seni benle ayni yasta diye anladim.bende 27 yasindayim.okadar erken sayilmazO cektigin agri yumurtanin catlamasidir umarim boş gecmemissindir.Sen erken anne olcaksin yani :) kendimi yaşli olarak goruyorum artik gec mi kaldim ben anne olmaya
Canim kac yasindasin ki? Ben seni benle ayni yasta diye anladim.bende 27 yasindayim.okadar erken sayilmaz
E universite okuduk is hayati evlilik alisma derken ancak canim .gec degil normal :)Yasemine yazmistim ben onu yanlis oldu :) 21 yasindaymis ya ne guzel :) biz biraz geciktik :/
E universite okuduk is hayati evlilik alisma derken ancak canim .gec degil normal :)
benim bat 6 şubat canım. 10 günmüş benimde daha fazla sanıyodum, kafam allak bullak artık yaaCanim benim bata 13 gun varken basladi agrilar. Bilmiyorum belki ignenin etkisidir.ama ins.bebistir.senin kac gun var?
canım bende de tuhaflıklar var. mesela dün akşam yemek yedikten sonra sağ göğsümmü desem omzummu desem batıştı durdu. sol olsa dicemki kalbim sıkışıyor. bugün yine adet olcakmışım gibi ağrılarım var. ve benim akıntılarım çok fazla. genel olarak karnım şiş gazımda fazlaBenim bugun nedense midemde bi ekşime var gogsum sizliyo belimede ayagimada vuruyo sizde de boyle mi acaba kendinizi sismis hissediyo musunuz merak ettim iki uc gundur garip hissediyorum kendimi burnunu garip garip kokular geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?