Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Can'ım ya sıkma canını bak bizlerde ilk deniyoruz belli değil nolacak bundada vardır bir hayır inş herkes için güzel sonuçlar alınır bende inan heyecanla şuan bekliyorum olumlu seyler duymayı kızlardan banada umut olacak çünkü

daha fazla da büyüye bilir değişir o
Kızlarr başka bir doktora gittim ve çok memnun kaldım aynı hastane ama farklı doktor aynı bilgiler tahliller çıktı kısa bi muayeneden sonra klomeni benim isteğimle verdi bugün yani 5. Gün başladım inş olumlu geçer ya doktor iğne konusunu takibe göre karar verecek bir hafta sonra gel dedi

Hayırlısı olsun canım inşallah istediğin gibi olur :)

Ay inş sonunda klomene başladım bende yalnız bayanlar doktor bana o dönemde keçiboynuzu kaynat suda eşine içir ılık dedi klomen kullandığınız ay değerli iyi geçirin
Sperm sayısını artırıyor keciboynuzunu ben onun yerine keciboynuzu özü veriyorum eşime sabah akşam 1 kaşık onu içmek daha kolay oluyor.. Allah yardımcıniz olsun

Sperm sayısını artırıyor keciboynuzunu ben onun yerine keciboynuzu özü veriyorum eşime sabah akşam 1 kaşık onu içmek daha kolay oluyor.. Allah yardımcıniz olsun
Sagolun sizde durum nasıl ? Bu arada keçiboynuzu özü de mi varmış nerede satılıyor hemen alayım

Sagolun sizde durum nasıl ? Bu arada keçiboynuzu özü de mi varmış nerede satılıyor hemen alayım
Çatlatma ignemi 3 gün önce oldum beklemedeyim :) keciboynuzunu internetten araştırıp eczaneden aldım 15 TL birşey.. 2 gün kaynattim kokusu rahatsız etti eşime iciremedim bunu iciyo pekmez gibi zaten

Çatlatma ignemi 3 gün önce oldum beklemedeyim :) keciboynuzunu internetten araştırıp eczaneden aldım 15 TL birşey.. 2 gün kaynattim kokusu rahatsız etti eşime iciremedim bunu iciyo pekmez gibi zaten
Ayy çok heyecanlı yaa ins tutar ilk denemen miydi canım yaa k bakma daha öncede konustuk ama insan akılda tutamıyor : ) iğneden 36 saat sonra ilişki diyorya kaç gün olması lazım acaba adete kadar gün asırımı yoksa belirli günümü var

2.5 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım doktor 3 ay korun dedi korunmadim olmadı geçen ay yeni bir doktora gittim beklemek boşa zaman kaybı diyip klomene başlattı benimde işime geldi klomen ve iğne ile ilk denemem kürtaj öncesi 4 ay sonra olmuştu gebelik .. Bana doktor iğneyi yaptır ertesi akşam ilişki dedi 2 gün üst üste ilişki oldu sonrasında kafaniza gore takılın rahatsıniz dedi tek sorun iğne olduğum gün çok ağır grip oldum ve hala devam ediyor

Boşver iyi yapmıssın korunmadıgın için benim arkadasada kürtaj sonrası korun dedi altı ay oldu olmuyor ama çogu insan iki üç ayda kalmış hamile çok pişman oda korundugu için.. İlk gebelik de mi klomenle olmuştu

Yanı bencede gerek yok korunmadigim halde olmadı zaten... 3 ay ovulasyon günü şu gün bu gün dikkat ettik uğraştık olmadı 4. Ay istemiyorum ara vericem dedim korunduk hamile kaldım klomen falan kullanmadim yani.. Anliycagin herşey beyinde bitiyor psikolojimiz engel oluyor

Bu çok kötü işte yaa kendimize bile istiyoruz ama istemiyor gibi davranacaz Bebek konusunda yani bugün doktorda bana dedi çok istersen stres olursun engeller dedi ve pko oldugu için düzenli tempolu yürüyüş yap pasta börekden uzak dur dedi İns olumlu olur yaa ben yeni basladım bekleme anına daha çok var ama ins güzel haberler alırım sizlerden geçmiş olsun bu arada grip su an tam zamanı yani git basından

Ah o grip gitse keşke hiç çekemiyorum du durumda stres psikoloji beynimiz bedenimizi esir alıyor resmen akıldan hiç çıkmıyor hep ondan oluyor zaten. Önceden adet zamanı çabucak gelirdi şimdi 1 gün 1 ay gibi doktorun dedikleri uygulamaya çalış canım eminim faydasını görürsün

İnş beni unutma haber ver çok sevinirim ins güzel sonuclar olur

S SPAWNS ne yaptın cnm nasıl oldun başka belirtilerin var mı
Can'ım dün gece 6gibi sancıyla uyandım yaklaşık bi saat sürdü inanılmaz kadık Ağrı'sı yaşadın iki taraflı uyumaya çalıştım şimdi yok gecti inanılmaz akıntım hala devam kabızlık devam bide göğüs ucumu sıkınca bi sızlama oluyor sen ne alemdesin

bnm ağrım bugün geçti bnm de biraz akıntım vrda onun için sordm sana geçti mi diye senn belirtiler olumluya işaret hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…