canım bende de tuhaflıklar var. mesela dün akşam yemek yedikten sonra sağ göğsümmü desem omzummu desem batıştı durdu. sol olsa dicemki kalbim sıkışıyor. bugün yine adet olcakmışım gibi ağrılarım var. ve benim akıntılarım çok fazla. genel olarak karnım şiş gazımda fazla
Bende şu an ayni şekildeyim sanirim sen test yaptiktan sonra eger pozitif olursa bende heycanlancam :) ama nedense senden oyle bi haber alcakmisim gibi doguyor icime :) inşallah tabi
inşallah ama ruh halim çok karmaşık bi umut doğuyor içime sonra geçiyor olmayacak diyorum. önceki gün yanmam oldu biraz kesin yine iltihap dedim ama geçti.. ama 5 şubatı beklicem bentotem yaptım :)
Benim batta 4 şubat yakin bakalim hayirlisi ile insallahbenim bat 6 şubat canım. 10 günmüş benimde daha fazla sanıyodum, kafam allak bullak artık yaa
Bende 7 subat :)
Benim batta 4 şubat yakin bakalim hayirlisi ile insallah
aramızda birer gün var :)) en azından gün yaklaştıkçe belirtilerimizide karşılaştırırız inşallah hamiş oluruz :)
evet canım o yüzden 5 şubatta yapıcam 12. yada 13. gün sonuç alanlar var kanda. ben 5inde idrar yaparım diyorum çıkarsa o gün kanda veririm. ama çıkmazsa adetimin gecikip gecikmemesine göre kan veririm diye düşündümİnşallah hergun paylasiriz ama once sende belirtiler baslar gerci 3 gun var aramizda ama onemli olan catlatma ignesinin tarihi 14 veya 16 gun sonra sonucu veriyomus kesin olarak ilk 10 gun igneden kaynakli vucudumuzda beta hcg yuksek olurmus
evet canım o yüzden 5 şubatta yapıcam 12. yada 13. gün sonuç alanlar var kanda. ben 5inde idrar yaparım diyorum çıkarsa o gün kanda veririm. ama çıkmazsa adetimin gecikip gecikmemesine göre kan veririm diye düşündüm
Sagol canim.amin...İnşallah bu ay bizim ayimiz olur ve bebislerimiz bizimle olur sizede bol bol dua etcem
Biraz zor olcak beklemek.Sendeki belirtiler nasil su anda?
evet en zoru sonucu beklemekmiş zaten.. açıkçası bugüne kadar kendimi pek dinlemek istemedim. umutsuzdum.ama inanılmaz gaz sıkıntısı yaşıyorum, şişkinlik var, dün akşamda sağ göğüs yada omzumda ağrı oldu. eğilip kalktıkça da kasıklarımda batışma var. aşırıda akıntı var. idrarada bugün çok sık çıktım. ama bu kadar belirti olacağına inanmıyorum bazıları psikolojik olabilir. sende neler var canım?
acaba psikoljik mi yoksa gerçekten var mı bunu kestiremiyorum o yüzden çok çokk umutlandırmak istemiyorum kendimi. artık haftaya belli olurBende de ayni sekilde gogsume ara ara sizlama seklinde agri giriyo belim ve ayagimada vuruyo ama tatli tatli sık idrar ve gaz bende de var sanki sismjs gibi hissediyorum kendimi ara ara sağdaydi benim yumurtam batma hissi oluyo bu kadar canim
acaba psikoljik mi yoksa gerçekten var mı bunu kestiremiyorum o yüzden çok çokk umutlandırmak istemiyorum kendimi. artık haftaya belli olur
evet canım o da olabilir. zaten şimdi test yapsak pozitif çıkarmış. bazen diyorum yapsamda bir görsem en azından gördüm derimBende psikolojik degil cunku ben kendimi surekli dinleyen birisi degilim.ama ilactan kaynaklida olabilir cunku catlatma ignesi zaten hamilelik hormonu veriyo vucuda
Cnm aynı adet belirtilerini yaşadım ben.. Yani olabilir şimdiden üzme kendiniArkadaslar adetime 9 gun var agrilarim siddetlendi onceden yoktu. Belim kasiklarim agriyor.boyle hissedipte hamile kalan varmi.Yoksa bu ay da mi tutmadi...
evet canım o da olabilir. zaten şimdi test yapsak pozitif çıkarmış. bazen diyorum yapsamda bir görsem en azından gördüm derim
canım sen neler yaşamıştın iğneden bir hafta sonra falan biraz bahseder misin bizeCnm aynı adet belirtilerini yaşadım ben.. Yani olabilir şimdiden üzme kendini
Sagol canim ins.Cnm aynı adet belirtilerini yaşadım ben.. Yani olabilir şimdiden üzme kendini
canım sen neler yaşamıştın iğneden bir hafta sonra falan biraz bahseder misin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?