Ayni durum bendede adet ahrisi gibi heran olacak gibi olmadi gibi bu aydaHmm ayniyiz yani.ins bu agrilar bebek habercisidir ama bemimki aynen adet ağrısı gibi.simdi yine hissediyorum.her an kan gelecekmis gibi
Ins.olur yaAyni durum bendede adet ahrisi gibi heran olacak gibi olmadi gibi bu ayda
Benim beyaz renkte.herkesin farkli oluyor.Sizde sari akinti var mi acaba?
Benim b
Benim beyaz renkte.herkesin farkli oluyor.
Ayni soruyu sormustum ben daha once. Oyle olanlar var .adet sancisi gibi sanci cekmisler ama adet olmamislar.Kizlar adetime 8 gun var adet olacak gibi adet ahrilsrim var boyle olupta hamile olan varmi
Benim de oyle beyaz renkte bikacgundur varYani benimkide beyazimsi yumurta aki gibi bisey yeni basladi
Benimde ayni oyle canim bastan beyazdi artik saydamsi daha çokYani benimkide beyazimsi yumurta aki gibi bisey yeni basladi
Sagol canim insallah bizlerinde oyle olurrrAdete 4-5gün kala da idrar testi yaptm hayalet çizgi vardı hatta burda da paylaşmıştm. Adete 2gün kala kan testi yaptm ve beta 60çıkmıştı.. Rabbim sizlere de nasip etsin en kısa zamanda
Malesef boş geçtim hamile değilim kesin adeti bekliyorum bi daha ki ay olur inşallah. Her nasip vaktine esirdir kimi erken der kimi geç der hayırlısı olsunO cektigin agri yumurtanin catlamasidir umarim boş gecmemissindir.Sen erken anne olcaksin yani :) kendimi yaşli olarak goruyorum artik gec mi kaldim ben anne olmaya
Herkesin hakkinda hayirlisi olsun kan testimi yaptinMalesef boş geçtim hamile değilim kesin adeti bekliyorum bi daha ki ay olur inşallah. Her nasip vaktine esirdir kimi erken der kimi geç der hayırlısı olsun
Amin evet çok bulantı kusma vardı acile gittim yaptılar geçen hafta perşembeydi galiba bu günde adetimin 28.günü ama bi belirti yok inşallah düzgünce olurum bütün hamilelik belirtileri vardı ama hamilelik yok :)Herkesin hakkinda hayirlisi olsun kan testimi yaptin
Degerin kac cikmisti.bazilarinda gec dollenme olabiliyoAmin evet çok bulantı kusma vardı acile gittim yaptılar geçen hafta perşembeydi galiba bu günde adetimin 28.günü ama bi belirti yok inşallah düzgünce olurum bütün hamilelik belirtileri vardı ama hamilelik yok :)
1.20Degerin kac cikmisti.bazilarinda gec dollenme olabiliyo
Amin evet çok bulantı kusma vardı acile gittim yaptılar geçen hafta perşembeydi galiba bu günde adetimin 28.günü ama bi belirti yok inşallah düzgünce olurum bütün hamilelik belirtileri vardı ama hamilelik yok :)
Bi arkadasin 1,3 cikmisti uzuldu olmamis diye adet gunu gecince tekrar kan verdi 50 olmustu. Doktor gec dollenme demis.belki sende de olabilir.ihtimal yani
İnşallah salı günü doktora gidicem tekrar o zamana kadar adet olmazsam zaten 34.Gün oluyoBi arkadasin 1,3 cikmisti uzuldu olmamis diye adet gunu gecince tekrar kan verdi 50 olmustu. Doktor gec dollenme demis.belki sende de olabilir.ihtimal yani
Canim cikarsa simdi cikar zaten ama 1in ustundeyse tekrar kan vermende fayda var aklinda kalmasinİnşallah salı günü doktora gidicem tekrar o zamana kadar adet olmazsam zaten 34.Gün oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?