Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

bu sabah idrarımı yaparken yine yanmam oldu bitmedi şu enfeksiyon düşmedi yakamdan.. kesin bu ayda tutmıcak öyle hissediyorum

bu sabah idrarımı yaparken yine yanmam oldu bitmedi şu enfeksiyon düşmedi yakamdan.. kesin bu ayda tutmıcak öyle hissediyorum
Canim enfeksiyon duzeyi cok yuksek degilse hamilelige engel degil.dr oyle soyledi bi ara ben dede vardi ama cok az engel olmaz dedi dr.yanma oluyordu.

Sıkma canini Allah tan hersey biraz sabırli olmaliyiz bu konuda.Ama once bu enfeksiyon tedavisini yapmalisin bence.Bi ara bende de olmustu 1 hafta bi ilac kullanmistim ama alttan iyi gelmisti.1 hafta iliskiden uzak duruyosun kuruyo hemen

Canim enfeksiyon duzeyi cok yuksek degilse hamilelige engel degil.dr oyle soyledi bi ara ben dede vardi ama cok az engel olmaz dedi dr.yanma oluyordu.

Sıkma canini Allah tan hersey biraz sabırli olmaliyiz bu konuda.Ama once bu enfeksiyon tedavisini yapmalisin bence.Bi ara bende de olmustu 1 hafta bi ilac kullanmistim ama alttan iyi gelmisti.1 hafta iliskiden uzak duruyosun kuruyo hemen
ben zaten bu son adetimden önce iltihap tedavisi gördüm. tam ilaçlarım bitti ertesi gün adet olmuştum. 3 haftadır yoktu sabah bir iki saat yine oldu. anlamıyorum ya anlamıyorum fitil antibiyotik kullandım ve o kadar da dikkat ediyorum temizliğime ama yok yine oluyor. hamilelik olsada tutunamayabilir..

Doktorunu arayip sorsan ya.İslak kalmamasi gerekiyor en onemlisi bu.Diger turlu haklisin tutunamayabilir...

Biz temizluge nekadar dikkat etsekte esimizden geliyo bize o enfeksiyon genelde.bana da bazan o yanma hissi geliyor.hemen hemen her bayanda var.duzeyi onemli

Kızlar bat kaç ?? Ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz ?? Benim bat 9 subat dahada çok var yaa ama iğneden on gün sonra baktırsam mı kanda acaba ??

Kızlar bat kaç ?? Ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz ?? Benim bat 9 subat dahada çok var yaa ama iğneden on gün sonra baktırsam mı kanda acaba ??
canım benimde bat 6 şubat. bende 5 şubatta idrar testi eğer pozitifse aynı gün kan testi yapcam. ama negatif çıkarsa zaten büyük ölçüde yok demektir. 10 gün daha erken bugün 10. günümüz. iğne etkisiyle yüksek çıkabilir değerlerinde. ama eğer merak ediyorsan sabret bir iki gün daha pazartesi ver kan. sende çıkarsa belki bizde test yaparız :)

Biz temizluge nekadar dikkat etsekte esimizden geliyo bize o enfeksiyon genelde.bana da bazan o yanma hissi geliyor.hemen hemen her bayanda var.duzeyi onemli
işte üç haftadır yoktu yani aasıl yumurtlama zamanı yoktu şuan zaten döllenme olduysa olmuştur diye düşünüyorum. çoğunlukla 4 gün de oluyormuş ya. artık varsada hayırlısı olsun. iltihap olupta kalanlar olmuş forumlarda

of ya ne bitmez aymış. birde hep kar yağdı ya bu ay sanki 6 aylık bi zaman dilimi gibi zaten beklemek zorkeen

Evet haklisin canim oyle bende işe verdim kendimi ne kadar iş varsa aysonunu beklemeden günlüğe düştüm resmen personel mesaileri falan vakit gecsin diye...

Yemek yap farkli lezzetler dene evde ugras bul kendine buyuk boyama kitaplari var yetiskinler icin ondan da alabilirsin kitap oku rahat edersin :)
Bende bide yorgunluk var hiçbişey yapmak istemiyorum eve gidince hemen aparatif ne varsa yapıp yatmak istiyorum ama yine erkende yatamıyorum. pazar gününü uyuyarak geçirdim iğneden sonra ağrılarımda çoktu zaten. sende muhasebe işinde mi çalışıyosun canım personel maaşları falan dedin ya

ben iğne olalı 9 gün oldu. ne adet olacakmışım gibi ne de bebek varmış gibi

Evet canım muhasebe ve satinalma departmanindayim.Ne diyim Allah biran once yavrularimiza kavusmamizi nasip etsin

ben iğne olalı 9 gün oldu. ne adet olacakmışım gibi ne de bebek varmış gibi

Herkeste olcak diye bi kaide yokki ben ignemin 6. Gunundeyim bugunde sadece beyaz akintim var ve gogsum arada sizliyo o kadar.Ama ben takmiyorum bu kadar Allah hayirlisini nasip etsin evladinda herseyinde.Kendimizi dinledikce psikolojimiz altust oluyo sadece cok arastirma yapiyorum ben :) isim olmayinca can sıkıntısından :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…