aynen öyle canım bilmediğim ne varsa öğrenmiş oldum galiba. ama kendimizi dinlemek iyi değilll sonra üzüntü büyük olur. ama olursada süpriz olur güzel olurHerkeste olcak diye bi kaide yokki ben ignemin 6. Gunundeyim bugunde sadece beyaz akintim var ve gogsum arada sizliyo o kadar.Ama ben takmiyorum bu kadar Allah hayirlisini nasip etsin evladinda herseyinde.Kendimizi dinledikce psikolojimiz altust oluyo sadece cok arastirma yapiyorum ben :) isim olmayinca can sıkıntısından :)
4şubat bat bekliyoruzKızlar bat kaç ?? Ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz ?? Benim bat 9 subat dahada çok var yaa ama iğneden on gün sonra baktırsam mı kanda acaba ??
aynen öyle canım bilmediğim ne varsa öğrenmiş oldum galiba. ama kendimizi dinlemek iyi değilll sonra üzüntü büyük olur. ama olursada süpriz olur güzel olur
canım ınsallah yasıcaz birgün. benim bir ablam istemeden hamile kaldı adetleri düzensizmiş. doktora gidiyor ve geç döllenmeden hamileliği anlamamış. adet söktürücü vermiş o da kullanınca bebeği düştü.. sonrada pco ortaya çıktı. 6 ay tedavi gördü ve kilo verdi. sonra tedavisi bitti aynı ay hamile kaldı şimdi 4 aylık bebeği var. yani umutsuz değilsin. görümceminde 3. tüp bebek denemesi var. ama olmadı.. nasip işteBende hep surpriz olsun istedim ama nasip olmadi pco olunca malesef.insani yipratiyor bu hastalik yasanan semptomlar gecikme killanma kilo artisi vs zor yani
bende aynı durumdayım canım ve umutsuzumda biraz benimde bat 6 şubat.. ama daha çok erken iğneden sonra 14 gün falan geçmesi lazımbenim bat 5 ocak ama bekleyemeyip bugün yapasım var. iğneden sonraki günleri mi saymalıyız yoksa ilişkiden sonraki mi acaba. off çok meraklıyım hevesliyim daha ilk denemem ama olmazsa üzülücem ben
canım ınsallah yasıcaz birgün. benim bir ablam istemeden hamile kaldı adetleri düzensizmiş. doktora gidiyor ve geç döllenmeden hamileliği anlamamış. adet söktürücü vermiş o da kullanınca bebeği düştü.. sonrada pco ortaya çıktı. 6 ay tedavi gördü ve kilo verdi. sonra tedavisi bitti aynı ay hamile kaldı şimdi 4 aylık bebeği var. yani umutsuz değilsin. görümceminde 3. tüp bebek denemesi var. ama olmadı.. nasip işte
bi denesek mi :)))bende aynı durumdayım canım ve umutsuzumda biraz benimde bat 6 şubat.. ama daha çok erken iğneden sonra 14 gün falan geçmesi lazım
idrar testini mi canım ?bi denesek mi :)))
idrar testini mi canım ?aslında merak etmiyor değilim deneyebiliriz bakalım iğne etkili mi görmüş oluruz ama ya negatif çıkarsaaa. bi de kızlar bana kasık ağrınızı tarif edebilir misinizzz lütfen. benim bazı solda bazı sağda bazen komple bir ağrı. oturup kalktıkça da batışma şeklinde oluyor sizlerin nasıl
ben yaptım idrar testi negatif çıktıidrar testini mi canım ?aslında merak etmiyor değilim deneyebiliriz bakalım iğne etkili mi görmüş oluruz ama ya negatif çıkarsaaa. bi de kızlar bana kasık ağrınızı tarif edebilir misinizzz lütfen. benim bazı solda bazı sağda bazen komple bir ağrı. oturup kalktıkça da batışma şeklinde oluyor sizlerin nasıl
Bugun 6 canim 22yi saymaBide birsey sorcam ben ayin 22 sinde 10 da igne oldum.Ben 22 sini saymicam dimi bugun 6. Mi 7. Mi gunum karar veremedim
ben yaptım idrar testi negatif çıktı
Canim gebelik testinin sabah ilk idrarla yapilmasi gerekiyor. Erken yaptin testi biraz bekle.hem ilk ayunmis bukadar sabirsiz olma.ben yaptım idrar testi negatif çıktı
Bugun 6 canim 22yi sayma
Kendine ugracak seyler bul.bana ilk zamnlar gecmiyo gibiydi.ama simdi hizli geciyo.bugunlerde akintim ve agrim azaldi. Insallah bekledigimize degerTamam canım saol sabah diye belki sayiliyodur dedim de gecmiyo gunler :/
ben iğneyi 19 unda yapmıştım. ama en azından silik çıkardı. bide sadece göğüsucu hassasiyeti var. başkada hiçbişey yok. olmadı benceKacinci gun canim senin?
herşeye hazırlıklı olmak lazım ama belki geç döllenme olacaktır. adet günü bile negatif gören insanlar var. hem erken davrandın yinede. adetini bekle canımben iğneyi 19 unda yapmıştım. ama en azından silik çıkardı. bide sadece göğüsucu hassasiyeti var. başkada hiçbişey yok. olmadı bence
benim 7. günüm seninde 6. günün canımTamam canım saol sabah diye belki sayiliyodur dedim de gecmiyo gunler :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?