Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

bende alıp yarın sabah ilk idrarla yapsammı diyorum kararsızım
canım arkadaşım idrara geçmesi uzun sürüyo çok erken dedi bari snein moralin bozulmasın onun 13. günüde silik çıkmış 15.gün kanda çıkmış.

canım arkadaşım idrara geçmesi uzun sürüyo çok erken dedi bari snein moralin bozulmasın onun 13. günüde silik çıkmış 15.gün kanda çıkmış.
benim moralim zaten bozuk canım bozuk olacağı kadar. yapmıcam zaten.. adetimi beklicem adet olacağımı hissediyorum aynı hiç bi fark yok

Kizlar igneden 14 gun sonra ilacin etkisi gecip testte cikiyot bu benim 3. Denemem tecrubeliyim artik ne kadar stres yaparsan olmuyo hevesin kiriliyor
Peki 14.gunden once yaparsan pozitif cikma ihtimali var mi?insallah senin de olur.nasil hissediyon belirtin var mi

Bilmiyorum ben de oyle hissediyorum.bazi boyle hissedenler hamile kaliyo.bugun 12.gunum.acaba yine mi olmayacak diye olumsuz dusunmeye basladim
İnşallah canım ya bende kuran okudum simdi sizede dua ettim :) namazda kildim nafile rabbim hayırlı evlat versin diye inşallah canim ya iki gun daha sabret bakalim test yaparsin :)

İnşallah canım ya bende kuran okudum simdi sizede dua ettim :) namazda kildim nafile rabbim hayırlı evlat versin diye inşallah canim ya iki gun daha sabret bakalim test yaparsin :)
Sagol canim. Insallah tez zamnda nasip olur.bilmiyorum basta umutluydum simdi pek umutlu degilim.Allah dualarimizi kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…