inşallah öyle olur canım keyfim kaçtı çokherşeye hazırlıklı olmak lazım ama belki geç döllenme olacaktır. adet günü bile negatif gören insanlar var. hem erken davrandın yinede. adetini bekle canım
bende alıp yarın sabah ilk idrarla yapsammı diyorum kararsızıminşallah öyle olur canım keyfim kaçtı çok
Yapma bence cok erkenbende alıp yarın sabah ilk idrarla yapsammı diyorum kararsızım
yapmıcam zaten adet olcakmışım gibi hissediyorum. erken bile gelebilir...Yapma bence cok erken
canım arkadaşım idrara geçmesi uzun sürüyo çok erken dedi bari snein moralin bozulmasın onun 13. günüde silik çıkmış 15.gün kanda çıkmış.bende alıp yarın sabah ilk idrarla yapsammı diyorum kararsızım
benim moralim zaten bozuk canım bozuk olacağı kadar. yapmıcam zaten.. adetimi beklicem adet olacağımı hissediyorum aynı hiç bi fark yokcanım arkadaşım idrara geçmesi uzun sürüyo çok erken dedi bari snein moralin bozulmasın onun 13. günüde silik çıkmış 15.gün kanda çıkmış.
Kendine ugracak seyler bul.bana ilk zamnlar gecmiyo gibiydi.ama simdi hizli geciyo.bugunlerde akintim ve agrim azaldi. Insallah bekledigimize deger
benim 7. günüm seninde 6. günün canım
ben iğneyi 19 unda yapmıştım. ama en azından silik çıkardı. bide sadece göğüsucu hassasiyeti var. başkada hiçbişey yok. olmadı bence
bende alıp yarın sabah ilk idrarla yapsammı diyorum kararsızım
Oyle canm seni iyi anliyorum.amin insallah duyarİnşallah Rabbim duysun sesimizi calisiyorum ama butun islerimi bitirdim aksama kadar oturuyorum ofiste
Kizlar igneden 14 gun sonra ilacin etkisi gecip testte cikiyot bu benim 3. Denemem tecrubeliyim artik ne kadar stres yaparsan olmuyo hevesin kiriliyor
Bilmiyorum ben de oyle hissediyorum.bazi boyle hissedenler hamile kaliyo.bugun 12.gunum.acaba yine mi olmayacak diye olumsuz dusunmeye basladimYa kizlar ben hastalanicak gibi hissediyorum normal mi bu?
Peki 14.gunden once yaparsan pozitif cikma ihtimali var mi?insallah senin de olur.nasil hissediyon belirtin var miKizlar igneden 14 gun sonra ilacin etkisi gecip testte cikiyot bu benim 3. Denemem tecrubeliyim artik ne kadar stres yaparsan olmuyo hevesin kiriliyor
İnşallah canım ya bende kuran okudum simdi sizede dua ettim :) namazda kildim nafile rabbim hayırlı evlat versin diye inşallah canim ya iki gun daha sabret bakalim test yaparsin :)Bilmiyorum ben de oyle hissediyorum.bazi boyle hissedenler hamile kaliyo.bugun 12.gunum.acaba yine mi olmayacak diye olumsuz dusunmeye basladim
Sagol canim. Insallah tez zamnda nasip olur.bilmiyorum basta umutluydum simdi pek umutlu degilim.Allah dualarimizi kabul etsin.İnşallah canım ya bende kuran okudum simdi sizede dua ettim :) namazda kildim nafile rabbim hayırlı evlat versin diye inşallah canim ya iki gun daha sabret bakalim test yaparsin :)
Sagol canim. Insallah tez zamnda nasip olur.bilmiyorum basta umutluydum simdi pek umutlu degilim.Allah dualarimizi kabul etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?