Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Bende de o his bide ara ara sagli sollu batmalar ama hafif gece genelde yatarken gogsum sizliyo ama oda cok hafif varla yok arasi
benim zaten normalde de göğsüm pek sızlamaz geçen bir iki gün önce işte bi batışmalar oldu. ama bu sabah kalbim sıkışır gibi oldu göğsümmü kalbimmi bide anlasam ama umudum yok canım ya bide dun sistit vardı ya o yüzden. artık haftaya cuma kısmetse yaparım testimi Rabbim nasıl uygun görürse. karın ağrılarım aynı adet ağrısı gibi. birde akıntım halen çok fazlaa bu ay acayip akıntılı geçti benim beyaz ve kokusuz şuan

Bende de var canım akinti ama cok az oda beyaz.bence oyle dusunme inşallah mucizemiz bizimledir.çok istiyorum ya heralde olmazsa cok uzulurum bide bi şiştim anlatamam kilo mu aldim bi haftada yada anlayamadim

Bende de var canım akinti ama cok az oda beyaz.bence oyle dusunme inşallah mucizemiz bizimledir.çok istiyorum ya heralde olmazsa cok uzulurum bide bi şiştim anlatamam kilo mu aldim bi haftada yada anlayamadim
sorma bende ne güzel kilo veriyodum bu hafta stresten yiyorum pek dikkat etmiyorum... şişlik kalmadı ama bende gaz falanda çoktu azaldı. yüzümde sivilcemde çıkmaya başladı. klasik adet belirtileri işte

Bende de adet agrilari var hissedilebilir derecede. Gogus uclarim dokundugumda agriyor.ama bu zaten adet oncesi oluyo bende.bugun esime dedim buyuk ihtimal tutmadi bu ay diye uzuldu.belki tutmustur bekle dedi

sorma bende ne güzel kilo veriyodum bu hafta stresten yiyorum pek dikkat etmiyorum... şişlik kalmadı ama bende gaz falanda çoktu azaldı. yüzümde sivilcemde çıkmaya başladı. klasik adet belirtileri işte

Belki bebeğin gelcek belli olmaz bi hafta daha sabretcez

Bende de adet agrilari var hissedilebilir derecede. Gogus uclarim dokundugumda agriyor.ama bu zaten adet oncesi oluyo bende.bugun esime dedim buyuk ihtimal tutmadi bu ay diye uzuldu.belki tutmustur bekle dedi

Olumsuz dusunme lutfen olumlu dusun ki olumlu olsun sana surpriz olur umarim kacinci gunun bugun 13 heralde dimi igneden sonra

Belki bebeğin gelcek belli olmaz bi hafta daha sabretcez

zaten adet belirtileriyle hamilelik belirtileri o kadar benziyor ki ayırt etmesi çok zor adet günü belli olacak herşey. bide ben üstüne görme olayını takıyorum kafama. acaba yinede kan versemmi diyorum. benim bir arkadaşım hamileliğinin 3.ayına kadar dolu dolu 3 sefer adet olmuş. her seferinde bebek düştü diye doktora gitmiş ama sapasağlam doğurdu. türlü çeşit olaylar var yaa

Benim annem 7 aya kadar dolu dolu adet gormus :) Rabbim koruyo ya

en iyisi bende ayın 5inde kan veririm en azından kanda yoksa adet oluncada şüphe kalmaz içimde.. tabi o zamana kadar erkenden gelmezse kırmızılar

benim kuzenimde oyle oluyor he hamilelikte.

Bence de canim oyle yap erken ya
en iyisi bende ayın 5inde kan veririm en azından kanda yoksa adet oluncada şüphe kalmaz içimde.. tabi o zamana kadar erkenden gelmezse kırmızılar
Bencede canim oyle yap.erken yapunca uzuluyorsyn.ama belimden bacaklarima inen bi agri var rahim yolumda kasilmis gibi sismisim hep adet belirtisi.bekleyecegim dun gece cok agladim cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…