Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Bence de canim oyle yap erken ya

Bencede canim oyle yap.erken yapunca uzuluyorsyn.ama belimden bacaklarima inen bi agri var rahim yolumda kasilmis gibi sismisim hep adet belirtisi.bekleyecegim dun gece cok agladim cunku
bekle canım boşver takma kafana. kendimizi bunada alıştırmamız gerekiyor.. benim eşim mesela olacağına hiç inanmıyor zaten. ve bunu banada hissettiriyor bende sinir olup üzülüyorum. olmazsa olmasın diyorum bi yandan sonrada diyorum inşallah olur.. duygularım karman çorman

Senin yasin kucuk ya olacak insallah bi sorunun da yok.yumurluyorsun sonucta.esim bana acele etme deyip destek oluyo sukur.

Senin yasin kucuk ya olacak insallah bi sorunun da yok.yumurluyorsun sonucta.esim bana acele etme deyip destek oluyo sukur.
yinede destek önemli. kendimi çok yalnız hissediyorum ve bu yalnızlıktan her ağladığımda Allahım beni sevecek sağlıklı bir evlat ver diye dua ediyorum başka hiç bi beklentim yok hayattan

İnşallah uzmeyin kendinizi karamsar olmayin bu ay olmadi diger ay olmadi sonraki ay sinirlerinizi yipratmayin.Guclu olursak bence daha kolay olcak gibi geliyo bana.Yani bu ay olmazsa bende uzulurum ama yapcak bisey yok Rabbim elbet bigun vercek inşallah bebeklerimizi bizlere.Bide hamile kalip kollarina alamayan birsuru insan var onlar napsin onlarin durumlari daha kotu

canım sende belirtiler var mı biz senle aynı akşam iğne oldukkk
Canım ben 21 inde perşembe oldum iğneyi ve gögüs hassaslığı agrısı var sabahları çok aç uyanıyorum karnımın altında bir agrı var grip oldum belki ondan böyle yorgunluk var ama resmen elim kolum dökülüyor gibi halsizim

haklısın canım onlardan iyiyiz yine..

haklısın canım onlardan iyiyiz yine..
Canım adet belirtisi içinde erken degilmi yaa bat 9 u benim arada bacaklarım agrıyor ama baska kasıklarda falan hiçbirsey yok ama ben bu ay çok umutluyum ilk defa :) çünkü iki yumurtam çatlamıs artık böylede olmazsa ara verecem klomene rahim filmi isteyebilir y

Kızlar kafanızı mesgul edecek seyler bulun gezin tozun düşünmeyin hele o evdeki testleri asla yapmayın umutsuzluk oluşturuyor ben bu ay direk kanda baktıracam saglık ocagında ama adete yakın birgünde iğne vurulanlar zaten gebelik hormonu aldıgı için vücut tüm belirtileri gösteriyor aldırış etmeyin benimde klomende ikinci ayım gecen ay çok belirti ile negatif oldu

Canım hissettigin sey gebelik belirtisi batmada oluyosa umutlu ol zaten olumsuz dusunursen olmaz.Catlamasi güzel bisey bende catladi mi catlamadi mi bilmiyorum ama hafif mide bulantm basladi belki psikolojk ama bende umutluyum benim sagda tek yumurta olusmustu

Gecen ay neler yasamistin ki anlatir misin aklindaysa

Bilmiyorum ki canım yaa gecen ayda onca belirti oldu simdi izindeyim allahtan kafamı dagıtıyorum düşünmüyorum ama kan testi içinde sabırsızlanıyorum

Bak bide ben ovulasyon gunumde sut buharida denedim kapali tupleri aciyomus gercekten farkettim cok iyi geldi

Bilmiyorum ki canım yaa gecen ayda onca belirti oldu simdi izindeyim allahtan kafamı dagıtıyorum düşünmüyorum ama kan testi içinde sabırsızlanıyorum

Belirtilerini merak ettim ama 8 gunden sonra olan belirti varsa sıkınti vucuttan atiliyo cunku hormon o zamana kadar bildigim kadariyla

Gecen ay neler yasamistin ki anlatir misin aklindaysa
İğneden sonra iki gün agrıdan yattım devamlı karnım resmen zonkluyordu agrılar kramplar doktor çatlamış bir tane dedi iyi birseymiş ama sonrası her heraketimde gögüslerim yanıyordu bu ay daha az mesela hassaslığı ilk iğnede çok fenaydım ama yorgunluk yoktu uyku istegi yoktu sadece kasık agrısı batma ve gögüs agrısı oldu birde bacaklarım agrımıstı baya hemde

resmen sanki bugün yarın adet olcakmışım gibi hissediyorum

Belirtilerini merak ettim ama 8 gunden sonra olan belirti varsa sıkınti vucuttan atiliyo cunku hormon o zamana kadar bildigim kadariyla
Evet gecen ay çok arastırdım yaa yedinci gün öğrenenler olmuş vay bee dedim :) ama sanmıyorum benim vücudumda hemen olsada çıkmaz mecbur adeti bekleyecez

ve hatta yanlarımda ağrı var böbreklerimde sol yanımda özellikle adetten önce oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…