Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Bende de uyku yapti paso uyuyorum aksam 9 da uyuyup sabah 7 de zor kalkiyorum gun boyu uykum var hala suanda da oyle masaya kafami koyup uyuyasim var o kadar yani arada sol tarafimda batma var idrara cok cikiyorum arada tatli tatli gogsum sizliyo belimde oyle ayagima vurduguda oluyo ama hafif hafif.sadece cok uyumak istiyorum ki bat 7 ignemin 7. Gunu bugun normal mi bu?gogus uclarimda koyulasti belirgin bide vucudum bi haftadir cok sis alt karin ozellikle

Ayy ne güzel belirtilermiş yaa :) hadi bakalım senin heyecanın daha büyüktür uykusu çok gelen bir arkadas daha vardı gebelik haberini aldı oda ins sende alırsın :)

ve hatta yanlarımda ağrı var böbreklerimde sol yanımda özellikle adetten önce oluyordu

Bu ay bizden umutluyum kizlar inşallah ya şu cuma gününun yüzü suyu hürmetine Rabbim bebeklerimize kavuştursun bizleri :) bende de var sagli sollu ama cozemedim belki hala igne etkisi bende yasiyorum cunku zaten aramizda bi gun var :) senin 8 gunun ignenin

Ayy ne güzel belirtilermiş yaa :) hadi bakalım senin heyecanın daha büyüktür uykusu çok gelen bir arkadas daha vardı gebelik haberini aldı oda ins sende alırsın :)

İnşallah canim ya Rabbim duysun sesini :) bide uc gundur gece idrara kalkiyorum ki hic yapmadigim seydir bende diyorum ignenin etkisidir diye.inşallah bebegime kavusurum inşallah :)

İnşallah canim ya Rabbim duysun sesini :) bide uc gundur gece idrara kalkiyorum ki hic yapmadigim seydir bende diyorum ignenin etkisidir diye.inşallah bebegime kavusurum inşallah :)
onu bende yapıyorum bu hafta canım. hele geçen sabaha karşı 6da bir kalktım uyuyamadım daha sonra. dün gecede kalktım

Aaaa aynı ben. Batım 7 şubat ve ben 4de işten çıkıyorum ev yakın. eve kendimi attığım gibi 1 saat uyuyorum sonra kalkıp yemek falan hazırlıyorum. sonra gene 11de uyuyorum en geç. İdrara da habire sıkışıyorum ama ayıptır söylemesi azıcık yapıyorum öyle beni tuvalete koşturduğuna hiç değmiyor. ve şiddetli gaz sancıları. uykumdan uyandırıyo o derece. hadi inşallah bunlar belirtidir

inşallah canımmm

Hosgeldin aramiza evet canim belirti ama catlatma ignesinden kaynakli olabilir diyorum sende kullandin mi?

Hosgeldin aramiza evet canim belirti ama catlatma ignesinden kaynakli olabilir diyorum sende kullandin mi?
Yok canım ben klomen kullandım vr klomen bittikten sonra 5 gün sabah akşam duphaston kullandırdı doktor. Rahim duvarını kalınlaştırmak içinmiş o da

Yok canım ben klomen kullandım vr klomen bittikten sonra 5 gün sabah akşam duphaston kullandırdı doktor. Rahim duvarını kalınlaştırmak içinmiş o da

Catlamasinda problem yoksa gebelik belirtisi canim bunlar.Ben catlatma ignesi oldum onda bta hcg var yapay gebelik gibi yani belirti olmasi bende normal ama bu aralar vucuttan atilmasi gerekiyo hormonun.Bence hamilesindir canim sen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…