İğneden sonra iki gün agrıdan yattım devamlı karnım resmen zonkluyordu agrılar kramplar doktor çatlamış bir tane dedi iyi birseymiş ama sonrası her heraketimde gögüslerim yanıyordu bu ay daha az mesela hassaslığı ilk iğnede çok fenaydım ama yorgunluk yoktu uyku istegi yoktu sadece kasık agrısı batma ve gögüs agrısı oldu birde bacaklarım agrımıstı baya hemde
akıntım çok var. hayatımda bu ay ki kadar akıntı yaşamadım. baştan saydamdı iki gündür beyaz. arada kokulu arada kokusuzHadi yaa ins olmazsın bu ay güzel haberler alırsın akıntı varmı peki
Ayy ne güzel belirtilermiş yaa :) hadi bakalım senin heyecanın daha büyüktür uykusu çok gelen bir arkadas daha vardı gebelik haberini aldı oda ins sende alırsın :)Bende de uyku yapti paso uyuyorum aksam 9 da uyuyup sabah 7 de zor kalkiyorum gun boyu uykum var hala suanda da oyle masaya kafami koyup uyuyasim var o kadar yani arada sol tarafimda batma var idrara cok cikiyorum arada tatli tatli gogsum sizliyo belimde oyle ayagima vurduguda oluyo ama hafif hafif.sadece cok uyumak istiyorum ki bat 7 ignemin 7. Gunu bugun normal mi bu?gogus uclarimda koyulasti belirgin bide vucudum bi haftadir cok sis alt karin ozellikle
ve hatta yanlarımda ağrı var böbreklerimde sol yanımda özellikle adetten önce oluyordu
Akıntıda iyi birsey diye biliyorum bendede ara ara oluyor ama hep olurdu bende o yüzden onu belirti sayamıyorum :)akıntım çok var. hayatımda bu ay ki kadar akıntı yaşamadım. baştan saydamdı iki gündür beyaz. arada kokulu arada kokusuz
Ayy ne güzel belirtilermiş yaa :) hadi bakalım senin heyecanın daha büyüktür uykusu çok gelen bir arkadas daha vardı gebelik haberini aldı oda ins sende alırsın :)
akıntım çok var. hayatımda bu ay ki kadar akıntı yaşamadım. baştan saydamdı iki gündür beyaz. arada kokulu arada kokusuz
Ayy ins hadi bakalım birilerinden güzel haber alsakta bizde gaza gelsekİnşallah canim ya Rabbim duysun sesini :) bide uc gundur gece idrara kalkiyorum ki hic yapmadigim seydir bende diyorum ignenin etkisidir diye.inşallah bebegime kavusurum inşallah :)
Ayy ins hadi bakalım birilerinden güzel haber alsakta bizde gaza gelsek
onu bende yapıyorum bu hafta canım. hele geçen sabaha karşı 6da bir kalktım uyuyamadım daha sonra. dün gecede kalktımİnşallah canim ya Rabbim duysun sesini :) bide uc gundur gece idrara kalkiyorum ki hic yapmadigim seydir bende diyorum ignenin etkisidir diye.inşallah bebegime kavusurum inşallah :)
Aaaa aynı ben. Batım 7 şubat ve ben 4de işten çıkıyorum ev yakın. eve kendimi attığım gibi 1 saat uyuyorum sonra kalkıp yemek falan hazırlıyorum. sonra gene 11de uyuyorum en geç. İdrara da habire sıkışıyorum ama ayıptır söylemesi azıcık yapıyorum öyle beni tuvalete koşturduğuna hiç değmiyor. ve şiddetli gaz sancıları. uykumdan uyandırıyo o derece. hadi inşallah bunlar belirtidirBende de uyku yapti paso uyuyorum aksam 9 da uyuyup sabah 7 de zor kalkiyorum gun boyu uykum var hala suanda da oyle masaya kafami koyup uyuyasim var o kadar yani arada sol tarafimda batma var idrara cok cikiyorum arada tatli tatli gogsum sizliyo belimde oyle ayagima vurduguda oluyo ama hafif hafif.sadece cok uyumak istiyorum ki bat 7 ignemin 7. Gunu bugun normal mi bu?gogus uclarimda koyulasti belirgin bide vucudum bi haftadir cok sis alt karin ozellikle
inşallah canımmmAaaa aynı ben. Batım 7 şubat ve ben 4de işten çıkıyorum ev yakın. eve kendimi attığım gibi 1 saat uyuyorum sonra kalkıp yemek falan hazırlıyorum. sonra gene 11de uyuyorum en geç. İdrara da habire sıkışıyorum ama ayıptır söylemesi azıcık yapıyorum öyle beni tuvalete koşturduğuna hiç değmiyor. ve şiddetli gaz sancıları. uykumdan uyandırıyo o derece. hadi inşallah bunlar belirtidir
Aaaa aynı ben. Batım 7 şubat ve ben 4de işten çıkıyorum ev yakın. eve kendimi attığım gibi 1 saat uyuyorum sonra kalkıp yemek falan hazırlıyorum. sonra gene 11de uyuyorum en geç. İdrara da habire sıkışıyorum ama ayıptır söylemesi azıcık yapıyorum öyle beni tuvalete koşturduğuna hiç değmiyor. ve şiddetli gaz sancıları. uykumdan uyandırıyo o derece. hadi inşallah bunlar belirtidir
onu bende yapıyorum bu hafta canım. hele geçen sabaha karşı 6da bir kalktım uyuyamadım daha sonra. dün gecede kalktım
Yok canım ben klomen kullandım vr klomen bittikten sonra 5 gün sabah akşam duphaston kullandırdı doktor. Rahim duvarını kalınlaştırmak içinmiş o daHosgeldin aramiza evet canim belirti ama catlatma ignesinden kaynakli olabilir diyorum sende kullandin mi?
Yok canım ben klomen kullandım vr klomen bittikten sonra 5 gün sabah akşam duphaston kullandırdı doktor. Rahim duvarını kalınlaştırmak içinmiş o da
ben adet olmazsam inşallah ayın 5inde diyorum bakalım haftaya cuma. eğer kesin sonuç verir zaten adete bir gün kalmış olcakHeycanla beklemedeyiz sen ne zaman idrar testi yapcaksin peki canım
ben adet olmazsam inşallah ayın 5inde diyorum bakalım haftaya cuma. eğer kesin sonuç verir zaten adete bir gün kalmış olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?