Aman allahım inşallahhhhCatlamasinda problem yoksa gebelik belirtisi canim bunlar.Ben catlatma ignesi oldum onda bta hcg var yapay gebelik gibi yani belirti olmasi bende normal ama bu aralar vucuttan atilmasi gerekiyo hormonun.Bence hamilesindir canim sen :)
Kızlar şimdi doktordan çıktım klomen bitmisti 5 gün olmuştu iki tane Sol tarafta yumurtam oluşmuş iğne verdi onlara almaya gidiyorum inşallah olur bu sefer dua edin
bende kararsızım o gün bi gelsinde ancak o zaman karar veririmBende o gun yapcam ama idrar mi kan mi yaparim bilmiyorum
bende kararsızım o gün bi gelsinde ancak o zaman karar veririm
Valla canım dayanabilirsem cumartesiye kadar yapmayacamSen ne zaman yapcaksin testi?Ben cumaya kadar beklicem bi haftam var gecmiyo gunler :)
Valla canım dayanabilirsem cumartesiye kadar yapmayacamcumartesi doktora randevum var zaten
yine idrar testi yaparım sabah ilk idrarla ama kızlar cidden umudum yokk.. belkide hiç yapmamHaberlesiriz o zaman :) o gun gelsinde
yine idrar testi yaparım sabah ilk idrarla ama kızlar cidden umudum yokk.. belkide hiç yapmam
kendimi boşuna umutlanmamda doğru değil ama.. sistit varken zaten olmaz :-(Ama sen zaten kabullenmişsin ki olumsuz olcak diye doğru degil canım yaptigin olumlu ol
sabirli ol biraz canımkendimi boşuna umutlanmamda doğru değil ama.. sistit varken zaten olmaz :-(
Peki bişey sorayım. Belirtiler için erken değil mi benim için? Umutlanmasam mı hemen acabaDaha iyi dayanirsin ya nolcak o kadar beklemissin bi gunde bekleyemicek misin?Hem bu zamana kadar ne gunlerimiz gecti sahsen benim imkansiz gelmez dedigim gunlerim geldi gecti bi hafta da cok degil :)
Peki bişey sorayım. Belirtiler için erken değil mi benim için? Umutlanmasam mı hemen acaba
Yani diyorsun ki test yapsak çıkar şimdi :)) kaşınıyorum bak! Teste gidecem bak:)) yok yok önceki aylar da kendimi umutlandırdım sonra tırt çıktı. Ben bu kez daha sabırlı olacam. Benim normalde yumurtama günüm geçen pazardı bu aradaYok canim degil zaten gebelik en son adet tarihini baz alicagindan dolayi ilk yumurtan catladiginda 10 sa sonra ufak ufak belirtiler baslar.bebegin aslinda bi haftalikken doktorlar son adet tarihini baz aldigindan sana hcg 10 gun sonra yukselmeye basladigindan 4 veya 5 haftalik dicekler yani ilk on saat ve ilk 10 gun sonra belirtiler baslar...
Yani diyorsun ki test yapsak çıkar şimdi :)) kaşınıyorum bak! Teste gidecem bak:)) yok yok önceki aylar da kendimi umutlandırdım sonra tırt çıktı. Ben bu kez daha sabırlı olacam. Benim normalde yumurtama günüm geçen pazardı bu arada
Tamam söz birlikte gidiyoruz teste :) Hadi ben eve kaçtım iyi haftasonları....Daha cok erken bekle daha gömulme sureci falan uzun yani oyle hcg hemen yukselmez sende haftaya cuma benle beraber yaparsin testini :) az sabir
Yani diyorsun ki test yapsak çıkar şimdi :)) kaşınıyorum bak! Teste gidecem bak:)) yok yok önceki aylar da kendimi umutlandırdım sonra tırt çıktı. Ben bu kez daha sabırlı olacam. Benim normalde yumurtama günüm geçen pazardı bu arada
Daha cok erken bekle daha gömulme sureci falan uzun yani oyle hcg hemen yukselmez sende haftaya cuma benle beraber yaparsin testini :) az sabir
kızlar haftaya cuma sabahtan hepimiz yapalım test. benim en başından beri totemımdı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?