Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Valla canım dayanabilirsem cumartesiye kadar yapmayacam cumartesi doktora randevum var zaten

Daha iyi dayanirsin ya nolcak o kadar beklemissin bi gunde bekleyemicek misin?Hem bu zamana kadar ne gunlerimiz gecti sahsen benim imkansiz gelmez dedigim gunlerim geldi gecti bi hafta da cok degil :)

Daha iyi dayanirsin ya nolcak o kadar beklemissin bi gunde bekleyemicek misin?Hem bu zamana kadar ne gunlerimiz gecti sahsen benim imkansiz gelmez dedigim gunlerim geldi gecti bi hafta da cok degil :)
Peki bişey sorayım. Belirtiler için erken değil mi benim için? Umutlanmasam mı hemen acaba

Peki bişey sorayım. Belirtiler için erken değil mi benim için? Umutlanmasam mı hemen acaba

Yok canim degil zaten gebelik en son adet tarihini baz alicagindan dolayi ilk yumurtan catladiginda 10 sa sonra ufak ufak belirtiler baslar.bebegin aslinda bi haftalikken doktorlar son adet tarihini baz aldigindan sana hcg 10 gun sonra yukselmeye basladigindan 4 veya 5 haftalik dicekler yani ilk on saat ve ilk 10 gun sonra belirtiler baslar...

Yani diyorsun ki test yapsak çıkar şimdi :)) kaşınıyorum bak! Teste gidecem bak:)) yok yok önceki aylar da kendimi umutlandırdım sonra tırt çıktı. Ben bu kez daha sabırlı olacam. Benim normalde yumurtama günüm geçen pazardı bu arada

Daha cok erken bekle daha gömulme sureci falan uzun yani oyle hcg hemen yukselmez sende haftaya cuma benle beraber yaparsin testini :) az sabir

kızlar haftaya cuma sabahtan hepimiz yapalım test. benim en başından beri totemımdı zaten

Daha cok erken bekle daha gömulme sureci falan uzun yani oyle hcg hemen yukselmez sende haftaya cuma benle beraber yaparsin testini :) az sabir

Kızlar ben bişey sorcam bugün doktor iğne verdi bugün yaptır dedi eczane ye iğnem 6 gibi gelcek o saatte yaptirmamin bir zararı olurmu farkeder mi saat doktorum belli bir saat söylemedi ama aklımda soru kaldı böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…