Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Kızlar ben bişey sorcam bugün doktor iğne verdi bugün yaptır dedi eczane ye iğnem 6 gibi gelcek o saatte yaptirmamin bir zararı olurmu farkeder mi saat doktorum belli bir saat söylemedi ama aklımda soru kaldı böyle
iğnenin adı ne? ben ovitrelle vuruldum akşam 7ydi. sonra 36 saat sonra sabah 7de ilişki oldu doktorum öyle demişti

Öyle dedi 36 saatten bahsetmedi hiç canimm yaa ilk defa iğne olcam ilk defa böyle tedaviye başladım kafamda deli sorular
tabikide canım. benimde bu ay ilkti geçen aydan beri forumu takip ediyorum bende. aklına takılanları sorabilirsin bildiğimiz kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyoruz birbirimize

Çatlatma iğnesi pregnly 5000

Canım catlatma ignesiyse verdigi saate uy yoksa 6 da yaptir 36 sonra iliskide bulun sonra gun asiri olsun yani bu aksam 6 da vurun yarin aksam 6 da iliskide bulun sonra bi gun bos bi gun dolu 3 kez degerlendir mumkunse igneyi vurulduktan hemen sonrada iliskide bulun tuplerinde sperm bulunsun

Gün aşırı ilişkide bulunun dedi ona da bi saat vermedi

Canım 36 saat sonra catlar yumurta benim doktorum 36 saat sonra dedi ve sonra gun asiri dedi ama bende igneden onceki gunu degerlendirdim tuplerde sperm bulunmasi icin boyle yap canim sende bende ayni catlatma ignesini kullandim iki toz bi su olarak

36 saat sonra mı ilişkide bulunayım yani ondan önce hiç yapmayayim demi

Yap canim igneden hemen once erken catlama ihtimaline karsi tuplerinde sperm bulunsun.igneyi yaptir 36 saat say sonra iliski.sonra bigunu bos gecir sonra yine iliski sonra bigun bos sonra yine dolu boyle 3 4 kez tekrarla.İgneden sonraki 16 gun say test yap sonucun inşallah güzel olur :)

Ay inşallah canım ya çok sağol senin dediğin gibi yapıcam çünkü doktor hiç birşey demedi sadece gün aşırı ilişki yapın dedi bu ay olumlu olur ınsallag olmazsa doktor degistircem zaten

Ben ve diger arkadaslarim yaptik beklemedeyiz.Benim igneden sonraki 7. Gunum haftaya cumayi bekliyoruz 3 arkadas :) umarim bizede guzel haber vermek nasip olur canim Rabbim hayirlisiyla bebeklerimize kavustursun.Bide icin rahat olsun igneden sonra cok fazla gebelik belirtin olcak cunku ignenin icerigi bta hcg hamilelik hormonu yani yapay hamilelik gibi dusun kafaya takma.En onemlisi esinle birlikte oldugunda cocuk icin olmasin eger oyle dusunursen vucudun bunu tehdit olarak algilayip dollenmenin gerceklesmesine engel oluyo yani isteyerek olsun en onemli etken bu canım :)

yinede destek önemli. kendimi çok yalnız hissediyorum ve bu yalnızlıktan her ağladığımda Allahım beni sevecek sağlıklı bir evlat ver diye dua ediyorum başka hiç bi beklentim yok hayattan
Amin canm insallah en kisa zamnda nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…