Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Gerçekten mi bunlar iyi mi bende korkuyorum Nie böyle oldu
belirti olarak kabızlık olabiliyormuş göğüslerde hassasiyet kasıkklarda batma falan ama bilemeyiz tabi bazen de psikoloik olarak yaşıyoruz bnları ama korkma kötü bişey yoktur

En zor kismindayim canim iliski kismi bitti artik beklemekteyim bakalim ya regli ya bebek umarim guzel bi yeni yil hediyesi gelir bize

Ben bu ay 3.klomeni kullanicam galiba ve bu ayda olmazsa nolucak halim bilmem cok mutsuzum....sizler ne durumdasiniz kızlar....???haydi gelin destek olalim birbirimize...
geçen ay bana herhangi bi ilaç vermedi sadece yumurtayı takip edelim dedi gayet normaldi herşey ama bu ay hiç yumurtam yok adet olunca bende serophene ilacını başlıyıcam inşallah bi an önce gelir artık bebişlerimiz beklemek çok yorucu

Ben iki yıllık evliyim sekiz aydır gebelik olmuyor pko varmış 7 aydır glifor kullanıyorum bugün klomen kararı aldık adetlerim düzenli benim 28-30 güne oluyorum tek umudum bu ins tutar klomen ve iğne ilk denemede
PARDON BİŞEY SORUCAM.. PKO DENİLEN HASTALIK TAM OLARAK NE VE NASIL ANLAŞILIYOR BEN HİÇ BİLMİYORUM.BENİ BU KONUDA AYDINLATABİLİRMİSİN ARKADAŞIM..BENİMDE ADETLERİM DÜZENLİ FAKAT GEÇEN AY NORMAL BİR YUMURTLAMA OLMASINA RAĞMEN BU AY OLMADI VE DOKTORUM BAZEN BÖYLE DURUMLARIN OLABİLDİĞİNİ AMA ADET OLUNCA SEROPHENE DENİLEN İLACA BAŞLAMAMI SÖYLEDİ..GÜNÜNDE VE İYİ YUMURTAM OLABİLMESİ İÇİN. FAKAT HİÇ PKO DAN BAHSETMEDİ ŞİMDİ BENDE Mİ PKO LUYUM

Bilmiyorum ki ,dokturum adet zamani olsanda olmasanda gel dedi ,ayin 1i ve 5i arasi adet zmanim normalde ,heralde adet olmasam yaparim testde nezmn net bellioluyo bilgin varmi

Hadi gözün aydın canım çok sevindim inşallah işe yarar

Kızlar çatlatma iğnemi oldum:) şimdi bu 36 saat olayında tecrübeli arkadaşlar bilgi verebilir mi? sabah erken bir saate denk gelecek 42-45 saatlerinde olsa ne olur?

Bugün yorucu bigündü benim için yıllık iZin kullanıyorum sürekli dinleniyorum ama bugün mecbur yapmam gereken işler vardı adet olacakmış gibi bi dolgunduk hissi var vücudumda esen93

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…