belirti olarak kabızlık olabiliyormuş göğüslerde hassasiyet kasıkklarda batma falan ama bilemeyiz tabi bazen de psikoloik olarak yaşıyoruz bnları ama korkma kötü bişey yokturGerçekten mi bunlar iyi mi bende korkuyorum Nie böyle oldu
Ben klomene devam pazartesi takibe gidecegimcerenbuyukunlu Emilia_07 K kadriye007 Candy1Candy Madam_coco nisamelek S SPAWNS .... daha ismi yazılmamış olan başka arkadaşlar da herkes nasıl, ne durumda, reglsine kaç günü var yazsın bakalım
kaç günü vr test içinAynen vallahi buyukbi heycanla beklemedeyim
geçen ay bana herhangi bi ilaç vermedi sadece yumurtayı takip edelim dedi gayet normaldi herşey ama bu ay hiç yumurtam yok adet olunca bende serophene ilacını başlıyıcam inşallah bi an önce gelir artık bebişlerimiz beklemek çok yorucuBen bu ay 3.klomeni kullanicam galiba ve bu ayda olmazsa nolucak halim bilmem cok mutsuzum....sizler ne durumdasiniz kızlar....???haydi gelin destek olalim birbirimize...
Arkadaslar ben de yeniyim klomen kullaniyorum pazartesi takibe gidecegim ben deBen klomene devam pazartesi takibe gidecegim
PARDON BİŞEY SORUCAM.. PKO DENİLEN HASTALIK TAM OLARAK NE VE NASIL ANLAŞILIYOR BEN HİÇ BİLMİYORUM.BENİ BU KONUDA AYDINLATABİLİRMİSİN ARKADAŞIM..BENİMDE ADETLERİM DÜZENLİ FAKAT GEÇEN AY NORMAL BİR YUMURTLAMA OLMASINA RAĞMEN BU AY OLMADI VE DOKTORUM BAZEN BÖYLE DURUMLARIN OLABİLDİĞİNİ AMA ADET OLUNCA SEROPHENE DENİLEN İLACA BAŞLAMAMI SÖYLEDİ..GÜNÜNDE VE İYİ YUMURTAM OLABİLMESİ İÇİN. FAKAT HİÇ PKO DAN BAHSETMEDİ ŞİMDİ BENDE Mİ PKO LUYUMBen iki yıllık evliyim sekiz aydır gebelik olmuyor pko varmış 7 aydır glifor kullanıyorum bugün klomen kararı aldık adetlerim düzenli benim 28-30 güne oluyorum tek umudum bu ins tutar klomen ve iğne ilk denemede
5 aralıkta başlamıştım klomene canımKaç gün sonra gittin klomenden Can'ım
Hadi gözün aydın canım çok sevindim inşallah işe yararKızlarr başka bir doktora gittim ve çok memnun kaldım aynı hastane ama farklı doktor aynı bilgiler tahliller çıktı kısa bi muayeneden sonra klomeni benim isteğimle verdi bugün yani 5. Gün başladım inş olumlu geçer ya doktor iğne konusunu takibe göre karar verecek bir hafta sonra gel dedi
Ya benim ağrılarim çok fazla kasıklarım ağrıyo doluluk ve batma hissi var bu gece çatlatma iğnemi olcam aşılamadan korkuyorum yaa ben hsg çektirmiştim çok zor geçmişti bu da o kadar zor mu olacak diye tedirginimcerenbuyukunlu Emilia_07 K kadriye007 Candy1Candy Madam_coco nisamelek S SPAWNS .... daha ismi yazılmamış olan başka arkadaşlar da herkes nasıl, ne durumda, reglsine kaç günü var yazsın bakalım
Adet gecikince cnm bnm dr oyle soylediBilmiyorum ki ,dokturum adet zamani olsanda olmasanda gel dedi ,ayin 1i ve 5i arasi adet zmanim normalde ,heralde adet olmasam yaparim testde nezmn net bellioluyo bilgin varmi
Olur bnce catladktan sonra 24 saat yasayabiliyor yumurtaKızlar çatlatma iğnemi oldum:) şimdi bu 36 saat olayında tecrübeli arkadaşlar bilgi verebilir mi? sabah erken bir saate denk gelecek 42-45 saatlerinde olsa ne olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?