Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Kızlar bu ay benim klomen 2.denemem doktor bana çatlama iğnesi vermiyor gerek yok diyor herseyin normal ilk gebeliginde olduğu için gerek yok dedi 5gun ilişki işte artık bat10 subati beklicez bu ay bide çörek otu tarçın bal karışımı da yedim hayırlısı

Çok sağolun canlarım çok rahatlıyorum böyle sizden birseyler okuyunca benim gibi insanların derdimi anlayabilcek olan insanlar olduğunu biliyorum başkası anlamıyor söyleyemiyorsun inşallah hep beraber olurda mutlu oluruz

Ay inşallah canım ya çok sağol senin dediğin gibi yapıcam çünkü doktor hiç birşey demedi sadece gün aşırı ilişki yapın dedi bu ay olumlu olur ınsallag olmazsa doktor degistircem zaten

İcin rahat olsun canım bol bol dua et :) iliskiden sonra ayaga kalkma beline yastik koy hemen dus alma bi gece bekle bu kadar :)

kızlar bende daha yeni tahlil falan yaptırmaya basladım bu klomen meselesi her yerde konusuluyor nedir ki acaba klomen dediğiniz :/

İnşallah canım ya yasayan bilir malesef diger turlu her kafadan bi ses acima ses tonu falan insan deli oluyo malesef.Ama burda hepimiz ayni dertte oldugumuz icin birbirimize destek oluyoruz :)

kızlar bende daha yeni tahlil falan yaptırmaya basladım bu klomen meselesi her yerde konusuluyor nedir ki acaba klomen dediğiniz :/
Yumurta geliştirme ilacı cnm doktor uzun süre korunma siz olan bebgi olmayan kişilerde en ilk aşama klomen ilacı verip yumurtlama gününde ilişki veriyor ilk aşama bu

Klomen buyumeyen yumurtaya belirli buyukluge gelmesine yarayan hormon ilacinin adi canim.Bende pco var yumurta buyuyup catlamadan kuculup kist oluyo.Bende adetimin 3 gunu basladim bitti sagda bi tane 20 mm yumurtam olustu catlatma ignesi oldum iliski takvimime uydum su an beklemedeyim

cok sagol canım valla doktora sorunca boyle anlasılır ayrıntılı anlatmıyor. İnsallah tutmustur ya Allah yardımcın olsun güzel haberlerinle gelirsin insallah :)

Hayirlisi canım ne güzel iste hormon almicaksin vucuda :)

cok sagol canım valla doktora sorunca boyle anlasılır ayrıntılı anlatmıyor. İnsallah tutmustur ya Allah yardımcın olsun güzel haberlerinle gelirsin insallah :)

Allah razi olsun canim benim Rabbim duysun sesini :) inşallah sende guzel haberlerini verirsin bize :)

Ölene artık beklemek çok uzuyor yipratiyor ilk gebeligimde ansızın hemen olmuştu Rabbim diyorum veren sensin alanda sensin olmayan herkeze ver diyorum zor süreç allahım herkeze kolaylik versin

Amin canım senin bi tane varsa ne guzel sıkma kendini benim ilk olcak dort gozle bekliyorum.Banada bazen imkansiz geliyo pco hastasiyim bende ama adetlerim duzenli iki uc gun oynuyo ama yumurtam catlamiyodu.İnşallah Rabbim bu ay nasip etmistir melegimi bana inşallah

Cnm malesef bebeğim yok doğduktan 9 ay sonra beyin ameliyatında kaybettim (

Cnm malesef bebeğim yok doğduktan 9 ay sonra beyin ameliyatında kaybettim (

Canım ya cok uzuldum Rabbim sana sabirlar versin cok zor ya boyle duyunca cok uzuluyorum.İnşallah Rabbim tez zamanda bebegine kavusturur seni Rabbim neylerse guzel eyler canim vardir bununda bi hayri Hz Musa yla Hizir A.s yolculugundan pay biç gorunmeyen yuzunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…