- 14 Şubat 2013
- 927
- 246
- 73
Canım ya cok uzuldum Rabbim sana sabirlar versin cok zor ya boyle duyunca cok uzuluyorum.İnşallah Rabbim tez zamanda bebegine kavusturur seni Rabbim neylerse guzel eyler canim vardir bununda bi hayri Hz Musa yla Hizir A.s yolculugundan pay biç gorunmeyen yuzunu
Saol cnm evet çok zor zamanlar geçirdik hala gecirioruz zaman geciyo dışardan insanlar için acı geçiyo ama bizde aynı tazelindiginde kalıo ben onun kokusunu aldım evet ama doyamadim isyan etmedim hiç bi zman Rabbim nasıl verdiyse olede aldı inşallah bidaha bu kudreti bna yaşatır hepimize yaşatsin inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize
Inşallah cnm sen nerdensiz bu aradaAmin canım benim inşallah boyle kudretli ol Rabbim mukafatini verir sana
Inşallah cnm sen nerdensiz bu arada
şu yumurtalar civciv mi oldu rafadan mı oldu bi öğrenebilseydik iyiydi. olsun kızlar bugünde bitti şükür
bende istanbul esenyurt :) bol bol gülüp mutluluk hormonu sağlayalım belki işe yararİstanbul canim
bende istanbul esenyurt :) bol bol gülüp mutluluk hormonu sağlayalım belki işe yarar
aynen canım çikolata iyi giderCikolata ye :)) bende yicem olmicak 10 gundur aldigim kilolar yuzunden vucudum cok sis gobek gogus fena yaa :/
Kızlar iğneyi yaptırdım ben 5 dakka önce beklemek kaldı kalçadan yaptı ama farkeder mi
aynen canım çikolata iyi gider
bende kalçadan istemiştim ama göbekten yaptı bana ovitrelle. iğneye göre değişiyomuşKızlar iğneyi yaptırdım ben 5 dakka önce beklemek kaldı kalçadan yaptı ama farkeder mi
Biraz önce yaptırdım bakalım bide hap verdi duphaston diyeY
Yok canım bende kalcadan yaptirmistim
bende kalçadan istemiştim ama göbekten yaptı bana ovitrelle. iğneye göre değişiyomuş
Biraz önce yaptırdım bakalım bide hap verdi duphaston diye
fiyat farkını bilmiyorum iğneleri araştırırken prenglynin kalçadan daha uygun olduğu ovitrelleninde göbek yada kolun arka kısmından daha iyi olduğunu okumuştum. hastanede de göbekten yapıldı banaBelkide bende pregnlyl oldum zaten tek fark ovitrelle daha pahaliymis pregnlyl nadir bulunuyomus ucuz diye
ben şuan başka ilaç kullanmıyorum rahim kalınlığınıda normal bulmuştu. o ne için verildi biliyomusunuzBiraz önce yaptırdım bakalım bide hap verdi duphaston diye
fiyat farkını bilmiyorum iğneleri araştırırken prenglynin kalçadan daha uygun olduğu ovitrelleninde göbek yada kolun arka kısmından daha iyi olduğunu okumuştum. hastanede de göbekten yapıldı bana
ben bilmiyodm canım zaten bana pahalıya patlamıştı o akşamDogrudur canım fiyat farki cok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?