- 15 Ocak 2016
- 288
- 235
- 33
Eger bebek olursa düşük riskini onluyormusben şuan başka ilaç kullanmıyorum rahim kalınlığınıda normal bulmuştu. o ne için verildi biliyomusunuz
ben bilmiyodm canım zaten bana pahalıya patlamıştı o akşam
Ben bir iğne bide hap à 30 lira verdim eşim ödedi de ayrı ayrı fiyatlarını bilemedimBen 20 tl verdim daha pahali bekliyodum
Ben bir iğne bide hap à 30 lira verdim eşim ödedi de ayrı ayrı fiyatlarını bilemedim
Bana klomen bittikten 2 gün sonra kullanmam üzere dubhaston verdi. 5 gün sabah akşam içirdi. Rahim duvarını kalınlaştırıyorum dedi banaOnu bilmiyorum canım
Evt ilac etkisiyle cikabilir bende bas agrisi ve kasik brl agrilari var bazen adet olacakmis gibi agrilarim oluyot bekliyorum yapmayacagim adet gününe kadarPeki 14.gunden once yaparsan pozitif cikma ihtimali var mi?insallah senin de olur.nasil hissediyon belirtin var mi
Ona da yarayabilir evetBana klomen bittikten 2 gün sonra kullanmam üzere dubhaston verdi. 5 gün sabah akşam içirdi. Rahim duvarını kalınlaştırıyorum dedi bana
İnşallah kızlar yaa topluca güzel haberler alalım Benimki de belli olurmu ki yaa bir haftaya
Bugün oldum iğneyi daha catlatma ignesiBat kac ignenin kacinci gunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?