Bugün oldum iğneyi daha catlatma ignesi
Bugün oldum iğneyi daha catlatma ignesi
BEn totem yaptim zaten cuma hayirli gun diye :-D
Tamam 16 gun sabırla bekleyeyim zaten adetimde yaklasir adet günümü beklicem inşallah olmazKi daha iliskide bile bulunmadin canim 36 sa bekle sonra iliski sonra gun asiri olsun
Gununu bekle canim erkenden yapmanin bir anlami yok en az 12 gun gecmeliTamam 16 gun sabırla bekleyeyim zaten adetimde yaklasir adet günümü beklicem inşallah olmaz
O konuda kararsizim idrar yaparim sonrada kan veririm diye dusunuyorumKızlar peki cuma sabah kan testi mi yapıyoruz yoksa idrar mı?
Ben de öyle düşündüm. İyi bakalımO konuda kararsizim idrar yaparim sonrada kan veririm diye dusunuyorum
Bugün tvde doktor söyledi direk düşüğe sebep olmaz ama su kaybına neden olur dedi oda gebelik durumu olanlarda sıkıntılı bir durum olur dedi bende beklemedeyim ilaç içmiyorum adaçayı yeşilçay ara verdim içmiyorum :)Ya ben size birşey sorayım. Ben her sabah kahvaltıda nane maydanoz roka yeşillik ne varsa işte yerim. İş yerinden bi arkadaşım bunlar söktürücüdür, düşüğe neden yeme falan dedi. Bana sallıyor gibi geldi ama sizr de sorayım var mı öyle bişey? Hadi maydanoz için idrar söktürücü ödem attırıcı falan diyorlar ama ne alakaa
Sizler yapın gaza gelirsem ben direk kana gideyimYa aynen haftasonu hizli gecer sonra kalcak 5 guncuk :))
Aslinda en iyisi o.dogru sonucu direkt gormus oluruzSizler yapın gaza gelirsem ben direk kana gideyimevde test yapmayacam bu ay kararlıyım
bende 2 aydır klomen kullanıyorum ama hep ateş basması oluyo bende sizdede böyle bişeyler oluyo mu bende mi değiştirsem kolmeni
doğrudur bende bu ay prengli mi ne onu aldım 70 lira ovitrelle olan kalçadan yapılan ve içinde 2 doz olan iğne 30 liraydı gecen ay onu yaptırmıştım benDogrudur canım fiyat farki cok ama
Hımmm inanmamıştım iyi oldu sorduğum. Sağol canım dikkat edecem ben deBugün tvde doktor söyledi direk düşüğe sebep olmaz ama su kaybına neden olur dedi oda gebelik durumu olanlarda sıkıntılı bir durum olur dedi bende beklemedeyim ilaç içmiyorum adaçayı yeşilçay ara verdim içmiyorum :)
Bence de erken yapma.ben dun gece cok agladim negatif cikti. Acaba once negatif gorupte sonra pozitif goren var mi?gerci adet olacak gibiyim sankiEvt ilac etkisiyle cikabilir bende bas agrisi ve kasik brl agrilari var bazen adet olacakmis gibi agrilarim oluyot bekliyorum yapmayacagim adet gününe kadar
Yok cnm benim ilacımın yan etkisi yok.. Meme kanseri olan kadınlarda kullanıyor. Klomenle aynı işlevi görüyor, bir doktoruna sor istersen. Benim bildiğim kadarıyla klomenden netice slamayan kadınlar için klomen + femara tedavisi uyguluyorlar. Yanlız femarayı sigorta karşılamıyor fiyatı 116 tl ama bir kutusunu 3 ay kullanıyorsunbende 2 aydır klomen kullanıyorum ama hep ateş basması oluyo bende sizdede böyle bişeyler oluyo mu bende mi değiştirsem kolmeni
Hic duşuk yapmamis kurtaj olmamis kisilerde de olabiliyor mu tuplerin kapaliligiKızlar beni yanlış anlamayın size akıl vermek gibi olmasın ama sakın rahim filimi çektirmeden tedavi olmayın. Eğer tüpleriniz tıkanıksa aldığınız tüm hormon ilaçları, çatlatma iğnesi ve hatta aşılama bile neticesiz kalur. Boş boşa zaman kaybı... Ben rahim filmini istanbulda şişli echomar da çektirdim. Doktorum Cevat Bayrak'tı kesinlikle tavsiye ederim hiç canınız acımıyortüplerim açık çıktı Allaha şükür sonra femaraya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?