Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Ya ben size birşey sorayım. Ben her sabah kahvaltıda nane maydanoz roka yeşillik ne varsa işte yerim. İş yerinden bi arkadaşım bunlar söktürücüdür, düşüğe neden yeme falan dedi. Bana sallıyor gibi geldi ama sizr de sorayım var mı öyle bişey? Hadi maydanoz için idrar söktürücü ödem attırıcı falan diyorlar ama ne alakaa

Bugün tvde doktor söyledi direk düşüğe sebep olmaz ama su kaybına neden olur dedi oda gebelik durumu olanlarda sıkıntılı bir durum olur dedi bende beklemedeyim ilaç içmiyorum adaçayı yeşilçay ara verdim içmiyorum :)

bende 2 aydır klomen kullanıyorum ama hep ateş basması oluyo bende sizdede böyle bişeyler oluyo mu bende mi değiştirsem kolmeni

Hımmm inanmamıştım iyi oldu sorduğum. Sağol canım dikkat edecem ben de

Evt ilac etkisiyle cikabilir bende bas agrisi ve kasik brl agrilari var bazen adet olacakmis gibi agrilarim oluyot bekliyorum yapmayacagim adet gününe kadar
Bence de erken yapma.ben dun gece cok agladim negatif cikti. Acaba once negatif gorupte sonra pozitif goren var mi?gerci adet olacak gibiyim sanki

bende 2 aydır klomen kullanıyorum ama hep ateş basması oluyo bende sizdede böyle bişeyler oluyo mu bende mi değiştirsem kolmeni
Yok cnm benim ilacımın yan etkisi yok.. Meme kanseri olan kadınlarda kullanıyor. Klomenle aynı işlevi görüyor, bir doktoruna sor istersen. Benim bildiğim kadarıyla klomenden netice slamayan kadınlar için klomen + femara tedavisi uyguluyorlar. Yanlız femarayı sigorta karşılamıyor fiyatı 116 tl ama bir kutusunu 3 ay kullanıyorsun

Kızlar beni yanlış anlamayın size akıl vermek gibi olmasın ama sakın rahim filimi çektirmeden tedavi olmayın. Eğer tüpleriniz tıkanıksa aldığınız tüm hormon ilaçları, çatlatma iğnesi ve hatta aşılama bile neticesiz kalur. Boş boşa zaman kaybı... Ben rahim filmini istanbulda şişli echomar da çektirdim. Doktorum Cevat Bayrak'tı kesinlikle tavsiye ederim hiç canınız acımıyor tüplerim açık çıktı Allaha şükür sonra femaraya başladım

Hic duşuk yapmamis kurtaj olmamis kisilerde de olabiliyor mu tuplerin kapaliligi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…