Gunaydin canim.dun misafirlerim vardi ben yoktum pek buralarda.bugun belim kacam kasiklarimda sizi var.kirmizilar geliyo sanki.sende durumlar nasilGunaydın kizlar ben yine erkenden uyumuşum :) ilac etkisinden mi bilmiyorum ama hep uykum varr.Aksam sohbet uzamis ama ben uykudaydimbugun nasilsiniz durumlar nasıl
Gunaydin canim.dun misafirlerim vardi ben yoktum pek buralarda.bugun belim kacam kasiklarimda sizi var.kirmizilar geliyo sanki.sende durumlar nasil
Hayirdir insallah canim.senin belirtiler guzel hamilelik belirtisi gibi.ins.olur.Benim uykum var hep bide midem kaziniyo surekli bide sagli sollu batmalar bide gogsum sizliyo yine o kadar ruya gordum ben Rabbim hayra cevirsin cok guzel bi ruyaydi:)
Hayirdir insallah canim.senin belirtiler guzel hamilelik belirtisi gibi.ins.olur.
Keske ben de uzulmeyecem diyebilsem....ya hic bi sorun olmadan boyle uzamasi zoruma gidiyo.ama Allahtir veren.sorgulamak bize dusmuyor.Ama ben bu ay hamile olmazsam uzulmicem vardir bi hikmeti yani Rabbim en dogrusunu bilir hakkimizda.Yasadiğim tum belirtiler iğneden kaynakli olabilir diye dusunuyorum ben
Ben de sizler icin dua ediyorum.dualasmak iyidir.kabul olur ins.Ben bide herkes icin dua ediyorum inanki Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.
Keske ben de uzulmeyecem diyebilsem....ya hic bi sorun olmadan boyle uzamasi zoruma gidiyo.ama Allahtir veren.sorgulamak bize dusmuyor.
Ben de sizler icin dua ediyorum.dualasmak iyidir.kabul olur ins.
kızlar bebek yada hamilelik düşünecek halim kalmadı bu sistit beni mahvettibütün umudumu da herşeyide mahvetti. ilaçta alamıyorum. bol bol su içiyorum tam geçiyor bir kaç saat sonra yine başlıyor
çalışmıyor ki bugün canımDoktorunu arasan ya canim
çalışmıyor ki bugün canım
zaten devam ederse bu vaziyette dayanamıcamPzartesi bi gorun o zaman ihmal etme
zaten devam ederse bu vaziyette dayanamıcam
Oyle canim biliyorum bunlari.ama uzuluyorum yine.benim de ilk ignem.Bak canım sen boyle dersen veren de alanda Allah olmaz yani.Belki bu zamanda anne olmaman gerekiyo bunun baska bi sebebi var ama bunu sen bilemezsin.Belki bikac ay yada bi sene sonra olmasi daha hayirlidir.Evladinin olup hayirsiz olmasindansa bekle dua et Rabbim sana hayırlı evlat versin sağlam dur uzulme de ki olmadi Rabbim boylesini uygun gordu vardir elbet bi hikmeti.Bende ilk ignem bu mesela kac ay olmadi yine olmayabilir ama ben Rabbime guveniyorum o nasip ettiginde hayırlı olacak elbet boyle dusun
Ayy canim cok mu kotu?cok kotuyse doktora git mutlaka.kızlar bebek yada hamilelik düşünecek halim kalmadı bu sistit beni mahvettibütün umudumu da herşeyide mahvetti. ilaçta alamıyorum. bol bol su içiyorum tam geçiyor bir kaç saat sonra yine başlıyor
Cnm her türlü rahim filmi çekilmesi gerekiyor. Düşük, kürtaj , doğum yapmış yada bunların hiçbiri olmamış hertürlü rahim filmi çekilmesi gerekiyor. İhmal etmeyin, tüpler kapalı yada tıkanıksa tedaviler neticesiz kalıyor maalesefHic duşuk yapmamis kurtaj olmamis kisilerde de olabiliyor mu tuplerin kapaliligi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?