Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

benim annemin ilk yılında bir düşüğü olmuş ve tüplerinde kalmış. ama dört yıl boyunca bu anlaşılamamış ve başka hamileliği olmamış. en son gittiği bir doktorda bu ortaya çıkıyor ve yaklaşık iki üç ay sonra bana hamile kalmış. o yüzden bnde düşünüyorum en yakın zamanda

dün gece bu sabah çok kötüydüm bıçaklarla deşiyolar sanki içimi ama adet sancılarım yok oldu ya benim bakalım tekrar başlıcakmı
Ay sistit cok kotu biliyom canim.benim de adet sancilarim dun yoktu.bugun yine basladi ozellikle kalcam bacaklarim belim agriyo.

Iste genelde hep dusuk yapan kurtaj olan kisilerde duyuyorum bu tup kapanikligi hic gebelk gecirmeyenlerde genelde acik oluyo.ama baktirmak lazim

sende ilk önce klomenle mi başlamıştın 3 aylık iyi yinede bi iğneye 70 veriyoruz aylık

bende bi kaç ay daha klomenle devam edip aşılamaya geçmeden önce çektircem mutlaka

Bakmiyim kendimi odaklamiyim diyorum ama buraya bakmadan da olmuyor
Arkadas :) Subat 14 benim bat gecmiyor gunler

Uzulme canim ins.olur sen ne zamndir deniyodun.yasin kucuk olur ya.sistitin nasil oldu
sistit azaldı gibi ama sonra tekrarlıyor bir aydır yoktu ne güzel eşimden mi geçti nolduysa.. o kadarda soruyorum ama.. ben 1 yıl 3 aylık evliyim. ama 3 ay vajınusmusla mucadele ettim. geçen yıl ocak ayından beridir de henuz olmadı işte baş belası enfeksıyon dısında sımdılık bırseyım yokmuş ama rahım fılmı cekılmedım henuz

Olur insallah canım. Bende de olmustu enfeksiyon.dr kadinlarin rahmi cok hassastır cunku icerdedeir ama erkeklerin disarda oldugu icin hassas degil ve onlardan kadinlara bulaşıyor demisti.

Iste genelde hep dusuk yapan kurtaj olan kisilerde duyuyorum bu tup kapanikligi hic gebelk gecirmeyenlerde genelde acik oluyo.ama baktirmak lazim
Yok cnm ben hiç kullanmadım klomen direk femaraya başladım

Uzuldum canim ya inşallah tekrarlamaz bidaha

İnsallah canim. Sen ne alemdesin belirtilerin nasildi bugun. O adet agrilarim yok oldu bugun. Oturup kalktikca karnimin tam ortasina hafif bi sizi girip cikiyo bide egilip kalktikca

Su an belirtilerim yok gibi sadece midem kaziniyo hep biseyler yiyesim var catlicam artik 50 kiloydum suan oldum 52 kilo bi haftadir bide sol sagli hafif sizilar o kadar.Ben cok uyuyorum bide ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…