benim annemin ilk yılında bir düşüğü olmuş ve tüplerinde kalmış. ama dört yıl boyunca bu anlaşılamamış ve başka hamileliği olmamış. en son gittiği bir doktorda bu ortaya çıkıyor ve yaklaşık iki üç ay sonra bana hamile kalmış. o yüzden bnde düşünüyorum en yakın zamandaCnm her türlü rahim filmi çekilmesi gerekiyor. Düşük, kürtaj , doğum yapmış yada bunların hiçbiri olmamış hertürlü rahim filmi çekilmesi gerekiyor. İhmal etmeyin, tüpler kapalı yada tıkanıksa tedaviler neticesiz kalıyor maalesef
dün gece bu sabah çok kötüydüm bıçaklarla deşiyolar sanki içimiAyy canim cok mu kotu?cok kotuyse doktora git mutlaka.
Ay sistit cok kotu biliyom canim.benim de adet sancilarim dun yoktu.bugun yine basladi ozellikle kalcam bacaklarim belim agriyo.dün gece bu sabah çok kötüydüm bıçaklarla deşiyolar sanki içimiama adet sancılarım yok oldu ya benim bakalım tekrar başlıcakmı
Iste genelde hep dusuk yapan kurtaj olan kisilerde duyuyorum bu tup kapanikligi hic gebelk gecirmeyenlerde genelde acik oluyo.ama baktirmak lazimbenim annemin ilk yılında bir düşüğü olmuş ve tüplerinde kalmış. ama dört yıl boyunca bu anlaşılamamış ve başka hamileliği olmamış. en son gittiği bir doktorda bu ortaya çıkıyor ve yaklaşık iki üç ay sonra bana hamile kalmış. o yüzden bnde düşünüyorum en yakın zamanda
sende ilk önce klomenle mi başlamıştın 3 aylık iyi yinede bi iğneye 70 veriyoruz aylıkYok cnm benim ilacımın yan etkisi yok.. Meme kanseri olan kadınlarda kullanıyor. Klomenle aynı işlevi görüyor, bir doktoruna sor istersen. Benim bildiğim kadarıyla klomenden netice slamayan kadınlar için klomen + femara tedavisi uyguluyorlar. Yanlız femarayı sigorta karşılamıyor fiyatı 116 tl ama bir kutusunu 3 ay kullanıyorsun
bende bi kaç ay daha klomenle devam edip aşılamaya geçmeden önce çektircem mutlakaKızlar beni yanlış anlamayın size akıl vermek gibi olmasın ama sakın rahim filimi çektirmeden tedavi olmayın. Eğer tüpleriniz tıkanıksa aldığınız tüm hormon ilaçları, çatlatma iğnesi ve hatta aşılama bile neticesiz kalur. Boş boşa zaman kaybı... Ben rahim filmini istanbulda şişli echomar da çektirdim. Doktorum Cevat Bayrak'tı kesinlikle tavsiye ederim hiç canınız acımıyortüplerim açık çıktı Allaha şükür sonra femaraya başladım
ben dün akşam ayakta çok kaldım. o anda kalçamda ve belimde çok şiddetli ağrım vardı. artık kendime belirti bulmak istemiyorummmmAy sistit cok kotu biliyom canim.benim de adet sancilarim dun yoktu.bugun yine basladi ozellikle kalcam bacaklarim belim agriyo.
Senin daha cok var kafani dagitmaya bakBakmiyim kendimi odaklamiyim diyorum ama buraya bakmadan da olmuyor
Arkadas :) Subat 14 benim bat gecmiyor gunler
Uzulme canim ins.olur sen ne zamndir deniyodun.yasin kucuk olur ya.sistitin nasil olduben dün akşam ayakta çok kaldım. o anda kalçamda ve belimde çok şiddetli ağrım vardı. artık kendime belirti bulmak istemiyorummmm
aynen düşünmeyle daha kötü oluyorSenin daha cok var kafani dagitmaya bak
sistit azaldı gibi ama sonra tekrarlıyor bir aydır yoktu ne güzel eşimden mi geçti nolduysa.. o kadarda soruyorum ama.. ben 1 yıl 3 aylık evliyim. ama 3 ay vajınusmusla mucadele ettim. geçen yıl ocak ayından beridir de henuz olmadı işte baş belası enfeksıyon dısında sımdılık bırseyım yokmuş ama rahım fılmı cekılmedım henuzUzulme canim ins.olur sen ne zamndir deniyodun.yasin kucuk olur ya.sistitin nasil oldu
Olur insallah canım. Bende de olmustu enfeksiyon.dr kadinlarin rahmi cok hassastır cunku icerdedeir ama erkeklerin disarda oldugu icin hassas degil ve onlardan kadinlara bulaşıyor demisti.sistit azaldı gibi ama sonra tekrarlıyor bir aydır yoktu ne güzel eşimden mi geçti nolduysa.. o kadarda soruyorum ama.. ben 1 yıl 3 aylık evliyim. ama 3 ay vajınusmusla mucadele ettim. geçen yıl ocak ayından beridir de henuz olmadı işte baş belası enfeksıyon dısında sımdılık bırseyım yokmuş ama rahım fılmı cekılmedım henuz
Yok cnm ben hiç kullanmadım klomen direk femaraya başladımIste genelde hep dusuk yapan kurtaj olan kisilerde duyuyorum bu tup kapanikligi hic gebelk gecirmeyenlerde genelde acik oluyo.ama baktirmak lazim
sistit azaldı gibi ama sonra tekrarlıyor bir aydır yoktu ne güzel eşimden mi geçti nolduysa.. o kadarda soruyorum ama.. ben 1 yıl 3 aylık evliyim. ama 3 ay vajınusmusla mucadele ettim. geçen yıl ocak ayından beridir de henuz olmadı işte baş belası enfeksıyon dısında sımdılık bırseyım yokmuş ama rahım fılmı cekılmedım henuz
İnsallah canim. Sen ne alemdesin belirtilerin nasildi bugun. O adet agrilarim yok oldu bugun. Oturup kalktikca karnimin tam ortasina hafif bi sizi girip cikiyo bide egilip kalktikcaUzuldum canim ya inşallah tekrarlamaz bidaha
İnsallah canim. Sen ne alemdesin belirtilerin nasildi bugun. O adet agrilarim yok oldu bugun. Oturup kalktikca karnimin tam ortasina hafif bi sizi girip cikiyo bide egilip kalktikca
İnsallah canim. Sen ne alemdesin belirtilerin nasildi bugun. O adet agrilarim yok oldu bugun. Oturup kalktikca karnimin tam ortasina hafif bi sizi girip cikiyo bide egilip kalktikca
Şişlik bende de varda gazdan mı neyden anlamiyorum kiKarnim bi şiştiki alt tarafi anlatamam
Şişlik bende de varda gazdan mı neyden anlamiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?