Şişlik hissetmiyorumda uçları sanki koyulasmis esimde oyle dediBelkide canım goguslerin şiş mi seninde?
Şişlik hissetmiyorumda uçları sanki koyulasmis esimde oyle dedi
Bende hiç koyulaşma yok yaŞişlik hissetmiyorumda uçları sanki koyulasmis esimde oyle dedi
Az kaldi ogrenmeye :)
Bende hiç koyulaşma yok ya
Belkide bende de yok ama biz oyle saniyoruz. İyice psikolojim bozuldu ya
Valla kızlar size bahsettiğim hiç bir belirti yok dünden beri. Ne uyku hali ne sancılar... demekki ilaçtanmışS Semamelek Amine Busra
Bende ocak ayinda bir arkadasin negatif oldugunu ogrendim o da igneden 4 gun sonra sistit olmus canim sıkıldı
Adetin 25. Günü. Klomenin bitişinden 16. Gün tahmini ovulasyonun da 6. Günü :))) aman allahım hele hesaplara bak. Bat'ı biliyosun zaten seninle aynıKacinci gunundu canim senin?
Adetin 25. Günü. Klomenin bitişinden 16. Gün tahmini ovulasyonun da 6. Günü :))) aman allahım hele hesaplara bak. Bat'ı biliyosun zaten seninle aynı
Mustakbel çocuğummmmmm. İyi bak anneneeee. Bak düştüğü hallereeee
:)) aksam aksam cok guldurdun beni
Ah bir bilsem dikkst ediyorum ama bir yildir cekiyorum bunu ara ara :-(Kotu olmus canim ya bu sistit denilen sey nasıl bisey neden oluyo ki
Ah bir bilsem dikkst ediyorum ama bir yildir cekiyorum bunu ara ara :-(
En son yumurtalarima bakmaya gittigimde yoktu o da bisey dememisti suan iyiyim umarim tekrar baslamazDoktor ne diyo peki?
Hayirli geceler arkadaslarim. Bir gunu daha bitirdik.. Bakalim haftaya bu aksam ne halde olcam Rabbim her turlusune kolaylik versin insallah
En son yumurtalarima bakmaya gittigimde yoktu o da bisey dememisti suan iyiyim umarim tekrar baslamaz
Geçen gün mutluluk hormonu iyi gelir bize diyodunuz. Bak çikolata yemeden yükselttin değeri :))) eee verdiğim rakamlar ışığında ne diyosun? Belirti olmalıydı di mi:)) aksam aksam cok guldurdun beni
Geçen gün mutluluk hormonu iyi gelir bize diyodunuz. Bak çikolata yemeden yükselttin değeri :))) eee verdiğim rakamlar ışığında ne diyosun? Belirti olmalıydı di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?