Hayırlısı napakYok canım olmayabilirde sabah ilk bikac saat yoktu bende de su anda yok mesela :)
bende kullandım klomen ama yumurtalarım hiç gelişmedi adet olmayı bekliyorum iğne tedavisine geçecem adet söktürücü de kullandım hala gelmedi..(
Yaa senin tüm belirtiler bendede var :) birebir aynı :) yalnız bende bu ay sistit yerine enfeksiyon var tutmazsa tek sebebi o olacak galibaİnsallah canim. Sen ne alemdesin belirtilerin nasildi bugun. O adet agrilarim yok oldu bugun. Oturup kalktikca karnimin tam ortasina hafif bi sizi girip cikiyo bide egilip kalktikca
Sık ilişkiden oluşuyormus genelde yeni evlilerde kanaman çok olursa mutlaka doktora git çünkü zamanla agrıdan sonra pembemsi kanama oluyorAh bir bilsem dikkst ediyorum ama bir yildir cekiyorum bunu ara ara :-(
Gecen bir bucuk ay once idrardan sonra hic sikayetim yokken kan pihtisi gelmisti hatta dusuk falan yaptim sandim. Bi gittik ki enfeksiyon varmis. Ama canim zaten sistitle enfeksiyon ayni seySık ilişkiden oluşuyormus genelde yeni evlilerde kanaman çok olursa mutlaka doktora git çünkü zamanla agrıdan sonra pembemsi kanama oluyor
Bazilari hic belirti hissetmiyor ki. KeskeGünaydın sevimli anne adaylarıı. Bugün gene sıfır belirtiyle uyanmanının haklı mutsuzluğunu yaşıyorum. Olsun daha 7 gün var. Her an gelebilir o işaretler
Bazilarinda hic belirti olmuyo canim sıkma canini.keske bende de hic bubadet beliryileri olmayaydiGünaydın sevimli anne adaylarıı. Bugün gene sıfır belirtiyle uyanmanının haklı mutsuzluğunu yaşıyorum. Olsun daha 7 gün var. Her an gelebilir o işaretler
Evet canim ayni seyGecen bir bucuk ay once idrardan sonra hic sikayetim yokken kan pihtisi gelmisti hatta dusuk falan yaptim sandim. Bi gittik ki enfeksiyon varmis. Ama canim zaten sistitle enfeksiyon ayni sey
Valla işşn açığı bende de adet belirtisi var sanırım. Kasıklarım ağrıyorBazilari hic belirti hissetmiyor ki. Keske
Bazilarinda hic belirti olmuyo canim sıkma canini.keske bende de hic bubadet beliryileri olmayaydi
Canim bazi sitelerde igneden sonra 14/15 gun sonra adet olunur yaziyo. Daha uzun surede adet olunmaz mi ya da ayni tarihte olunmasi gerekmez mi sence?Benimde ara ara giren çıkan bir agri adet agrisi var iste
Hadi yaaKizlar selam lar :)) bende de adet belirtisi var canlar yaama napalim ya kismet hersey
Kızlar bnde Aralık ayında klomen kullanıp hamile kalmıştım klomeni kullanıp ilk ayda kalmıştım ama malesef düşük yaşadım. Benm durumumda olan var mı?
Hadi yaaseninki hamilelik belirtilerine benziyordu. İnşallah bu belirtiler bebege donusur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?