Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

bende kullandım klomen ama yumurtalarım hiç gelişmedi adet olmayı bekliyorum iğne tedavisine geçecem adet söktürücü de kullandım hala gelmedi..(

İnsallah canim. Sen ne alemdesin belirtilerin nasildi bugun. O adet agrilarim yok oldu bugun. Oturup kalktikca karnimin tam ortasina hafif bi sizi girip cikiyo bide egilip kalktikca
Yaa senin tüm belirtiler bendede var :) birebir aynı :) yalnız bende bu ay sistit yerine enfeksiyon var tutmazsa tek sebebi o olacak galiba yorgunluk devam ediyor gribim gecti ama ayakta uzun süre durunca belim bacaklarım agrıyor ins iğne belirtisi degildir bunlar

Sık ilişkiden oluşuyormus genelde yeni evlilerde kanaman çok olursa mutlaka doktora git çünkü zamanla agrıdan sonra pembemsi kanama oluyor
Gecen bir bucuk ay once idrardan sonra hic sikayetim yokken kan pihtisi gelmisti hatta dusuk falan yaptim sandim. Bi gittik ki enfeksiyon varmis. Ama canim zaten sistitle enfeksiyon ayni sey

Günaydın sevimli anne adaylarıı. Bugün gene sıfır belirtiyle uyanmanının haklı mutsuzluğunu yaşıyorum. Olsun daha 7 gün var. Her an gelebilir o işaretler

Günaydın sevimli anne adaylarıı. Bugün gene sıfır belirtiyle uyanmanının haklı mutsuzluğunu yaşıyorum. Olsun daha 7 gün var. Her an gelebilir o işaretler
Bazilari hic belirti hissetmiyor ki. Keske
Bazilarinda hic belirti olmuyo canim sıkma canini.keske bende de hic bubadet beliryileri olmayaydi

Kızlar bnde Aralık ayında klomen kullanıp hamile kalmıştım klomeni kullanıp ilk ayda kalmıştım ama malesef düşük yaşadım. Benm durumumda olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…