Canım çok geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bi evlat versin sana. Ben de aralık ayında klomen kullanıp hamile kaldım 8.haftamdaym şimdilik bi sorun yok çok şükür. Senin bi sebebi var mı düşüğün kaçıncı haftada yaşadnKızlar bnde Aralık ayında klomen kullanıp hamile kalmıştım klomeni kullanıp ilk ayda kalmıştım ama malesef düşük yaşadım. Benm durumumda olan var mı?
Kızlar bnde Aralık ayında klomen kullanıp hamile kalmıştım klomeni kullanıp ilk ayda kalmıştım ama malesef düşük yaşadım. Benm durumumda olan var mı?
Canim bazi sitelerde igneden sonra 14/15 gun sonra adet olunur yaziyo. Daha uzun surede adet olunmaz mi ya da ayni tarihte olunmasi gerekmez mi sence?
Insallah adet olursak bile vaktunde olalim bariO kisiden kisiye degisiyo. Kimisi mesela hep ayni 28 gunde bir kimisi 30 kimisi 35 gunde bir oluyor. Hormonlarda degisiyor iste. Bakalim bizim nasil olcak
Sağol canım. Adet belirtileri gibiydi ama daha ağırdı. Mesela göğsüm dha cok acıdı belim dha çok ağrıdı, kasıgım daha cok ağrıdı. Böyle yaniAllah kolaylik versin canim ya belirtilerin nasildi peki
Sağol canm inşallah. Sağlıksızmş düştü işte. 6 haftalık falandıCanım çok geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bi evlat versin sana. Ben de aralık ayında klomen kullanıp hamile kaldım 8.haftamdaym şimdilik bi sorun yok çok şükür. Senin bi sebebi var mı düşüğün kaçıncı haftada yaşadn
İlaçtan dolayı derken anlamadım? Klomen ile hamile kaldım, sağlıksız oldugu için düşük olduİlactan dolayimi dusuk yasadin :-( Allah sabir versin insallah en yakin zamanda tekrar yaşarsın
Dusukten sonra diger bebek cabuk gelirmis.insallah yakin zamnda tekrar saglikli bi bebis olur.benimde oyle agir adet belirtilerim var kac gundur ins.olmam. pozitifi ne zamn gormustunuzSağol canm inşallah. Sağlıksızmş düştü işte. 6 haftalık falandı
Tam adet olmam gereken gün test almıştım 2 çizgi çıktı gittim kan testi yaptırdım hamileyimdim. İnşallah sizde en yakın zamanda sağlıklı ve hayırlı sekılde hamile kalırsınız ve kucağınıza alırsınız inşallah. Nekadar var adeteDusukten sonra diger bebek cabuk gelirmis.insallah yakin zamnda tekrar saglikli bi bebis olur.benimde oyle agir adet belirtilerim var kac gundur ins.olmam. pozitifi ne zamn gormustunuz
Coğumuzun bu hafta :-(Tam adet olmam gereken gün test almıştım 2 çizgi çıktı gittim kan testi yaptırdım hamileyimdim. İnşallah sizde en yakın zamanda sağlıklı ve hayırlı sekılde hamile kalırsınız ve kucağınıza alırsınız inşallah. Nekadar var adete
Hangi gün pekiCoğumuzun bu hafta :-(
Dort gun var canim insallah sagolTam adet olmam gereken gün test almıştım 2 çizgi çıktı gittim kan testi yaptırdım hamileyimdim. İnşallah sizde en yakın zamanda sağlıklı ve hayırlı sekılde hamile kalırsınız ve kucağınıza alırsınız inşallah. Nekadar var adete
Canim dort gun sonra mi yapcan testDort gun var canim insallah sagol
Kızlar lütfen adet gününüzde veya adet hemen gecikince hemen test yapmayın. 1 hafta geçmesini bekleyin çünkü gercekten sonra hayal kırıklıkları vs olabiliyor. Benm nacizane önerimDort gun var canim insallah sagol
Bilmiyorum canim sanirim adeti beklemek daha iyi adete yedi gun kala test yaptun biliyon negatif çıktı cok üzüldüm.adet belirtilerim baya yogun gununu bekleyiyim.Canim dort gun sonra mi yapcan test
Ben de hep öyle diyodum ama cnm beklemek çok zordu adet günümde kan testi yaptırmıştım benKızlar lütfen adet gününüzde veya adet hemen gecikince hemen test yapmayın. 1 hafta geçmesini bekleyin çünkü gercekten sonra hayal kırıklıkları vs olabiliyor. Benm nacizane önerim
Canim bazilari pozitifi erken goruyo buraya yazanlar var adetten on gun once bile goren var.oyuzden insanin yapasi geliyo.Kızlar lütfen adet gününüzde veya adet hemen gecikince hemen test yapmayın. 1 hafta geçmesini bekleyin çünkü gercekten sonra hayal kırıklıkları vs olabiliyor. Benm nacizane önerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?