Bilmiyorum canim sanirim adeti beklemek daha iyi adete yedi gun kala test yaptun biliyon negatif çıktı cok üzüldüm.adet belirtilerim baya yogun gununu bekleyiyim.sen ne zamn yapacaksin. ?
Bende battan bir gun once 5inde sabah idrar yaparim negatifte pozitifte ciksa kanda verip net bi sekilde gormek istiyorum. direkt adet olup şok olup üzülmek istemiyorum. Kanda negatifi gorursem hazirlikli olurum en azindanBen de hep öyle diyodum ama cnm beklemek çok zordu adet günümde kan testi yaptırmıştım ben
Insallah burdan guzel haberler veririz canimBende battan bir gun once 5inde sabah idrar yaparim negatifte pozitifte ciksa kanda verip net bi sekilde gormek istiyorum. direkt adet olup şok olup üzülmek istemiyorum. Kanda negatifi gorursem hazirlikli olurum en azindan
Öyle canımda insan zor dayanıyor ama sabır lütfen... Çünkü hayal kırıklığı daha kötüBen de hep öyle diyodum ama cnm beklemek çok zordu adet günümde kan testi yaptırmıştım ben
Ben varım. Glifor kullanıyorum 3 haftadır.Kızlar bir de bişey sormak istiyorum aranızda kilolu olanlar var mı veya glucophage kullananlar insilün direnci olanlar
Evet canm haklısın da beklemek en iyisi çünkü erken öğrenince yaklasik 1 ay snra kalp atışı duymayı bekliyorsun hep stres işteCanim bazilari pozitifi erken goruyo buraya yazanlar var adetten on gun once bile goren var.oyuzden insanin yapasi geliyo.
Ben kiloluyum vermeye calisiyorum
Kocam da gıcık etti
Ben varım. Glifor kullanıyorum 3 haftadır.
Ooo süper vermişsin. Bana klomenle birlikte vermişti doktorum. Hem seni zayıflatır hem de yumurta gelişimi için iyidir dedi. Hamile kalsan da bırakma gliforu dedi. Ben de bi 20 kilo versem süppper olurum ya. Maşallah sana.Bende kiloluyum kızlar ne yazık ki... 7 aydr glucophage kullanıyorm 18 kilo verdim daha da vericem inşallah. kadınların hamile kalmak için kilosunun yuzde 5 ini vermesi bile doğurganlığını arttırıyormş. ben yuzde 5 inden fazlasını verdim, hamile kaldım ama kısmet değilmiş ne yapalım. Ama pes etmek yok olacak inşallah hepimizin!!!!
Canim sen şeker hastasi misin?o hap onun icin kullaniliyo diye biliyordum.Bende kiloluyum kızlar ne yazık ki... 7 aydr glucophage kullanıyorm 18 kilo verdim daha da vericem inşallah. kadınların hamile kalmak için kilosunun yuzde 5 ini vermesi bile doğurganlığını arttırıyormş. ben yuzde 5 inden fazlasını verdim, hamile kaldım ama kısmet değilmiş ne yapalım. Ama pes etmek yok olacak inşallah hepimizin!!!!
Bende kiloluyum kızlar ne yazık ki... 7 aydr glucophage kullanıyorm 18 kilo verdim daha da vericem inşallah. kadınların hamile kalmak için kilosunun yuzde 5 ini vermesi bile doğurganlığını arttırıyormş. ben yuzde 5 inden fazlasını verdim, hamile kaldım ama kısmet değilmiş ne yapalım. Ama pes etmek yok olacak inşallah hepimizin!!!!
Sağol canım sende verirsin inşallah. başlarda çok zor oldu ama snra alıştım. yumurtalıklrı çok çalıştırıyor şeker ilaçları. Misal annemden örnek vereyim yıllarca adet düzensizliği çekmiş annem. 3 yıldır şeker hastalığından dolayı şeker ilacı kullanıyor ve de 2 yıldır adetleri tıkırında ve 45 yasında. Adetler düzene girince yumurtlama da düzene giriyor. İnşallah hepimizin evladı olacak kızlar inanın buna. Çünkü kader ; gayrete aşık!Ooo süper vermişsin. Bana klomenle birlikte vermişti doktorum. Hem seni zayıflatır hem de yumurta gelişimi için iyidir dedi. Hamile kalsan da bırakma gliforu dedi. Ben de bi 20 kilo versem süppper olurum ya. Maşallah sana.
Yok canm şeker hastası değilim pko hastasıyım. Yumurta tembelliği yani. Doktor yumırtalıklarımı çalıştrsın diye verdiCanim sen şeker hastasi misin?o hap onun icin kullaniliyo diye biliyordum.
Yani diyet yapmadan verdirmiyor. Ama diyet yapınca kilo vermeye yardımcı...Bu ilacmi kilo verdiriyormus
Bende de cikti.Kızlar adet sivilcelerimde başladı
Bel agrim cok yokta var yine. Umutsuzluk diz boyu kizlarrrBende de cikti.
Simdi belim kirilacak gibi ya.off
Yoo değilim insülin direncim biraz yüksek çıktı. Gluphageın muadili bu ilaç zaten. Niye sen şeker hastası mısın?Canim sen şeker hastasi misin?o hap onun icin kullaniliyo diye biliyordum.
Aynem canim boynumda kulagimim altindada varKızlar geçen gün başka bi başlıkta yazan bir arkadaşımız hamilr olduğunu öğrendi. O da diyordu normalden fazla sivilcem çıktı diye. Umutsuzluk yok. Sakinnn! Enteresandır benim de boynum sivilce doldu. Hiç olmuş şey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?