Ignedn once bnmde oyleydi cnm igneden sonra da bi kac gun surduYa benim ağrılarim çok fazla kasıklarım ağrıyo doluluk ve batma hissi var bu gece çatlatma iğnemi olcam aşılamadan korkuyorum yaa ben hsg çektirmiştim çok zor geçmişti bu da o kadar zor mu olacak diye tedirginim
Adet tarihinize kac gun vr kiBugün yorucu bigündü benim için yıllık iZin kullanıyorum sürekli dinleniyorum ama bugün mecbur yapmam gereken işler vardı adet olacakmış gibi bi dolgunduk hissi var vücudumdaesen93
İnşallah bu ağrılara değer canımm yaaaIgnedn once bnmde oyleydi cnm igneden sonra da bi kac gun surdu
inş. acılara razıyız :)İnşallah bu ağrılara değer canımm yaaa
7gün var dahaAdet tarihinize kac gun vr ki
bnmde 10 günüm var7gün var daha
Hayır bana ultrasonda doktor polikistik over sendromu gördüğü için pko tanısı koydu hormonlar adetler düzenli olmasına rağmen olabiliyormuş hatta bunun da cinsi böyle derdi doktor sende adetli iken muayene ye git doktor bilgi verir bu konuda arkadasımPARDON BİŞEY SORUCAM.. PKO DENİLEN HASTALIK TAM OLARAK NE VE NASIL ANLAŞILIYOR BEN HİÇ BİLMİYORUM.BENİ BU KONUDA AYDINLATABİLİRMİSİN ARKADAŞIM..BENİMDE ADETLERİM DÜZENLİ FAKAT GEÇEN AY NORMAL BİR YUMURTLAMA OLMASINA RAĞMEN BU AY OLMADI VE DOKTORUM BAZEN BÖYLE DURUMLARIN OLABİLDİĞİNİ AMA ADET OLUNCA SEROPHENE DENİLEN İLACA BAŞLAMAMI SÖYLEDİ..GÜNÜNDE VE İYİ YUMURTAM OLABİLMESİ İÇİN. FAKAT HİÇ PKO DAN BAHSETMEDİ ŞİMDİ BENDE Mİ PKO LUYUM
Ben daha çook yeniyim klomende 2. Günüm adet bile bitmedi dahacerenbuyukunlu Emilia_07 @kadriye007 Candy1Candy Madam_coco @nisamelek S SPAWNS .... daha ismi yazılmamış olan başka arkadaşlar da herkes nasıl, ne durumda, reglsine kaç günü var yazsın bakalım
Sende bendensin Can'ım irtibatta olalım karşılaştırma yapalım bilgi sahibi olalım :) ben klomene pazartesi başladım haftaya pazartesi takibe çağırdıArkadaslar ben de yeniyim klomen kullaniyorum pazartesi takibe gidecegim ben de
Tamam canim ben de cmtesi basladm klomene haftasonuna denk geldigi icin pazartesi gidebiliyorm doktora mutlaka haberleselim:)Sende bendensin Can'ım irtibatta olalım karşılaştırma yapalım bilgi sahibi olalım :) ben klomene pazartesi başladım haftaya pazartesi takibe çağırdı
tatlım ben iğnemi dün oldum yarın ilişki ve devamında gün aşırı ilişki gerekeni yapıp beklemeye geçeceğim artık :)cerenbuyukunlu Emilia_07 @kadriye007 Candy1Candy Madam_coco @nisamelek S SPAWNS .... daha ismi yazılmamış olan başka arkadaşlar da herkes nasıl, ne durumda, reglsine kaç günü var yazsın bakalım
Beni de ekler misiniz listeye klomende son günüm 6ocak regl tarihim
cnm liste yapmadık sadece haberleşiyoruz birbirimizin gelişmelerini takip ediyoruz ama liste de iyi fikir bazı formlarda var bizde yapalımBeni de ekler misiniz listeye klomende son günüm 6ocak regl tarihim
Hmm anladm tamam canim:)cnm liste yapmadık sadece haberleşiyoruz birbirimizin gelişmelerini takip ediyoruz ama liste de iyi fikir bazı formlarda var bizde yapalım
gittim 2 aydır adetli iken gidiyorum zaten ama hiç böyle bişey söylemedi bana doktorum..demekki ben değilim ozamanHayır bana ultrasonda doktor polikistik over sendromu gördüğü için pko tanısı koydu hormonlar adetler düzenli olmasına rağmen olabiliyormuş hatta bunun da cinsi böyle derdi doktor sende adetli iken muayene ye git doktor bilgi verir bu konuda arkadasım
hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.. benim bu konuda bi bilgim yok bbende bu ay başlıcam ilk defa seropheneye ve banada çatlatma iğnesi verebilir ve hiç bilgim yok.sana bilgi verenlerden bende öğrenirim artıkKızlar çatlatma iğnemi oldum:) şimdi bu 36 saat olayında tecrübeli arkadaşlar bilgi verebilir mi? sabah erken bir saate denk gelecek 42-45 saatlerinde olsa ne olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?