Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Hayır bana ultrasonda doktor polikistik over sendromu gördüğü için pko tanısı koydu hormonlar adetler düzenli olmasına rağmen olabiliyormuş hatta bunun da cinsi böyle derdi doktor sende adetli iken muayene ye git doktor bilgi verir bu konuda arkadasım

Sende bendensin Can'ım irtibatta olalım karşılaştırma yapalım bilgi sahibi olalım :) ben klomene pazartesi başladım haftaya pazartesi takibe çağırdı
Tamam canim ben de cmtesi basladm klomene haftasonuna denk geldigi icin pazartesi gidebiliyorm doktora mutlaka haberleselim:)

eğer liste yapılsın diyenler kendisininde eklenmesini isteyenler hangi aşamada olduklarını regl olacağı tarihi yazsınlar birimizde listeyi yapı versin

gittim 2 aydır adetli iken gidiyorum zaten ama hiç böyle bişey söylemedi bana doktorum..demekki ben değilim ozaman

Kızlar çatlatma iğnemi oldum:) şimdi bu 36 saat olayında tecrübeli arkadaşlar bilgi verebilir mi? sabah erken bir saate denk gelecek 42-45 saatlerinde olsa ne olur?
hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.. benim bu konuda bi bilgim yok bbende bu ay başlıcam ilk defa seropheneye ve banada çatlatma iğnesi verebilir ve hiç bilgim yok.sana bilgi verenlerden bende öğrenirim artık

Canim ben ilsagligin ordaki proflarin bina varya orda opr,dr şerife şenize supurtuluye gidiyorum,bi donemde ali fuata gittim vitaliye simdikinin muaynehanesi var hastaneye bagli degil dogumlari yasam yada memoryilda yapio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…