Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Ben bu ay 3.klomeni kullanicam galiba ve bu ayda olmazsa nolucak halim bilmem cok mutsuzum....sizler ne durumdasiniz kızlar....???haydi gelin destek olalim birbirimize...
Benımde klomende 3.ayım olmadı bu ayda başladık hem kıst hem rahım duvarı ıncelmıs bıraktırdı doktor klomenı bu ay kullandıgım ıcın 4yumurta olusmus ama rahım duvarı ınce olduğu ıcın tutunamaz dedı estrofem verdı catlamıs yumurtan gün aşırı ılıskı dedı 10gun gectı adetıme 9gun var test negatıf ıdrarda kan yaptırsammı beklesemmı bılemedım ruh sağlığım bozuldu sureklı test yapıyorum allahım yardım etsın hepımıze

Eğer ıgneyle catlatılmazsa yumurtalar oyumurtalar kıste donusuyo adetle atılamazsa

Yoo değilim insülin direncim biraz yüksek çıktı. Gluphageın muadili bu ilaç zaten. Niye sen şeker hastası mısın?
Canim yok seker gastadi degilim.ben o mesaji mavikara arkadasa yazmisti.o ilaci seker ilaci icin duymustum ondan merak ettim

Göğüs ucum koyulaştı mı, idrara ne kadar sık çıktım, uykum ne kadar geliyor, bu kasık ağrısı neye delalet diye düşüneceğimiz son 5 günümüzün düşük stresle geçmesi dileğiylee iyi geceler canlarım

Benimde son 9 gün ama suan bile kanda çıkarmı acaba diye düşünüyorum
senin adetine daha var ama biz iğneyi aynı gün yapmıştık canım istersen bizle birlikte yaptır cuma günü iğneden sonraki 15. gün. yumurtaların çatlamasından sonraki 13, gün artık çıkar sonuç... iyi yada kötü..

Günaydınnn. Ya benim sol kasığım felaket ağrıyor. Yeni bi yumurta çatlama olasığı yüzde kaç? Klomeni ilk kez kullandım da ben. Belki adete kadar habire çatlıyordur diye soruyorum. 5 mi 6 mı ne yumurta oluşmuştu

kızlar benım bat'a 6 gün kaldı bu ayda olmazsa 2 ay ara verecegım ilaca... oluruna bırakacagım nasılsa yumurtlama problemim yok bu ay 5 yumoş vardı, ihş tutmuştur... kist olma ihtimalimde var offfff ...

cnm 6 yumuoşun olduğu için yumurta çatlama ihtimali var... ben adetimin 17.gününden sonra malesef değerlendiremedim

cnm 6 yumuoşun olduğu için yumurta çatlama ihtimali var... ben adetimin 17.gününden sonra malesef değerlendiremedim
valla canım aynen. Hem yorulduk hem sıkıldık akşam da bi dolu misafir gelecek. inşallah son bi şut çekeriz... belki gol olur...

kızlar benım bat'a 6 gün kaldı bu ayda olmazsa 2 ay ara verecegım ilaca... oluruna bırakacagım nasılsa yumurtlama problemim yok bu ay 5 yumoş vardı, ihş tutmuştur... kist olma ihtimalimde var offfff ...
İnşallah olmaz ama adet olsan dahi bi doktoruna görün. Kist oluşup oluşmadığına baksın en azından. Sonra gene 2 ay dinlen

İnşallah olmaz ama adet olsan dahi bi doktoruna görün. Kist oluşup oluşmadığına baksın en azından. Sonra gene 2 ay dinlen
aynen tatlım öyle yapıcagım adetimin 3.günü giderim, sonrada ara verecegım

valla canım aynen. Hem yorulduk hem sıkıldık akşam da bi dolu misafir gelecek. inşallah son bi şut çekeriz... belki gol olur...
cnm bu akşam bende denemeyi düşünüyorum,... adetine 3 gün kala ilişkiye girip hamile olanlar var... bir şans deneyelim

Kizlar nasilsiniz bakalim bat arkadaslari :) bugun ben cok yorgunum gogsum sizliyo ve sag tarafimda batma var adet belirtisi gibi hersey ama gozlerim kapaniyo o kadar.Bisey soylicem yalniz bende adet belirtisi olmuyodu iki senedir evlendigimden beri oldugumda sanci cekerim o yuzden kafam karisti inanin siz ne alemdesiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…