Benımde klomende 3.ayım olmadı bu ayda başladık hem kıst hem rahım duvarı ıncelmıs bıraktırdı doktor klomenı bu ay kullandıgım ıcın 4yumurta olusmus ama rahım duvarı ınce olduğu ıcın tutunamaz dedı estrofem verdı catlamıs yumurtan gün aşırı ılıskı dedı 10gun gectı adetıme 9gun var test negatıf ıdrarda kan yaptırsammı beklesemmı bılemedım ruh sağlığım bozuldu sureklı test yapıyorum allahım yardım etsın hepımızeBen bu ay 3.klomeni kullanicam galiba ve bu ayda olmazsa nolucak halim bilmem cok mutsuzum....sizler ne durumdasiniz kızlar....???haydi gelin destek olalim birbirimize...
Bende yaptı 3tane 3.5cmKlomen veripte cagirmamasi cok ilginc cunku klomen yumurtaliklarda kiste neden olabiliyor kesinlikle takip edilmesi gereken bi durum... bence ilac bittikten 5 gun sonra bir git derim kist yapabilir
Eğer ıgneyle catlatılmazsa yumurtalar oyumurtalar kıste donusuyo adetle atılamazsaAma klomen zaten yumurtalara zararlı bir ilaç yani gebelik oluşmazsa bir çok insanda kiste sebebiyet veriyormus bende iğne kullanmak istemedim klomenle ilk ay denesek diye doktorum sürekli kullanabilecegin bir ilaç degil kullanmışkende yumurtanın boyutuna göre iğnede yapmalısın dedi
Canim yok seker gastadi degilim.ben o mesaji mavikara arkadasa yazmisti.o ilaci seker ilaci icin duymustum ondan merak ettimYoo değilim insülin direncim biraz yüksek çıktı. Gluphageın muadili bu ilaç zaten. Niye sen şeker hastası mısın?
Benimde son 9 gün ama suan bile kanda çıkarmı acaba diye düşünüyorumHayirli geceler kizlar kaldi bes gun.. Hayirlisi
Acele etme yahuu. Sen de cuma günü bizimle yap çok tutamıyorsan kendini ama şimdi çok erkenBenimde son 9 gün ama suan bile kanda çıkarmı acaba diye düşünüyorum
senin adetine daha var ama biz iğneyi aynı gün yapmıştık canım istersen bizle birlikte yaptır cuma günü iğneden sonraki 15. gün. yumurtaların çatlamasından sonraki 13, gün artık çıkar sonuç... iyi yada kötü..Benimde son 9 gün ama suan bile kanda çıkarmı acaba diye düşünüyorum
cnm 6 yumuoşun olduğu için yumurta çatlama ihtimali var... ben adetimin 17.gününden sonra malesef değerlendiremedimGünaydınnn. Ya benim sol kasığım felaket ağrıyor. Yeni bi yumurta çatlama olasığı yüzde kaç? Klomeni ilk kez kullandım da ben. Belki adete kadar habire çatlıyordur diye soruyorum. 5 mi 6 mı ne yumurta oluşmuştu
valla canım aynen. Hem yorulduk hem sıkıldıkcnm 6 yumuoşun olduğu için yumurta çatlama ihtimali var... ben adetimin 17.gününden sonra malesef değerlendiremedim
İnşallah olmaz ama adet olsan dahi bi doktoruna görün. Kist oluşup oluşmadığına baksın en azından. Sonra gene 2 ay dinlenkızlar benım bat'a 6 gün kaldı bu ayda olmazsa 2 ay ara verecegım ilaca... oluruna bırakacagım nasılsa yumurtlama problemim yokbu ay 5 yumoş vardı, ihş tutmuştur... kist olma ihtimalimde var offfff ...
Çekmecemde ovulasyon testi varmış. Bi deneyeyim ben en iyisi
aynen tatlım öyle yapıcagım adetimin 3.günü giderim, sonrada ara verecegımİnşallah olmaz ama adet olsan dahi bi doktoruna görün. Kist oluşup oluşmadığına baksın en azından. Sonra gene 2 ay dinlen
cnm bu akşam bende denemeyi düşünüyorum,... adetine 3 gün kala ilişkiye girip hamile olanlar var... bir şans deneyelimvalla canım aynen. Hem yorulduk hem sıkıldıkakşam da bi dolu misafir gelecek. inşallah son bi şut çekeriz... belki gol olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?