vallahi tatlım bende hiçbir belirti yok... sadece yorgunluk ve uykusuzluk ama onu da çalıştığımdan dolayı sabah erken kalkmama beğlıyorumKizlar nasilsiniz bakalim bat arkadaslari :) bugun ben cok yorgunum gogsum sizliyo ve sag tarafimda batma var adet belirtisi gibi hersey ama gozlerim kapaniyo o kadar.Bisey soylicem yalniz bende adet belirtisi olmuyodu iki senedir evlendigimden beri oldugumda sanci cekerim o yuzden kafam karisti inanin siz ne alemdesiniz?
Günaydınnn. Ya benim sol kasığım felaket ağrıyor. Yeni bi yumurta çatlama olasığı yüzde kaç? Klomeni ilk kez kullandım da ben. Belki adete kadar habire çatlıyordur diye soruyorum. 5 mi 6 mı ne yumurta oluşmuştu
eğer gebeysen yumurtlama testlerinde çift çizgi çıkabılıyor cnmtest tertemiz çok hafif bi çizgi var. ama akıntım da vardı. sanki bu adet öncesi kasık ağrısı
Rune bu iletiyi çok beğendieğer gebeysen yumurtlama testlerinde çift çizgi çıkabılıyor cnm
o kadar çok şey hissediyorumki hangi birini anlatayım. ama umutsuzluk daha çokk. ve sen çok erken test yapmışssınn hani cumaya ne olduuAma birşey diyeyim mi kızlar. İş yerinden bir arkadaşım var. Diyor ki "ilişkiden 2 gün sonra ben tam olarak anlatamadığım duygular yaşadım, farklı hissediyordum kendimi. herkese hamileyim ben diyordum ama dalga geçiyorlardı şimdiden hissedemezsin anlayamazsın diye." 2 gün sonra test yapıyor ve hamile olduğunu öğreniyor.
Ben hiç öyle kendimi farklı hissetmiyorum. Sizde var mı böyle tanımlayamadığınız farklı bir his?
ben nötr 'üm cnm yane ne bileyim uyuştum artık birsey hissedemiyorum... 18 aydan beri hayal kırıklığına uğramaktan sıkıldımAma birşey diyeyim mi kızlar. İş yerinden bir arkadaşım var. Diyor ki "ilişkiden 2 gün sonra ben tam olarak anlatamadığım duygular yaşadım, farklı hissediyordum kendimi. herkese hamileyim ben diyordum ama dalga geçiyorlardı şimdiden hissedemezsin anlayamazsın diye." 2 gün sonra test yapıyor ve hamile olduğunu öğreniyor.
Ben hiç öyle kendimi farklı hissetmiyorum. Sizde var mı böyle tanımlayamadığınız farklı bir his?
Hayır canım gebelik testi değil bu. ovulasyon testi. Sol kasığım çok ağrıyınca kontrol etmek istedim.o kadar çok şey hissediyorumki hangi birini anlatayım. ama umutsuzluk daha çokk. ve sen çok erken test yapmışssınn hani cumaya ne olduu
bende mı cuma yapsam acabaHayır canım gebelik testi değil bu. ovulasyon testi. Sol kasığım çok ağrıyınca kontrol etmek istedim.
Cuma testi kızlarına asla ihanet etmemmmmm
3-4 kez yaptım ama düzenli değil. 2. çifti hep hafif koyu çıkıyordu. sadece adetimin 20. gününde C çizgisi T çizgisinden çok az açıktı. sanırım önceki gün çatlamıştı ama ben o gün test yapmadım.
yane adetinin 19. günü anladığım kadarıyla çatlamış... yanlız kullandığımız hormon ilaçları testin sonucunu etkileyebiliyor... hayırlısı olsun cnm3-4 kez yaptım ama düzenli değil. 2. çifti hep hafif koyu çıkıyordu. sadece adetimin 20. gününde C çizgisi T çizgisinden çok az açıktı. sanırım önceki gün çatlamıştı ama ben o gün test yapmadım.
aynen canım. takvim hesabına göre de 19. gün ovulasyon günümdü. Ve benim en son o gün ilişkim oldu.yane adetinin 19. günü anladığım kadarıyla çatlamış... yanlız kullandığımız hormon ilaçları testin sonucunu etkileyebiliyor... hayırlısı olsun cnm
hımm anladım cnm benımde son 17. günüm de ilişkı oldu ve tahmini yumurtlama günüm adetimin 14.15.16. günü,,, benımde adetimin 13,15,17. günümde ilişkı oldu dahada olmadıaynen canım. takvim hesabına göre de 19. gün ovulasyon günümdü. Ve benim en son o gün ilişkim oldu.
merhaba canım bende bugun 3.ne başladım klomenin.normalde sabah akşam birer tane kullanıyordum fakat bu sefer doktorum iki sabah iki akşam kullan dedi.bu ay da tutmazsa aşılamayı deneyecegiz. o da olmazsa tedaviyi bırakmayı düşünüyorum.Bakalım artık ya hepimiz için hayırlısı olsun.Ben bu ay 3.klomeni kullanicam galiba ve bu ayda olmazsa nolucak halim bilmem cok mutsuzum....sizler ne durumdasiniz kızlar....???haydi gelin destek olalim birbirimize...
haha tamam canım :)Hayır canım gebelik testi değil bu. ovulasyon testi. Sol kasığım çok ağrıyınca kontrol etmek istedim.
Cuma testi kızlarına asla ihanet etmemmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?