Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

vallahi tatlım bende hiçbir belirti yok... sadece yorgunluk ve uykusuzluk ama onu da çalıştığımdan dolayı sabah erken kalkmama beğlıyorum

kızlar bu arada klomene ara verip ertesi ay doğal yollarla hamile kalanlarda çok bilginiz olsun ciddi yumurtlama probleminiz yoksa. bir ay da doğal olarak deneyebilirsiniz... iki arkadasım 2 ay klomen kullandı gebelik gerçekleşmedi, ara verdiklerinde o ay kendiliğinden gebelik oldu

test tertemiz çok hafif bi çizgi var. ama akıntım da vardı. sanki bu adet öncesi kasık ağrısı

Eklentiler

• 12631145_10153965880088447_1273492430_o.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 25

yani sürekli çatlama olabilir eğer fazlaysa. benimde sanki sonradan da çatlayan olmuştu. mesela akıntım azaldı baya önceki günlere nazaran. sende değerlendir canım :)

Ama birşey diyeyim mi kızlar. İş yerinden bir arkadaşım var. Diyor ki "ilişkiden 2 gün sonra ben tam olarak anlatamadığım duygular yaşadım, farklı hissediyordum kendimi. herkese hamileyim ben diyordum ama dalga geçiyorlardı şimdiden hissedemezsin anlayamazsın diye." 2 gün sonra test yapıyor ve hamile olduğunu öğreniyor.
Ben hiç öyle kendimi farklı hissetmiyorum. Sizde var mı böyle tanımlayamadığınız farklı bir his?

o kadar çok şey hissediyorumki hangi birini anlatayım. ama umutsuzluk daha çokk. ve sen çok erken test yapmışssınn hani cumaya ne olduu

ben nötr 'üm cnm yane ne bileyim uyuştum artık birsey hissedemiyorum... 18 aydan beri hayal kırıklığına uğramaktan sıkıldım hiçbir duyduyu hiçbir hissi hamileliğe yoramıyorum

o kadar çok şey hissediyorumki hangi birini anlatayım. ama umutsuzluk daha çokk. ve sen çok erken test yapmışssınn hani cumaya ne olduu
Hayır canım gebelik testi değil bu. ovulasyon testi. Sol kasığım çok ağrıyınca kontrol etmek istedim.
Cuma testi kızlarına asla ihanet etmemmmmm

R rune cnm sen bu ay başka ovulasyon testi yaptın mı adetin kaçıncı günü koyu çizgi gördün

R rune cnm sen bu ay başka ovulasyon testi yaptın mı adetin kaçıncı günü koyu çizgi gördün
3-4 kez yaptım ama düzenli değil. 2. çifti hep hafif koyu çıkıyordu. sadece adetimin 20. gününde C çizgisi T çizgisinden çok az açıktı. sanırım önceki gün çatlamıştı ama ben o gün test yapmadım.

yane adetinin 19. günü anladığım kadarıyla çatlamış... yanlız kullandığımız hormon ilaçları testin sonucunu etkileyebiliyor... hayırlısı olsun cnm

S sinkar e öyle anlaştık ya. cuma sabah topluca idrar testi yapıyoruz. Öncesinde heyecana kapılıp test yapmak yok
Erken yapınca çok kötü oluyor ya.

yane adetinin 19. günü anladığım kadarıyla çatlamış... yanlız kullandığımız hormon ilaçları testin sonucunu etkileyebiliyor... hayırlısı olsun cnm
aynen canım. takvim hesabına göre de 19. gün ovulasyon günümdü. Ve benim en son o gün ilişkim oldu.

S sinkar e öyle anlaştık ya. cuma sabah topluca idrar testi yapıyoruz. Öncesinde heyecana kapılıp test yapmak yok
Erken yapınca çok kötü oluyor ya.
hımm anladım cnm ben yapayım o zaman kaybedecek neyim var ki... belkı bu sefer çift çizgiyi görürüm

aynen canım. takvim hesabına göre de 19. gün ovulasyon günümdü. Ve benim en son o gün ilişkim oldu.
hımm anladım cnm benımde son 17. günüm de ilişkı oldu ve tahmini yumurtlama günüm adetimin 14.15.16. günü,,, benımde adetimin 13,15,17. günümde ilişkı oldu dahada olmadı

Ben bu ay 3.klomeni kullanicam galiba ve bu ayda olmazsa nolucak halim bilmem cok mutsuzum....sizler ne durumdasiniz kızlar....???haydi gelin destek olalim birbirimize...
merhaba canım bende bugun 3.ne başladım klomenin.normalde sabah akşam birer tane kullanıyordum fakat bu sefer doktorum iki sabah iki akşam kullan dedi.bu ay da tutmazsa aşılamayı deneyecegiz. o da olmazsa tedaviyi bırakmayı düşünüyorum.Bakalım artık ya hepimiz için hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…