Ama birşey diyeyim mi kızlar. İş yerinden bir arkadaşım var. Diyor ki "ilişkiden 2 gün sonra ben tam olarak anlatamadığım duygular yaşadım, farklı hissediyordum kendimi. herkese hamileyim ben diyordum ama dalga geçiyorlardı şimdiden hissedemezsin anlayamazsın diye." 2 gün sonra test yapıyor ve hamile olduğunu öğreniyor.
Ben hiç öyle kendimi farklı hissetmiyorum. Sizde var mı böyle tanımlayamadığınız farklı bir his?
Bende de bi heyecan var. Sanki aşık olmuşum gibi. Midemde kıpırtılar falan...Bende kendimi oyle hissediyorum
Canım hiç sorma ben de pusetlere bakıyorum araba koltuklarına kıyafetlere bakıyorum. Kafaya takma olayını çok çok aştım malesefFarklı duygu hissetmek istiyorsun ama olmuyor umutsuzluğa kapılıyorum ya hayal kırıklığına ugrar sam yine bu ay diye kendini kaptırmak istemiyorsun hissetmek kafanda yasak gibi aynı.her ay aynı stresi yaşamak istemiyor insan ya olmazsa ya olursa hayal kuruyorsun bebek odası olursa şu renk elbise bebek battaniyesi sonra hayale bi igne batiyor balon gibi pattt diye bi ses beyinde büyük patlama hayalin balon oldu yaşadığın zorluk yanına kar kalmış. .O zorluk zaten umrunda olmuyordà. Yine diyorsun hadi bir daha deneyelimm
Bende de öyle herseyde gözün kalıyor sokağa dahi çıkmak istemiyorum artık o derece hamile görmek yada duymakta istemiyorum.bebekli kadınları görmek istemiyorum ev oturmalarinda çocuklardan konuşmaktan nefret ediyorum onlar konuşurken sen bakıyorsun.onların anlayış göstermelerini istiyorsun içinden. Değişik yaa yaz yaz bitiremem duygularımı...Canım hiç sorma ben de pusetlere bakıyorum araba koltuklarına kıyafetlere bakıyorum. Kafaya takma olayını çok çok aştım malesef
Bakma canım bakınca daha kötü bir yürüyüşe çık havayı kokla ben şimdi öyle yapıyorumarkadaşımın bebeğinin resimlerine bakıp bakıp duruyorum. ne alakaysa.. bakmasam kötü hissediyorum taktım kafayı
çalışıyorumkiiBakma canım bakınca daha kötü bir yürüyüşe çık havayı kokla ben şimdi öyle yapıyorum
bugün adet ağrılarım yok sabah sol tarafıma batışmalar vardı. bakıyorum bakıyorum sanki göğüslerde de bir renk değişimi yok. kendimi dinlemekten yoruldum bende
Hadi bakalım amin inşallah güzel haberleri bekliyoruz adet günün Geçmiş miydi canimben kan verdimm. umarım güzel sonuç alırım. belirtileri taşıdığımı düşünüyorum ama psikolojikmi acaba demektende kendimi alamıyorum1 saat sonra eblli olacak hayırlı haberi veririm inşallah
hayır bat 5 ocak ama iğneden 12 gün sonra belli oluyor dedi dr bende 19 unda yapmıştım iğneyi dayanamadım yaptırdım bugün :)Hadi bakalım amin inşallah güzel haberleri bekliyoruz adet günün Geçmiş miydi canim
inşşallah canım merakla bekliyorum hayırlı haberiniben kan verdimm. umarım güzel sonuç alırım. belirtileri taşıdığımı düşünüyorum ama psikolojikmi acaba demektende kendimi alamıyorum1 saat sonra eblli olacak hayırlı haberi veririm inşallah
Bende iğne yaptırdım ama adet gunum geçsin diye beklicem çünkü yaptırın ca çok umutla bekliyorum olmayınca hayal kırıklığı oluyorhayır bat 5 ocak ama iğneden 12 gün sonra belli oluyor dedi dr bende 19 unda yapmıştım iğneyi dayanamadım yaptırdım bugün :)
amin canım inşallah. bu arada bana çok iyi bir iş fırsatı çıktı şehir dışında eşimin yanında. görüşmeye gittim cuma günü. 1 yıl çocuk yapmazsan dedilerinşşallah canım merakla bekliyorum hayırlı haberini
ama şimdi pozitif çıkıp sonra olmama ihtimali var mıki?Bende iğne yaptırdım ama adet gunum geçsin diye beklicem çünkü yaptırın ca çok umutla bekliyorum olmayınca hayal kırıklığı oluyor
Cevabi burdan paylas canim .ins hayirlisi olur.ben de adetimi bekleyecegimamin canım inşallah. bu arada bana çok iyi bir iş fırsatı çıktı şehir dışında eşimin yanında. görüşmeye gittim cuma günü. 1 yıl çocuk yapmazsan dedileriş dünyası çok acımasız çıkan sonuca olumsuz olursa çokta üzülmez teklifi değerlendiririm artık.
Beklerken zor oluyor kan testini Vs. ..ama şimdi pozitif çıkıp sonra olmama ihtimali var mıki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?