Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

birde sorun çıkmış geç çıktı ondan geç yazdım daha 10 dk oldu öğrenelii (

inşallah işten ararlar. bu kadar üzüleceğimi düşünmemiştim geçer inşallah

sonucu dr arayıp sordu 0.1 in altında dedi sadece.. halbuki belirtilerin hepsini taşıyordum sonucu duyunca şok oldum, yüzümü ateş bastı, şimdide başım ağrıyo..

Uzulme canım bakarsin o ise baslaman cok hayırlı olcak sana zamani gelince cok daha güzel sartlarda dogum yapcaksin kim bilir uzulmemeye calis...
çok saolun deniyorum ama bakalım. ben zaten küçüklükten beri çocuğum olmaz olursa zor olur diye düşünen biriyim. olmazsada çok üzülürüm demiştim daha önce. gerçektende çok üzüldüm. şimdi tek umudum kaldı iş. inşallah oradan olumlu dönerler..

sonucu dr arayıp sordu 0.1 in altında dedi sadece.. halbuki belirtilerin hepsini taşıyordum sonucu duyunca şok oldum, yüzümü ateş bastı, şimdide başım ağrıyo..
Seni iyi anliyorum canim.ben de bi kac gun once idrarda negatif çıktı diye oturup cok agladim.simdide adet belirtilerim var.insan uzuluyo ama hayirlisini bilemeyiz.ins yakin zamnda hayirli bi sekilde olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…