tabi,i yazarım muhakkak. çok heyecanlıyımm.
evet merakla bekliyoruz, çıkmadı mı daha sonuçtabi,i yazarım muhakkak. çok heyecanlıyımm.
Hepimiz meraklandık valla inşallah hayırlı sonuçlar gelir küçük bir melek herseyden önemliçok merak ettim 1 saatte çıkmaz mı ki sonuç
Bilemiyoruz ki çıkmıştır muhtemelen ama sonucu arkadaşımız yazınca öğrenicez inşallah hayırlı haberler alırız bekliyoruz heyecanlaÇıkmamış mı daha sonuç?
Hayırlısı canım üzülme dicem ama çok anlamsız olcak veren de alan da Allah hayırlısı olsunsonucum negatiff. çok üzüldüm ben kesin oldu diyodum(((
elimde değil çok üzüldümmHayırlısı canım üzülme dicem ama çok anlamsız olcak veren de alan da Allah hayırlısı olsun
Canım benim üzülme hayırlısı buymuş, hayırlısı o işe başlamanmış demekkisonucum negatiff. çok üzüldüm ben kesin oldu diyodum(((
canım Allah en hayırlısını verendir, umudumuzu kaybetmicez.. inşallah bizde tadıcaz birgünbirde sorun çıkmış geç çıktı ondan geç yazdım daha 10 dk oldu öğrenelii(
Canim degerin kac cikti peki?inşallah işten ararlar. bu kadar üzüleceğimi düşünmemiştim geçer inşallah
inşallah işten ararlar. bu kadar üzüleceğimi düşünmemiştim geçer inşallah
çok saolun deniyorum ama bakalım. ben zaten küçüklükten beri çocuğum olmaz olursa zor olur diye düşünen biriyim. olmazsada çok üzülürüm demiştim daha önce. gerçektende çok üzüldüm. şimdi tek umudum kaldı iş. inşallah oradan olumlu dönerler..Uzulme canım bakarsin o ise baslaman cok hayırlı olcak sana zamani gelince cok daha güzel sartlarda dogum yapcaksin kim bilir uzulmemeye calis...
Seni iyi anliyorum canim.ben de bi kac gun once idrarda negatif çıktı diye oturup cok agladim.simdide adet belirtilerim var.insan uzuluyo ama hayirlisini bilemeyiz.ins yakin zamnda hayirli bi sekilde olur...sonucu dr arayıp sordu 0.1 in altında dedi sadece.. halbuki belirtilerin hepsini taşıyordum sonucu duyunca şok oldum, yüzümü ateş bastı, şimdide başım ağrıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?