Uykucu melek bu uyku hali icimizde bitek sende var sanirim.bende halsizlik var icimde hic bisey yapasim yok.hep uzanasim varAmine Busra R rune sizler ne durumdasiniz?size bisey dicem ben bugun o kadar uyku bastirdiki dusunun cikip eve geldim yatip uyudum o kadar sizde durumlar ne?
canım kan testinden alırsın sonucu ama idrardan adet geçtiksen sonra net çıkar. boşunada ümitlendirmek istemem ama kan yaptır istersen tam olarak emin ol. inşallah yanılıyorsundur.Seni iyi anliyorum canim.ben de bi kac gun once idrarda negatif çıktı diye oturup cok agladim.simdide adet belirtilerim var.insan uzuluyo ama hayirlisini bilemeyiz.ins yakin zamnda hayirli bi sekilde olur...
benimde öyle işte dün akşama rkadaşlarım eldi oturmaya. küstükmü bu ne gelmiyosunuz gitmiyosunuz dedi. kayınvalidem valla piyonist bugünlerde bi yorgun gidiyor annesine bile gönderemiyorum dedi. o kadar halsiz ve uykusuzum..Uykucu melek bu uyku hali icimizde bitek sende var sanirim.bende halsizlik var icimde hic bisey yapasim yok.hep uzanasim var
Ben adeti bekleyecem canim . boyle insan cok uzuluyo.senin kacinci denemendi nekadardir evlisincanım kan testinden alırsın sonucu ama idrardan adet geçtiksen sonra net çıkar. boşunada ümitlendirmek istemem ama kan yaptır istersen tam olarak emin ol. inşallah yanılıyorsundur.
Uykucu melek bu uyku hali icimizde bitek sende var sanirim.bende halsizlik var icimde hic bisey yapasim yok.hep uzanasim var
canım uyku durumu için birşey diyemiyorum çünkü normalde de uyumayı çok seven ve sürekli halsiz olan bir insanım. açıkçası belirti taşıdığımı düşünmüyorum artık. şeytan diyo git acile bu akşam gör sonucuAmine Busra R rune sizler ne durumdasiniz?size bisey dicem ben bugun o kadar uyku bastirdiki dusunun cikip eve geldim yatip uyudum o kadar sizde durumlar ne?
Oyle canim benimdr esim oyle diyo.hep uzaniyon hayirdir.sen dinçtin bole yapmazdin diyebenimde öyle işte dün akşama rkadaşlarım eldi oturmaya. küstükmü bu ne gelmiyosunuz gitmiyosunuz dedi. kayınvalidem valla piyonist bugünlerde bi yorgun gidiyor annesine bile gönderemiyorum dedi. o kadar halsiz ve uykusuzum..
canım uyku durumu için birşey diyemiyorum çünkü normalde de uyumayı çok seven ve sürekli halsiz olan bir insanım. açıkçası belirti taşıdığımı düşünmüyorum artık. şeytan diyo git acile bu akşam gör sonucu
inşallah canım hissettiğine göre olma ihtimali en yüksek sende görüyorum zatenBide 3 4 gundur canım deli gibi kola istiyo ki sevmem iciyrum kac gundur ama benim icime doguyoki inşallah tabi bebeğim benimle :)
inşallah canım hissettiğine göre olma ihtimali en yüksek sende görüyorum zaten
negatifi görüp inanmak istiyorum artık gerçekten sıkıldım
Canim sen ne hissediyorsun? Bence erken yapma adete kadar daha cok uzuluyo insannegatifi görüp inanmak istiyorum artık gerçekten sıkıldım
ben önceden görüp kabullenmek istiyor gibiyim daha çok. zaten varsa da 5in üzerinde çıkmaz mı 11.gün oldu bugün? ama kendime sadık kalmak istiyorum totem yaptım. hayatım boyunca totemlerimi asla bozmadım. şimdide bozmıcam arada bana geliyolar işte :) sevdiğim sanatçının şarkılarını herkes dinliyo diye totem yapıp radyoda bile çıkınca değiştirip, herkes bıktıktan unutulduktan sonra dinlemiştim :) totemime uyup cuma yapıcamCanim sen ne hissediyorsun? Bence erken yapma adete kadar daha cok uzuluyo insan
Canım valla cin gibiyim hiç uykum yok :) sabah sol kasığımda ağrı vardı. Şimdi kasığım pıt pıt atıyor sanki artık ne demekse. Ve şuan gene sol taraf kasığımın üstü karnım ağrıyor. Üşüttüm mü acabaAmine Busra R rune sizler ne durumdasiniz?size bisey dicem ben bugun o kadar uyku bastirdiki dusunun cikip eve geldim yatip uyudum o kadar sizde durumlar ne?
benimde ne zaman soluma ağrı girse mutlu hissediyorum sol yumurtalarım büyümüştü yaCanım valla cin gibiyim hiç uykum yok :) sabah sol kasığımda ağrı vardı. Şimdi kasığım pıt pıt atıyor sanki artık ne demekse. Ve şuan gene sol taraf kasığımın üstü karnım ağrıyor. Üşüttüm mü acaba
Ben adeti bekleyecem canim . boyle insan cok uzuluyo.senin kacinci denemendi nekadardir evlisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?