Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Iyi yapiyon bence.kararlarin arkasinda dur.bende bazen biseyde inat ettim mi yapiyom :)

test tertemiz çok hafif bi çizgi var. ama akıntım da vardı. sanki bu adet öncesi kasık ağrısı
Canım sürekli çatlama olmaz doktor bana çatladımı diye kontrol ettiğinde baktı bir tane 17 mm yumurtan var ama o artık çatlamaz zamanla adetle atılır dedi

Anliyorum canim.bizimde yaptigimiz hesaplar uymuyo iki ay kendimiz denedk olmadi bu klomen ilk klomendi ama olmucak gibi.ins olur tabi biraz umut var her seye ragmen.ins hepimizin göbüşü bebisimizle dolar

bekleyelim bakalım şu cumayı hayırlısı artık.kızlar kusura bakmayın ama kabızlık şikayeti olan varmı peki aranızda

Canım yaaa :) tesekkur ederim inşallah ya ben hissediyorum ya benimle :) olmazsada ben yanilirsam oyle cok asiri uzulmem Rabbim neylerse güzel eyler vardir elbet o zaman bi hikmeti :)
Üzülme tabi herzaman umut var hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah hepimiz hamile olsak bu ay süper olacak

Üzülme tabi herzaman umut var hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah hepimiz hamile olsak bu ay süper olacak

İnşallah canım be o kadar cok isterimki baska baslik altinda devam ederiz o zaman burasi sayesinde icim rahatladi biraz benimde yani sabrediyorum heycandan duramazdim ben iyiki varsiniz

İnşallah canım be o kadar cok isterimki baska baslik altinda devam ederiz o zaman burasi sayesinde icim rahatladi biraz benimde yani sabrediyorum heycandan duramazdim ben iyiki varsiniz
Sende iyi ki varsın bizim gibi insanlar anlar ancak bizi bazen huzunleniyoruz bazen seviniyoruz ama halimizden anlıyoruz

bekleyelim bakalım şu cumayı hayırlısı artık.kızlar kusura bakmayın ama kabızlık şikayeti olan varmı peki aranızda
Bende var akıntıda arttı ama sık idrara çıkma yok aksine gecen ayda dikkatimi çekmişti hiç wc ihtiyacı duymuyorum yaa nerdeyse ilaç böyle etki eden var mı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…