Aynenbenimde ne zaman soluma ağrı girse mutlu hissediyorum sol yumurtalarım büyümüştü ya
Iyi yapiyon bence.kararlarin arkasinda dur.bende bazen biseyde inat ettim mi yapiyom :)ben önceden görüp kabullenmek istiyor gibiyim daha çok. zaten varsa da 5in üzerinde çıkmaz mı 11.gün oldu bugün? ama kendime sadık kalmak istiyorum totem yaptım. hayatım boyunca totemlerimi asla bozmadım. şimdide bozmıcam arada bana geliyolar işte :) sevdiğim sanatçının şarkılarını herkes dinliyo diye totem yapıp radyoda bile çıkınca değiştirip, herkes bıktıktan unutulduktan sonra dinlemiştim :) totemime uyup cuma yapıcam
Canım sürekli çatlama olmaz doktor bana çatladımı diye kontrol ettiğinde baktı bir tane 17 mm yumurtan var ama o artık çatlamaz zamanla adetle atılır deditest tertemiz çok hafif bi çizgi var. ama akıntım da vardı. sanki bu adet öncesi kasık ağrısı
Anliyorum canim.bizimde yaptigimiz hesaplar uymuyo iki ay kendimiz denedk olmadi bu klomen ilk klomendi ama olmucak gibi.ins olur tabi biraz umut var her seye ragmen.ins hepimizin göbüşü bebisimizle dolaryeni evliyim daha klomen ile ilk denemem daha önce kendimiz denemiştik. ben 1 yıl dolmadan işten ayrılmak istiyorum özel sigortadan da çocuk yaparsam güzel olur diye acele ediyorum ama hayırlısı buu değilmiş demekki.
Yaa erken diyorlar ama aralıkta 12. Gün öğrenenlerde vardı yaa bende çok sabırsızım 10. Günüm bekliyorum ne kadar dayanırsam :)Kizlar ya 12 gun idrarda cikmaz mi?erken belli eden testler varya onu yapmak istiyorum
Yaa erken diyorlar ama aralıkta 12. Gün öğrenenlerde vardı yaa bende çok sabırsızım 10. Günüm bekliyorum ne kadar dayanırsam :)
bekleyelim bakalım şu cumayı hayırlısı artık.kızlar kusura bakmayın ama kabızlık şikayeti olan varmı. Var canim
bekleyelim bakalım şu cumayı hayırlısı artık.kızlar kusura bakmayın ama kabızlık şikayeti olan varmı peki aranızda
İnşallah olmuştur da uykucu şirin deriz Size sen ve meleğineAmine Busra @rune sizler ne durumdasiniz?size bisey dicem ben bugun o kadar uyku bastirdiki dusunun cikip eve geldim yatip uyudum o kadar sizde durumlar ne?
Benim var ayıptır soylemesibekleyelim bakalım şu cumayı hayırlısı artık.kızlar kusura bakmayın ama kabızlık şikayeti olan varmı peki aranızda
Sabır lazım canım Allah à birak elinden geleni yap gerisi bizi yaratanınelimde değil çok üzüldümmctesi dr a gidicem yeniden belki aşılama önerir bu sefer.
İnşallah olmuştur da uykucu şirin deriz Size sen ve meleğine
Üzülme tabi herzaman umut varCanım yaaa :) tesekkur ederim inşallah ya ben hissediyorum ya benimle :) olmazsada ben yanilirsam oyle cok asiri uzulmem Rabbim neylerse güzel eyler vardir elbet o zaman bi hikmeti :)
Üzülme tabi herzaman umut varhayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah hepimiz hamile olsak bu ay süper olacak
Sende iyi ki varsın bizim gibi insanlar anlar ancak bizi bazen huzunleniyoruz bazen seviniyoruz ama halimizden anlıyoruzİnşallah canım be o kadar cok isterimki baska baslik altinda devam ederiz o zaman burasi sayesinde icim rahatladi biraz benimde yani sabrediyorum heycandan duramazdim ben iyiki varsiniz
Sende iyi ki varsın bizim gibi insanlar anlar ancak bizi bazen huzunleniyoruz bazen seviniyoruz ama halimizden anlıyoruz
Bende var akıntıda arttı ama sık idrara çıkma yok aksine gecen ayda dikkatimi çekmişti hiç wc ihtiyacı duymuyorum yaa nerdeysebekleyelim bakalım şu cumayı hayırlısı artık.kızlar kusura bakmayın ama kabızlık şikayeti olan varmı peki aranızda
O birazda su icmeyle alakali canim ya herkesde ayni belirti olmazkiBende var akıntıda arttı ama sık idrara çıkma yok aksine gecen ayda dikkatimi çekmişti hiç wc ihtiyacı duymuyorum yaa nerdeyseilaç böyle etki eden var mı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?