Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Canlar belirtiler ne alemde size bisey sorcam ben idrara sık çıkiyorum ama bu gunde 7 defa falan oluyo bu sık dimi? Bide benim gogsumde bugun giyinirken dikkat ettimde beyaz sivilceye benzer nokta nokta olmus sizce niye sağ gogsumde olmus solda bi iki tane var

Ben daha çok çıkıyorum ama ben en az 2 lt su içiyorum. Ama gece uykudan uyanıp tuvalete koşmalarım çok oluyo bu hafta. ama göğsündeki sivilceleri bilemedim bak

Ben hissediyorum canlarim ya bebegim benkmle dogru veya yanlis ben hissediyorum.Belki psikolojik hersey belki igneden kaynakli seylerdir hala belki kist belirtilerin sebebi ama ben bebeğim olarak hissediyorum bence yerlesmeye calisiyo icimde biryerlerde :) ara ara cok hafif bas donmesi yasiyorum dunden beri bu belirti batmalar belirti gogsumun sizlamasi belirti canimin durup durup sacma bisey istemesi belirti tum bunlari gectim ben hissediyorum en onemli belirti bu :) İnşallah Rabbim hayriyla sonuclandirir da yuzum guler :) sonra sizlerede olmayanlarada cok dua etcem :)

aynılarını bende hissediyordum dün takii sonuç olumsuz çıkana kadar. seni üzmek istemem ama ne kadar üzülmiycem derden de öyle bir üzülüyorsunki.. umarım hamilesindir.

aynılarını bende hissediyordum dün takii sonuç olumsuz çıkana kadar. seni üzmek istemem ama ne kadar üzülmiycem derden de öyle bir üzülüyorsunki.. umarım hamilesindir.

Uzulurum elbet ama o kadar degil yani kismet ve Rabbim neylerse guzel eyler acelem yok tabi sadece anne olmak istiyorum Allah nasip ettigi zaman elbet aliriz bebegimizi kucagimiza :)

Oy ölürümmmm ne güzel anlatmışsın. Bu kadar hissediyorsan kesin vardır. Kız benim için de bi hissin var mı

Oy ölürümmmm ne güzel anlatmışsın. Bu kadar hissediyorsan kesin vardır. Kız benim için de bi hissin var mı

Var ama demem :) ya bide bizim ailecek hislerimiz kuvvetlidir nedendir bilinmez gordugum ruyalar cikar falan.Bakin bence size tek bisey soylemek gerekirse Allah a teslim olup tevekkul edin en hayirli zaman da hayırlı evlat diye Rabbim gonlunuzden gecenide aklinizdakinide herseyinizi bilir.Sadece gercekten inanip tamamen teslim olmakla alakali Rabbim herseyi bizden daha iyi bilendir siz bilmezsiniz gelecekte nolcak ama rabbim bilir o yuzden sadece dua ve tevekkul o kadar :) seviyorum sizleri

hiç birşey hissetmiyorum umut dışında ve de belirtide kalmadı, gülsemmi ağlasammı bilemedim :) sadece dikkatimi en çok çeken ne zaman baksam göğüs uçlarım dik normalde sönüktür hep. dün gecede rüyamda göğüslerimin başıma doğru uzadığını gördüm ne anlam taşıyorsa. belirti manyağı olduk çok güzel :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…