Ben daha çok çıkıyorum ama ben en az 2 lt su içiyorum. Ama gece uykudan uyanıp tuvalete koşmalarım çok oluyo bu hafta. ama göğsündeki sivilceleri bilemedim bakCanlar belirtiler ne alemde size bisey sorcam ben idrara sık çıkiyorum ama bu gunde 7 defa falan oluyo bu sık dimi? Bide benim gogsumde bugun giyinirken dikkat ettimde beyaz sivilceye benzer nokta nokta olmus sizce niye sağ gogsumde olmus solda bi iki tane var
Ben daha çok çıkıyorum ama ben en az 2 lt su içiyorum. Ama gece uykudan uyanıp tuvalete koşmalarım çok oluyo bu hafta. ama göğsündeki sivilceleri bilemedim bak
Kız süt mü doluyo noluyoSivilce degil ama beyaz yuvarlak bisey sizliyo gogsum arada
yok yok öyle değil ya. Hiç yazmazsan bu hafta nasıl biterTamam bisey demicem daha bak yazmam bende hic :)
aynılarını bende hissediyordum dün takii sonuç olumsuz çıkana kadar. seni üzmek istemem ama ne kadar üzülmiycem derden de öyle bir üzülüyorsunki.. umarım hamilesindir.Ben hissediyorum canlarim ya bebegim benkmle dogru veya yanlis ben hissediyorum.Belki psikolojik hersey belki igneden kaynakli seylerdir hala belki kist belirtilerin sebebi ama ben bebeğim olarak hissediyorum bence yerlesmeye calisiyo icimde biryerlerde :) ara ara cok hafif bas donmesi yasiyorum dunden beri bu belirti batmalar belirti gogsumun sizlamasi belirti canimin durup durup sacma bisey istemesi belirti tum bunlari gectim ben hissediyorum en onemli belirti bu :) İnşallah Rabbim hayriyla sonuclandirir da yuzum guler :) sonra sizlerede olmayanlarada cok dua etcem :)
Günaydıngünaydınnn
aynılarını bende hissediyordum dün takii sonuç olumsuz çıkana kadar. seni üzmek istemem ama ne kadar üzülmiycem derden de öyle bir üzülüyorsunki.. umarım hamilesindir.
Oy ölürümmmm ne güzel anlatmışsın. Bu kadar hissediyorsan kesin vardır. Kız benim için de bi hissin var mıBen hissediyorum canlarim ya bebegim benkmle dogru veya yanlis ben hissediyorum.Belki psikolojik hersey belki igneden kaynakli seylerdir hala belki kist belirtilerin sebebi ama ben bebeğim olarak hissediyorum bence yerlesmeye calisiyo icimde biryerlerde :) ara ara cok hafif bas donmesi yasiyorum dunden beri bu belirti batmalar belirti gogsumun sizlamasi belirti canimin durup durup sacma bisey istemesi belirti tum bunlari gectim ben hissediyorum en onemli belirti bu :) İnşallah Rabbim hayriyla sonuclandirir da yuzum guler :) sonra sizlerede olmayanlarada cok dua etcem :)
Oy ölürümmmm ne güzel anlatmışsın. Bu kadar hissediyorsan kesin vardır. Kız benim için de bi hissin var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?