ne güğzel söylemişsin. bana örnek olsun inşallah..Uzulurum elbet ama o kadar degil yani kismet ve Rabbim neylerse guzel eyler acelem yok tabi sadece anne olmak istiyorum Allah nasip ettigi zaman elbet aliriz bebegimizi kucagimiza :)
hiç birşey hissetmiyorum umut dışında ve de belirtide kalmadı, gülsemmi ağlasammı bilemedim :) sadece dikkatimi en çok çeken ne zaman baksam göğüs uçlarım dik normalde sönüktür hep. dün gecede rüyamda göğüslerimin başıma doğru uzadığını gördüm ne anlam taşıyorsa. belirti manyağı olduk çok güzel :-D
ne güğzel söylemişsin. bana örnek olsun inşallah..
inşallah canım. benim tanıdıklarımda yaklaşık 10-11 yıllık evliler ve çocukları olmuyordu. adam bir türlü doktora gitmek istemiyor hep zorluk çıkarıyodu. birazda işlerde tutunamıyordu. kadın en sonunda boşandı. ve bir kaç yıl içinde ikiside evlendiler.. veee ikisininde şuan ikişer tane oğulları var kızlar :) Rabbim herşeyin en hayırlısını bilendir. hayırsızlarıda hayra çevirip nasip et diye dua ederim hep..Uzme kendini gercekten bakin size kisa bi hikaye anlatayim benim bi arkadasim var ablam gibi oda kacarak evlendi cok sevdiler birbirlerini ama cocuklari olmadi 5 6 yil falan Arkadasim cok uzuldu agladi sonra hamile kaldi cocugunu dogurdu Rabbim nasip eyledi sonra kocasinin bigun eve gelen polislerden ogrendigi yanlis islerle ugrastigini ogrendi o gune kadar bilmiyodu sonra kocasi hapse girdi o bebegiyle tek basina kaldi sonra bosandilar cocuk ortada kaldi arkadasimin ailesi tekrar yanina aldi buyuttu sonra arkadasim yillar sonra biriyle tanisti severek evlendiler ve suan ogluyla beraber yeni esiyle birlikte yasiyolar mutlular cok sukur Allah bozmasin :) ama gel gelelim cocuk bi anneye bi babaya gitmekten yoruldu .Yani dicem o ki sabirli olun dua edin ki Rabbim sizin icin hayirlisini nasip etsin
Onlardan bendede var canım ins iyi birseydir :)Sivilce degil ama beyaz yuvarlak bisey sizliyo gogsum arada
Onlardan bendede var canım ins iyi birseydir :)
Kızlar benimde göğsüm ara ara acı oluyor ben kontrol etmek istediğimde acimiyo sonra arada bir sızlıyor ve akıntı var ama koku var hafif sizce neden olabilir iğne yapar mı bunları
Kızlar benimde göğsüm ara ara acı oluyor ben kontrol etmek istediğimde acimiyo sonra arada bir sızlıyor ve akıntı var ama koku var hafif sizce neden olabilir iğne yapar mı bunları
bir uykucu daha var o zamanHerkes uyanmis sohbetler edilmis.anamm ben yeni uyaniyommm
Bakalim gorecegiz adet gunum é var daha ondan dolayı acaba adet belirtisi mi diyemiyorum ama ignenin etkisi mi diyorum umutlanmak da istemiyorum..dün akşam göbeğim ve çevresinde küçük sancılar oldu etlerim ezilmiş gibi sabah kalktım ağrı dinmis bide göbek olayı var ne acaba yaa her gün birsey çıkıyor psikolojik herhaldeValla bilemedim bekleyip gorcez artik
Bugunluk oyle oldu yaa.karnim agriyor ya simdi adet mi olcam off.bu ay igne yuzunden sanirim 12 gundur sanci cekiyom.bir uykucu daha var o zaman
İnşallah adet değildir de seviniriz beraberceBugunluk oyle oldu yaa.karnim agriyor ya simdi adet mi olcam off.bu ay igne yuzunden sanirim 12 gundur sanci cekiyom.
Amin ya.ama adet gibi ayni.dun bi arkadasla konustum belirtin neydi diye adet sancilarina benziyordu dedi belim kalcam bacaklarim cok agriyordu dedi umutlandim ama benim bata iki gun kaldi. Bu ay basta cok umutluydum.simdi adet olacak gibiyim yaİnşallah adet değildir de seviniriz beraberce
Sema benim hakkimda ne hissediyon . benim iki gun kaldiAz kaldi kizlar sabir
Kizlarla birlikte cuma gunu yap canim bence hep birlikte.ben de adet olmazsam o gun yapacam.idrar testinde genelde erken cikmiyomus zatenBen bisey demiyim canım Allah hayirlisini nasip etsin demekle yetinsem daha iyi hem gunah yani Allah bilir orasini :) ama bende diyorum ki yarin test yapsam mi ne dersiniz kizlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?