Kizlarla birlikte cuma gunu yap canim bence hep birlikte.ben de adet olmazsam o gun yapacam.idrar testinde genelde erken cikmiyomus zaten
az kaldı az :) bugünde yarılandı bitti sayy e cuma zaten sabahtan yaparız kaldı 2 güncük :)))Cumaya kadar sabır napalim artik
adet olsan da kan tahlili yaptır yada en azından doktoruna görün ya üstüne görme olursa.. aklımda durcağına test sonucunu orda 5ten küçük rakamı görmem lazım. benim bir arkadaşım ilk 17 gördü çok düşük ihtimal dendi sonra iki sonra artmaya başladı öyle devam etti. ben ne olursa olsun görmek istiyorum. evim pislik içinde ya varsa ya varsa deyip bi süpürge bi yemek bi çamaşır işlerini hallediyorum. umudum da biter sonucu görünce bu ay için en azından işime bakarımAmin ya.ama adet gibi ayni.dun bi arkadasla konustum belirtin neydi diye adet sancilarina benziyordu dedi belim kalcam bacaklarim cok agriyordu dedi umutlandim ama benim bata iki gun kaldi. Bu ay basta cok umutluydum.simdi adet olacak gibiyim ya
adet olsan da kan tahlili yaptır yada en azından doktoruna görün ya üstüne görme olursa.. aklımda durcağına test sonucunu orda 5ten küçük rakamı görmem lazım. benim bir arkadaşım ilk 17 gördü çok düşük ihtimal dendi sonra iki sonra artmaya başladı öyle devam etti. ben ne olursa olsun görmek istiyorum. evim pislik içinde ya varsa ya varsa deyip bi süpürge bi yemek bi çamaşır işlerini hallediyorum. umudum da biter sonucu görünce bu ay için en azından işime bakarım
az kaldı az :) bugünde yarılandı bitti sayy e cuma zaten sabahtan yaparız kaldı 2 güncük :)))
İyi yada kötü bir sonuç istiyor insan geçmiyor günlerSanki gecmiyo gunlerbi bilsem o yeter yani sonuc ne boyle belirsizlik icini kwmiriyo insanin
İyi yada kötü bir sonuç istiyor insan geçmiyor günler
Olsun canm yinede biraz daha bekle iki gün daha beklemen biraz daha iyi olur kesin sonuç verir.içini ferah tut annenin kalbine Doğar mis. Sen hamileyim diyorsan öyledir inşallah hayırlısıyla rahat ol biliyorum çok zor beklemek hayattaki en zor beklemek belkide.. ama bizim sınavımiz bu yöndeYa biliyorum ben hissediyorum tabi once Allah in izniyle inşallah hamileyim ben sanki kan testinde yarin sabah cikmaz mi ki?
Olsun canm yinede biraz daha bekle iki gün daha beklemen biraz daha iyi olur kesin sonuç verir.içini ferah tut annenin kalbine Doğar mis. Sen hamileyim diyorsan öyledir inşallah hayırlısıyla rahat ol biliyorum çok zor beklemek hayattaki en zor beklemek belkide.. ama bizim sınavımiz bu yönde
Cuma sabah idrar testi yapılsın bu daha iyi olcakTamam cuma sabah idrar testi mi yapcaz kan testi mi?
Cuma sabah idrar testi yapılsın bu daha iyi olcak
Amin insallah Allah yüzümüze baksın inşallahTamamdir cuma gununun nuruna artik hayırlı gunde hayırlı haber vermek nasip olsun inşallah :)
Ben daha hic yaptırmadim hastanede saglikocagi yapıyor bizimYa bide devlet hastaneleri neden yapmiyo hamilelik testi gecen yaptiramadim siz yaptirdiniz mi hic devlette?ozele gitmek istemiyorum bunun icin
Canim ya bu ay ben de oyleyim kendimi zorlayarak ev isi yapiyom.adet olsan da kan tahlili yaptır yada en azından doktoruna görün ya üstüne görme olursa.. aklımda durcağına test sonucunu orda 5ten küçük rakamı görmem lazım. benim bir arkadaşım ilk 17 gördü çok düşük ihtimal dendi sonra iki sonra artmaya başladı öyle devam etti. ben ne olursa olsun görmek istiyorum. evim pislik içinde ya varsa ya varsa deyip bi süpürge bi yemek bi çamaşır işlerini hallediyorum. umudum da biter sonucu görünce bu ay için en azından işime bakarım
Ben daha hic yaptırmadim hastanede saglikocagi yapıyor bizim
Canim bence idrar testiyle ugrasma hic direk kan ver.belli olurYa bide devlet hastaneleri neden yapmiyo hamilelik testi gecen yaptiramadim siz yaptirdiniz mi hic devlette?ozele gitmek istemiyorum bunun icin
Bence yapar sor bakalumBizim bu tarafta yok ama aile hekimi var o yapar mi?
Bence yapar sor bakalum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?