Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Amin ya.ama adet gibi ayni.dun bi arkadasla konustum belirtin neydi diye adet sancilarina benziyordu dedi belim kalcam bacaklarim cok agriyordu dedi umutlandim ama benim bata iki gun kaldi. Bu ay basta cok umutluydum.simdi adet olacak gibiyim ya
adet olsan da kan tahlili yaptır yada en azından doktoruna görün ya üstüne görme olursa.. aklımda durcağına test sonucunu orda 5ten küçük rakamı görmem lazım. benim bir arkadaşım ilk 17 gördü çok düşük ihtimal dendi sonra iki sonra artmaya başladı öyle devam etti. ben ne olursa olsun görmek istiyorum. evim pislik içinde ya varsa ya varsa deyip bi süpürge bi yemek bi çamaşır işlerini hallediyorum. umudum da biter sonucu görünce bu ay için en azından işime bakarım

Valla öyle el ayak tutmuyor sanki bir iş yapamıyorum sürekli birsey araştırıyorum bir iş yapmaya psikolojimde el vermiyor

Ya biliyorum ben hissediyorum tabi once Allah in izniyle inşallah hamileyim ben sanki kan testinde yarin sabah cikmaz mi ki?
Olsun canm yinede biraz daha bekle iki gün daha beklemen biraz daha iyi olur kesin sonuç verir.içini ferah tut annenin kalbine Doğar mis. Sen hamileyim diyorsan öyledir inşallah hayırlısıyla rahat ol biliyorum çok zor beklemek hayattaki en zor beklemek belkide.. ama bizim sınavımiz bu yönde

Tamam cuma sabah idrar testi mi yapcaz kan testi mi?

Ya bide devlet hastaneleri neden yapmiyo hamilelik testi gecen yaptiramadim siz yaptirdiniz mi hic devlette?ozele gitmek istemiyorum bunun icin

Canim ya bu ay ben de oyleyim kendimi zorlayarak ev isi yapiyom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…