Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Valla simdi gidip yaptirasim var hatta yarin sabah gidim ya ben bi gidip kan verim nolur ki
canım bugün bile versen sonuç çıkar. çünkü artık 10 günü geçtik sadece varsa değerin düşük çıkar yine stres yaparsın. ama yinede sen bilirsin. eğer vermek istiyorsan baktır. bizi beklemek zorunda değilsin içine de doğuyosa daha fazla umutla beklemekle mucadele etme bence git ver. ben hiçbişey hissetmediğim için durabiliyorum. aksine yok gibi düşünüyorum. ama sende o his varsa beklemenin anlamı yok. iyiyede kötüyede hazırsan git ver

Evet ya gidip verim ben yarin sabah cidden ne kadar surer cikmasi?

kızlar ya alttan bıçak saplanması gibi bi ağrı giriyor ara ara. bu nedir bilen var mı

Ya bide devlet hastaneleri neden yapmiyo hamilelik testi gecen yaptiramadim siz yaptirdiniz mi hic devlette?ozele gitmek istemiyorum bunun icin

cnm hastanede kan testı yaptrmak ıstıyosan adetım 3 5 un gectı de gebelk suphem var deo zaman yaparlar. erkn gıdınce yapmıyolar merak edıyosan gectı adet gnm de..

cnm sız bılrszn ama bnce 12 13 gnu doldrun cnku deger az dusuk cıksa bu sefer ıkı une bı yukselecekmı katlanacakmı blmem ne o stres baslar........hayrlısı hepmzn hakknda

ben 32 günde bir oluyorum. 28. gün bugün
Ben birsey sorcam ama kafà karışıklığı gidermek için bu gün olayını nasıl sayıcaz? Adetin bitiş gününden mi yoksa başlayıs gününden mi kaç günde bir olduğumuzu anlicaz? Herkes birsey söylüyor kafam karıştı siz nasıl hesapliyorsunuz?

Başladığı günden canım benim

Saol canım acilde mi yapiyolar peki?

acılde yapmazlar sanırım keyfıne baglı yanı ıstese yapar ama yapmzlar.. sen muayene saat btmeden gt gtmek ıstıyosan ya yarn ogrenrsın sonucu yada ınternette aksama ogrenrsın belkı.. 1 hafta gectı de sen o zaman yapar tahlıl.. tecrubelıym yanı

semamelek sormstya onn ıcın dedm cnm.. bnmde bugun 7. gnm bnde 12 13. gn falan yaptrmayı dusunuyorum..

Heycan fena oluyo canım ya ondan erken yaptirmak istiyorum biran once haberi alsam kocama versem de haberini :) adam pervane olur bana :) cok istiyo oda surekli bana bak hasta olma bebegimize bisey olmasin yok aciktin sen tosunum acikmistir falan diye garip oluyo ya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…