canım bugün bile versen sonuç çıkar. çünkü artık 10 günü geçtik sadece varsa değerin düşük çıkar yine stres yaparsın. ama yinede sen bilirsin. eğer vermek istiyorsan baktır. bizi beklemek zorunda değilsin içine de doğuyosa daha fazla umutla beklemekle mucadele etme bence git ver. ben hiçbişey hissetmediğim için durabiliyorum. aksine yok gibi düşünüyorum. ama sende o his varsa beklemenin anlamı yok. iyiyede kötüyede hazırsan git verValla simdi gidip yaptirasim var hatta yarin sabah gidim ya ben bi gidip kan verim nolur ki
canım bugün bile versen sonuç çıkar. çünkü artık 10 günü geçtik sadece varsa değerin düşük çıkar yine stres yaparsın. ama yinede sen bilirsin. eğer vermek istiyorsan baktır. bizi beklemek zorunda değilsin içine de doğuyosa daha fazla umutla beklemekle mucadele etme bence git ver. ben hiçbişey hissetmediğim için durabiliyorum. aksine yok gibi düşünüyorum. ama sende o his varsa beklemenin anlamı yok. iyiyede kötüyede hazırsan git ver
devlet hastanelerinde illa adet gecikmesi istiyolar ve muayene etmek istiyolar. ben uğraşmıcam direk özelde niyetim. ya da aile hekimliği
yani hep mi olur sende?Telaslanma canım normal bende de oldu
geçen hafta bana oluyodu karnımın orta yerine saplanır gibikızlar ya alttan bıçak saplanması gibi bi ağrı giriyor ara ara. bu nedir bilen var mı
Ya bide devlet hastaneleri neden yapmiyo hamilelik testi gecen yaptiramadim siz yaptirdiniz mi hic devlette?ozele gitmek istemiyorum bunun icin
canım bugün bile versen sonuç çıkar. çünkü artık 10 günü geçtik sadece varsa değerin düşük çıkar yine stres yaparsın. ama yinede sen bilirsin. eğer vermek istiyorsan baktır. bizi beklemek zorunda değilsin içine de doğuyosa daha fazla umutla beklemekle mucadele etme bence git ver. ben hiçbişey hissetmediğim için durabiliyorum. aksine yok gibi düşünüyorum. ama sende o his varsa beklemenin anlamı yok. iyiyede kötüyede hazırsan git ver
tamam canım benimde demek istediğim o idi. adetinin kaçıncı günüydüKızlar karnımda değil ya. vajinada. içine bişey batıyor sanki
ben cuma yapcam zaten canım iğneden sonraki 15.gün olcakcnm sız bılrszn ama bnce 12 13 gnu doldrun cnku deger az dusuk cıksa bu sefer ıkı une bı yukselecekmı katlanacakmı blmem ne o stres baslar........hayrlısı hepmzn hakknda
ben cuma yapcam zaten canım iğneden sonraki 15.gün olcak
ben 32 günde bir oluyorum. 28. gün bugüntamam canım benimde demek istediğim o idi. adetinin kaçıncı günüydü
cnm hastanede kan testı yaptrmak ıstıyosan adetım 3 5 un gectı de gebelk suphem var deo zaman yaparlar. erkn gıdınce yapmıyolar merak edıyosan gectı adet gnm de..
Ben birsey sorcam ama kafà karışıklığı gidermek için bu gün olayını nasıl sayıcaz? Adetin bitiş gününden mi yoksa başlayıs gününden mi kaç günde bir olduğumuzu anlicaz? Herkes birsey söylüyor kafam karıştı siz nasıl hesapliyorsunuz?ben 32 günde bir oluyorum. 28. gün bugün
Başladığı günden canım benimBen birsey sorcam ama kafà karışıklığı gidermek için bu gün olayını nasıl sayıcaz? Adetin bitiş gününden mi yoksa başlayıs gününden mi kaç günde bir olduğumuzu anlicaz? Herkes birsey söylüyor kafam karıştı siz nasıl hesapliyorsunuz?
Saol canım acilde mi yapiyolar peki?
semamelek sormstya onn ıcın dedm cnm.. bnmde bugun 7. gnm bnde 12 13. gn falan yaptrmayı dusunuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?