tamam cnm biliyorum orayıCanim ben ilsagligin ordaki proflarin bina varya orda opr,dr şerife şenize supurtuluye gidiyorum,bi donemde ali fuata gittim vitaliye simdikinin muaynehanesi var hastaneye bagli degil dogumlari yasam yada memoryilda yapio
zaten varmışdır o yumurta ama küçükmüştür şimdi büyümüştürSlm kızlar nasıl gidiyor ?? Benim bugün çatlatma iğnenin 5. Günü doktora gittim yumurtam çatlamış. Amaa 22 mm bi yumurta daha oluşmuş kafam karıştıçarşamba kontrol e çağırdı yine doktorum.
Evet 6 mm 3 taneydi büyümüş işte biri. Hayırlısı bekliycez artık çarşamba tekrar kontrolzaten varmışdır o yumurta ama küçükmüştür şimdi büyümüştür
ağrılarım geçti artık ama galiba grip oluyorum bnde kötüyüm boğazlarım ağrıyo hasta olunca insanın psikolojisi daha kötü oluyor ya ağlayasım var sürekliEvet 6 mm 3 taneydi büyümüş işte biri. Hayırlısı bekliycez artık çarşamba tekrar kontrolsende durumlar nasıl :)
Ah o gribi yeni atlatiyorum çok çok kötü oluyorağrılarım geçti artık ama galiba grip oluyorum bnde kötüyüm boğazlarım ağrıyo hasta olunca insanın psikolojisi daha kötü oluyor ya ağlayasım var sürekli
evden bile çıkmıyorum ya nerden oldum diyecem ama eşimden bulaştı galiba herkes hasta bu aralar yaAh o gribi yeni atlatiyorum çok çok kötü oluyordikkat et kendine sıcak çorba iç bol bol geçmiş olsun
Aynen.. Evden çıkmaya gerek yok Aralık bitecek neredeyse kış görmedik ortalık mikrop kayniyor herkes hasta maalesefevden bile çıkmıyorum ya nerden oldum diyecem ama eşimden bulaştı galiba herkes hasta bu aralar ya
aynen öyle çarşamba gittiğinde test yapacak mı sana dr.Aynen.. Evden çıkmaya gerek yok Aralık bitecek neredeyse kış görmedik ortalık mikrop kayniyor herkes hasta maalesef
Bilmiyorum canım yapar belki çünkü adete 3 gün kalmış oluyor. Tam olarak ne için çağırdı bilmiyorumaynen öyle çarşamba gittiğinde test yapacak mı sana dr.
yapmazsa bile bi kaç gün sonra sn sağlık ocağında yaptırırsın hastanede o kadar para veriyoruz tahlil için s.o. parasz yapıyolarBilmiyorum canım yapar belki çünkü adete 3 gün kalmış oluyor. Tam olarak ne için çağırdı bilmiyorum
Evet bende öyle düşünüyorum boşa 40 tl verememyapmazsa bile bi kaç gün sonra sn sağlık ocağında yaptırırsın hastanede o kadar para veriyoruz tahlil için s.o. parasz yapıyolar
İyiye işaret die biliyorumKızlar göğüs ucum sızlıyorrrrr
valla cnm benm kafam çok karıştı bu belirtiler konusunda adet tarihinden 1 2 hafta sonra başlıyrmuş belirtiler diye okudum herkestete aynı olmuyo herşeyi buna yorar oldm ya artık düşünmicemKızlar göğüs ucum sızlıyorrrrr
Çatlatma iğnesi falan da kullanmadım ilaçta kullanmıyorum jel falan onların yan etkisini yaşayanlar var biliyorum ama ben hiç bişey kullanmadım sadece klomen kullandım ve aşılmam yapıldı kasık ve bek Ağrı'm vardı o hafifledi biraz ana hala var akıntım cok kabızım ve göğüs uçlarım sızlıyo neden oluyo bütün bunlar benimde kafam cok karışıkvalla cnm benm kafam çok karıştı bu belirtiler konusunda adet tarihinden 1 2 hafta sonra başlıyrmuş belirtiler diye okudum herkestete aynı olmuyo herşeyi buna yorar oldm ya artık düşünmicem
bunlar belirtileri ama benmde kafam karışık inş. hamilesindr kaç günün kaldıÇatlatma iğnesi falan da kullanmadım ilaçta kullanmıyorum jel falan onların yan etkisini yaşayanlar var biliyorum ama ben hiç bişey kullanmadım sadece klomen kullandım ve aşılmam yapıldı kasık ve bek Ağrı'm vardı o hafifledi biraz ana hala var akıntım cok kabızım ve göğüs uçlarım sızlıyo neden oluyo bütün bunlar benimde kafam cok karışık
İnşallah ya var mı sende bi değişiklik Can'ımİyiye işaret die biliyorumhayırlısı olsun
14.gün gel test yapalım dedi 8.hğnüm bugün sizde var mı bişeybunlar belirtileri ama benmde kafam karışık inş. hamilesindr kaç günün kaldı
akıntı var sadece ama adet günüm yaklaştığı içinde olabilir diyorumİnşallah ya var mı sende bi değişiklik Can'ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?