Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Slm kızlar nasıl gidiyor ?? Benim bugün çatlatma iğnenin 5. Günü doktora gittim yumurtam çatlamış. Amaa 22 mm bi yumurta daha oluşmuş kafam karıştı çarşamba kontrol e çağırdı yine doktorum.

zaten varmışdır o yumurta ama küçükmüştür şimdi büyümüştür

Evet 6 mm 3 taneydi büyümüş işte biri. Hayırlısı bekliycez artık çarşamba tekrar kontrol sende durumlar nasıl :)
ağrılarım geçti artık ama galiba grip oluyorum bnde kötüyüm boğazlarım ağrıyo hasta olunca insanın psikolojisi daha kötü oluyor ya ağlayasım var sürekli

ağrılarım geçti artık ama galiba grip oluyorum bnde kötüyüm boğazlarım ağrıyo hasta olunca insanın psikolojisi daha kötü oluyor ya ağlayasım var sürekli
Ah o gribi yeni atlatiyorum çok çok kötü oluyor dikkat et kendine sıcak çorba iç bol bol geçmiş olsun

evden bile çıkmıyorum ya nerden oldum diyecem ama eşimden bulaştı galiba herkes hasta bu aralar ya
Aynen.. Evden çıkmaya gerek yok Aralık bitecek neredeyse kış görmedik ortalık mikrop kayniyor herkes hasta maalesef

valla cnm benm kafam çok karıştı bu belirtiler konusunda adet tarihinden 1 2 hafta sonra başlıyrmuş belirtiler diye okudum herkestete aynı olmuyo herşeyi buna yorar oldm ya artık düşünmicem
Çatlatma iğnesi falan da kullanmadım ilaçta kullanmıyorum jel falan onların yan etkisini yaşayanlar var biliyorum ama ben hiç bişey kullanmadım sadece klomen kullandım ve aşılmam yapıldı kasık ve bek Ağrı'm vardı o hafifledi biraz ana hala var akıntım cok kabızım ve göğüs uçlarım sızlıyo neden oluyo bütün bunlar benimde kafam cok karışık

bunlar belirtileri ama benmde kafam karışık inş. hamilesindr kaç günün kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…