- 15 Ocak 2016
- 288
- 235
- 33
Teşekkür ederim canımBaşladığı günden canım benim
Heycan fena oluyo canım ya ondan erken yaptirmak istiyorum biran once haberi alsam kocama versem de haberini :) adam pervane olur bana :) cok istiyo oda surekli bana bak hasta olma bebegimize bisey olmasin yok aciktin sen tosunum acikmistir falan diye garip oluyo ya :))
benm esım o kadr pervane degl walla su an. bı yondn hklı cnku fzla heves etme dıyo uzulmeym dıye oda ıstıyo 2 yl oldu ewlenelı ama fzla heves etmemeye caısıyorz..
Bizimde iki gil oldu ama beni cok gulduruyo ben mutlu olunca onunda hosuna gidiyo bizde diyoruz kismet yani yoksa bizimde acelemiz yok ama insan istiyo hemen olsun
ıstıyo tabı dogann kanunu bıde yasmz kucuk degl bn 26 esm 27 yasnda. 2 bucuk yıl olcak ewlenelı.. ısten cıktm hastane ıslerı ıcın allah buyuk bakalm ne zamn kısmet etcek
Kızlar aynen bizde de durum öyle ben 5 yıldır evliyim ve heves etmemeye çalışıyorum bazen akşamları diyorum kasiklarim ağrıyor diye eşime o da diyor sen kafanı takıyorsun psikolojik diyor heves etmeyeyim diye uzulmeyelim diye zor bir süreç bakalım nasıl sona erecekıstıyo tabı dogann kanunu bıde yasmz kucuk degl bn 26 esm 27 yasnda. 2 bucuk yıl olcak ewlenelı.. ısten cıktm hastane ıslerı ıcın allah buyuk bakalm ne zamn kısmet etcek
Kızlar aynen bizde de durum öyle ben 5 yıldır evliyim ve heves etmemeye çalışıyorum bazen akşamları diyorum kasiklarim ağrıyor diye eşime o da diyor sen kafanı takıyorsun psikolojik diyor heves etmeyeyim diye uzulmeyelim diye zor bir süreç bakalım nasıl sona erecek
Allah yardimcimiz olsun canım ya bizimde yasimiz ayni
Aynen gaz vermesinler..gaz verince kötü oluyor bazen ben zorluyorum onu bu beşiği alalım bu bebek odası güzel ayy çok güzel kıyafet falan diye o da bakıyor ama yorum yapmamaya çalışıyor hep...içten içe o da yıpraniyor herhalde ama belli etmiyor git gel hastahaneye yol ettik zaten..bnde esımın bana gaz vermesnı ıstemem cnku olmadgnda ondan cok uzulecek olan benm...am ılgılensn tabı destek olsn o ayrı...
Aynen gaz vermesinler..gaz verince kötü oluyor bazen ben zorluyorum onu bu beşiği alalım bu bebek odası güzel ayy çok güzel kıyafet falan diye o da bakıyor ama yorum yapmamaya çalışıyor hep...içten içe o da yıpraniyor herhalde ama belli etmiyor git gel hastahaneye yol ettik zaten..
İnşallah hamile dir ilk onun haberini alırız sonra hepimizin inşallah çok heycanliyimsemamelek gıttı sanırım dayanamadı hastahaneye
O hamileyse ben de test yapacamİnşallah hamile dir ilk onun haberini alırız sonra hepimizin inşallah çok heycanliyim
amın canm. nye karar verdn gtcenmı kan vermeye
kızlar bat'lara az kaldı
anaa gitmemişsinSabah olsunda bi bakarim ya
Eveeeettttttttttttkızlar bat'lara az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?