Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

benm esım o kadr pervane degl walla su an. bı yondn hklı cnku fzla heves etme dıyo uzulmeym dıye oda ıstıyo 2 yl oldu ewlenelı ama fzla heves etmemeye caısıyorz..

benm esım o kadr pervane degl walla su an. bı yondn hklı cnku fzla heves etme dıyo uzulmeym dıye oda ıstıyo 2 yl oldu ewlenelı ama fzla heves etmemeye caısıyorz..

Bizimde iki gil oldu ama beni cok gulduruyo ben mutlu olunca onunda hosuna gidiyo bizde diyoruz kismet yani yoksa bizimde acelemiz yok ama insan istiyo hemen olsun

Bizimde iki gil oldu ama beni cok gulduruyo ben mutlu olunca onunda hosuna gidiyo bizde diyoruz kismet yani yoksa bizimde acelemiz yok ama insan istiyo hemen olsun

ıstıyo tabı dogann kanunu bıde yasmz kucuk degl bn 26 esm 27 yasnda. 2 bucuk yıl olcak ewlenelı.. ısten cıktm hastane ıslerı ıcın allah buyuk bakalm ne zamn kısmet etcek

ıstıyo tabı dogann kanunu bıde yasmz kucuk degl bn 26 esm 27 yasnda. 2 bucuk yıl olcak ewlenelı.. ısten cıktm hastane ıslerı ıcın allah buyuk bakalm ne zamn kısmet etcek
Kızlar aynen bizde de durum öyle ben 5 yıldır evliyim ve heves etmemeye çalışıyorum bazen akşamları diyorum kasiklarim ağrıyor diye eşime o da diyor sen kafanı takıyorsun psikolojik diyor heves etmeyeyim diye uzulmeyelim diye zor bir süreç bakalım nasıl sona erecek

bnde esımın bana gaz vermesnı ıstemem cnku olmadgnda ondan cok uzulecek olan benm...am ılgılensn tabı destek olsn o ayrı...

bnde esımın bana gaz vermesnı ıstemem cnku olmadgnda ondan cok uzulecek olan benm...am ılgılensn tabı destek olsn o ayrı...
Aynen gaz vermesinler..gaz verince kötü oluyor bazen ben zorluyorum onu bu beşiği alalım bu bebek odası güzel ayy çok güzel kıyafet falan diye o da bakıyor ama yorum yapmamaya çalışıyor hep...içten içe o da yıpraniyor herhalde ama belli etmiyor git gel hastahaneye yol ettik zaten..

ERKKLER BIZIM KADR ISTESEDE BIZIZM KADR BELLI ETMIYOKI ZATN BNDE FARKNDAYIM CUNKU. YARADILIS FARKLI HORMONLAR YAPI FARKLI CNKU

Kızlar bEn adet olucam sanırım çünkü ben adet olacağım zaman sivilce çıkar kesin biyerimde adetimë 8.9 gün var ama sivilce erkenden geldi

Allah razi olsun canlarim ya burdayim gitmedim ofisteyim calisiyorum
Ama sabah gitcem inşallah ya test icin su an isim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…