Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Yarin sabah gitmek istiyorum da kalkabilirsem cok halsizim yaa masamda uykum geliyo gozlerim kapaniyo cebellesiyorum kendimle uyanik kaliyim diye resmen ya ayakta uyuyorum
sen bu gece git acilde ver de bizde öğrenelim artık en çok belirti yaşayan sensin canım bencede seninle meleğin, inşAllah

yok hamile olacağıma inanmıyor. uzanmak istemiyorum mesela diyorki neden sen almıyosun kırmaktan başka bişi yapmıyo. eğer bi varsa suratına patlatasım geliyo bazen

afedersn ama cnm erkklerın odunlukları mshurdr tkma kafan bsverrr ne gelıyosa basımıza stresten gelıyoo

etrafn meraklı bakslarnıda ceken bızız. ıyere gtggnde karnn azcık şiş olsa bakıyolar bıseymı var dıye onlara neyse elmdekını kafalarına gecıresım gelıyo

Demin bi gaza geldim kalkıp teste gidecektim. kalkamadım yerimden arkadaş. çok korkuyorum. ben belki cuma günü de test yapmam. cumartesi randevuma kadar beklerim.

etrafn meraklı bakslarnıda ceken bızız. ıyere gtggnde karnn azcık şiş olsa bakıyolar bıseymı var dıye onlara neyse elmdekını kafalarına gecıresım gelıyo
o ayrı bi mevzu zaten. göbeğimi kesip atasım olduğu zamanlar çok biri sorunca içi dolu değil zaten keselim istersen demek varda denmiyo işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…