ben sabrı öğrendim cnmEvet canım sabirsiz sabirsiz bekliyorum
Evet canım sabirsiz sabirsiz bekliyorum
bizimki inansa yetecek ama o da yokERKKLER BIZIM KADR ISTESEDE BIZIZM KADR BELLI ETMIYOKI ZATN BNDE FARKNDAYIM CUNKU. YARADILIS FARKLI HORMONLAR YAPI FARKLI CNKU
Aynen öyle canım biri test sonucuyla gelsin herkes arka arkaya testler yaparhayrlısı olsn cnm. herks brbrnden gaz beklıyo sanırım bırı cesaret etse arka arkaya testler gelcek
bizimki inansa yetecek ama o da yok
Aynen öyle canım biri test sonucuyla gelsin herkes arka arkaya testler yapar
anaa gitmemişsin
sen bu gece git acilde ver de bizde öğrenelim artıkYarin sabah gitmek istiyorum da kalkabilirsem cok halsizim yaa masamda uykum geliyo gozlerim kapaniyo cebellesiyorum kendimle uyanik kaliyim diye resmen ya ayakta uyuyorum
benımde uyku problemım var resmen iş yerinde uyukluyorumYarin sabah gitmek istiyorum da kalkabilirsem cok halsizim yaa masamda uykum geliyo gozlerim kapaniyo cebellesiyorum kendimle uyanik kaliyim diye resmen ya ayakta uyuyorum
yok hamile olacağıma inanmıyor. uzanmak istemiyorum mesela diyorki neden sen almıyosun kırmaktan başka bişi yapmıyo. eğer bi varsa sonuç kağıdını suratına patlatasım geliyo bazennye ınanmıyocnm stresınemı
yok hamile olacağıma inanmıyor. uzanmak istemiyorum mesela diyorki neden sen almıyosun kırmaktan başka bişi yapmıyo. eğer bi varsa suratına patlatasım geliyo bazen
sen bu gece git acilde ver de bizde öğrenelim artıken çok belirti yaşayan sensin canım bencede seninle meleğin, inşAllah
o ayrı bi mevzu zaten. göbeğimi kesip atasım olduğu zamanlar çok biri sorunca içi dolu değil zaten keselim istersen demek varda denmiyo işte :)etrafn meraklı bakslarnıda ceken bızız. ıyere gtggnde karnn azcık şiş olsa bakıyolar bıseymı var dıye onlara neyseelmdekını kafalarına gecıresım gelıyo
etrafn meraklı bakslarnıda ceken bızız. ıyere gtggnde karnn azcık şiş olsa bakıyolar bıseymı var dıye onlara neyseelmdekını kafalarına gecıresım gelıyo
o ayrı bi mevzu zaten. göbeğimi kesip atasım olduğu zamanlar çok biri sorunca içi dolu değil zaten keselim istersen demek varda denmiyo işte :)
Banada her dugunde goren yok mu daha yok hamilesin bakislarindan anladim falan sacma sapan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?