kızlar gaza gelmeyin, petrole gelin. şaka bi yana ben saldım artık çayıra :)
En guzelini yaptin bosver ama benim kocam bana oyle desin varya tribi gectim ne yemek ne su yani sinirini bilcek ama dimi benim rahatsizligim onda da olabilirdi pco her 3 bayandan 1 inde var saygi duymak lazim herseye bide yani iyi gun kotu gun moralimi bozmadan yanimda olmak zorunda dimi ama */
WALLA OYLE AMA bıun ıcımdekılerı ıyı sayacam bırıne ya bakalm kım olacak o sanslı sahıs
aynn cnm bnde yok pko allah sıfa versn yardmczn olsun..kocalarada akıl fıkır versın. amın
O sahsi bulman gerekmez umarim :)
utanmazlarbak sınrden gozum segırıyo :) bn olsam soramam samımı olmadgm bırıne yokmu daha blmem ne
Hah bide olmuyo mu yoksa bak bak laflarina girdiler mi deli olmamak isten degil yani
elbet birgün bizimde olur meleklerimiz, yeterki Rabbim onunla sınamasın...
yok enm yuzume ole dıyen olmadı henuz.. bızım taraftan ıkı halam blıyo tedvı gordgmuzu bskada blen yok. esımın taraftndaole bısey dıyen olrsa annda evabnı alır bnde ınsanım..
tabi canım o öyle zaten. öbür dünyada hesap var. wcye gitmeye korkuyorum ben yaa daha 4 gün var üstelikaminnnn.... allah herkesn gonlune gore versn.. ama allah blıyo ole dusunceszlk yappta kastlı can sıkanlara hakkmı helal etmıyorm ben
ben biraz yaş itibariyle kendimi savunamıyorum dışarı, işte yeni yeni dişimi gösteriyorumEvet ama ben muhatap almiyorum genelde :)
ben biraz yaş itibariyle kendimi savunamıyorum dışarı, işte yeni yeni dişimi gösteriyorum
eee sen ne zaman test yapcan şimdi ^_^Valla acima canım kim olursa olsun saygi gostermesini bilcek
Yarin sabah kismetse gitcem canımeee sen ne zaman test yapcan şimdi ^_^
Tamam canım inşallah güzel haberlerinle bizede umut olursunnYarin sabah kismetse gitcem canım
Tamam canım inşallah güzel haberlerinle bizede umut olursunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?