Sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun?
canım ben cuma günü kesin ve net artık düşünmüyorum bile. zaten belirtimde yok sıfır sıkıntı olduk yaniii..Sen ne zaman yapmayı düşünüyorsun?
bu akşam al yarın sabah ilk idrarınla yap ama daha idrarda çıkmayabilir. kan testi şartKismetse yarin sabah canim aksam idrar testi alsam olmaz mi ki
canım ben cuma günü kesin ve net artık düşünmüyorum bile. zaten belirtimde yok sıfır sıkıntı olduk yaniii..
bu akşam al yarın sabah ilk idrarınla yap ama daha idrarda çıkmayabilir. kan testi şart
olmasada bu ay ilk denememdi. nasip birazda. önümüzdeki maçlara bakarız bu işin peşini bırakmıcam artık. kocam arabayı değiştiriyo valla diyorum bna güvenip kredileri çekme sakın, ister ek iş yaparsın ister sonra arabayı satarsın diyorum. ben çoccuk peşini bırakmıcam dedimBekle bakalim sonuc nolcak
Canim ben adet olacak gibiyim uzgunum.oyuzden esim annem gile getirdi beni .lavaboya korka korka gidiyom.annem de kiziyo acele efiyon diyo
varsa çıkması lazım canım. 5in üstünde olunca ihtimal varCikar mi peki
üzülme canım bende öyle hissediyorum. ama sana daha öncelerde de demiştim kabullenmek gerekiyor. daha önümüzde ömür var. sıkma canını Rabbim bununla sınamasın bol bol öyle dua etCanim ben adet olacak gibiyim uzgunum.oyuzden esim annem gile getirdi beni .lavaboya korka korka gidiyom.annem de kiziyo acele efiyon diyo
Canim ben adet olacak gibiyim uzgunum.oyuzden esim annem gile getirdi beni .lavaboya korka korka gidiyom.annem de kiziyo acele efiyon diyo
olmasada bu ay ilk denememdi. nasip birazda. önümüzdeki maçlara bakarız bu işin peşini bırakmıcam artık. kocam arabayı değiştiriyo valla diyorum bna güvenip kredileri çekme sakın, ister ek iş yaparsın ister sonra arabayı satarsın diyorum. ben çoccuk peşini bırakmıcam dedim
varsa çıkması lazım canım. 5in üstünde olunca ihtimal var
inşallah canım kendimden çok senden umutluyum. yani senin olursa benim olmuş kadar sevincem. en çok belirti sende varİdrar testi de alcam ben sabah yapcam sonra kan testine gitcem bakalim kismet inşallah hayırlı haberi alirim
Cok dua ediyorum canimüzülme canım bende öyle hissediyorum. ama sana daha öncelerde de demiştim kabullenmek gerekiyor. daha önümüzde ömür var. sıkma canını Rabbim bununla sınamasın bol bol öyle dua et
Canim benim adet belirtilerim hat safhada.adeti bekleyecem bi ihtimal olmazsa test yaparim.seninki ins.pozitif cikarİdrar testi de alcam ben sabah yapcam sonra kan testine gitcem bakalim kismet inşallah hayırlı haberi alirim
inşallah canım kendimden çok senden umutluyum. yani senin olursa benim olmuş kadar sevincem. en çok belirti sende var
Canim benim adet belirtilerim hat safhada.adeti bekleyecem bi ihtimal olmazsa test yaparim.seninki ins.pozitif cikar
Kiz cocugu olacaklatin idrari koyulasir derler.bilmiyom sadece bi fikirAllah razi olsun canım ya inşallah ya bisey oldu benim idrarimin rengi bugun kopkoyu niye???
Kiz cocugu olacaklatin idrari koyulasir derler.bilmiyom sadece bi fikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?