tabi canım o öyle zaten. öbür dünyada hesap var. wcye gitmeye korkuyorum ben yaa daha 4 gün var üstelik
Kizlar merhaba ben gecen ay klomen kullandim sonuc husran olunca bu ay dinlenmeye cekildim psikolojik olarak cok yiprattim kendimi cunku. Bu surecte preseed jel diye birsey duydum hamilelik icin yardimci oluyormus daha once duydunuz ya da kullandiniz mi?
Umudum yokki canim yarin 12. Gun olcak. Olsun 12 gun bekledik 2 gunde beklerim11 gnmu oldu senn aslnda yarn falan kan versen 40 50 gbıde olsa bı deger cıkar bnce varsa
Kizlar merhaba ben gecen ay klomen kullandim sonuc husran olunca bu ay dinlenmeye cekildim psikolojik olarak cok yiprattim kendimi cunku. Bu surecte preseed jel diye birsey duydum hamilelik icin yardimci oluyormus daha once duydunuz ya da kullandiniz mi?
umudun ndn yok cnm takdr allahın deglmı. hemılla umut olması ıcın kasık karın agrısı akıntı blmem ne bnlarnmı olması gerek herkesn hamılelıgı belrtıısı farklı oluyor umtszlge kapılma derım. dua et sadece rabbm ol dedyse olurUmudum yokki canim yarin 12. Gun olcak. Olsun 12 gun bekledik 2 gunde beklerim
Evet ama ben muhatap almiyorum genelde :)
umudun ndn yok cnm takdr allahın deglmı. hemılla umut olması ıcın kasık karın agrısı akıntı blmem ne bnlarnmı olması gerek herkesn hamılelıgı belrtıısı farklı oluyor umtszlge kapılma derım. dua et sadece rabbm ol dedyse olur
Ya benim akintim koyulasmaya basladi yarin bile adet olabilirim: (
Öyle düşünme lütfen olumsuz şey getirme aklına evrene olumlu şeyler yolla belki yerleşmedir gerçektenCanim belki yerlesmedir
Kız hiç güleceğim yoktuArkadaş tuhaf tuhaf şeyler oluyor bende. Şimdi de bacaklarım nasıl tatlı tatlı kaşınıyor anlatamam. Hamile kalalım derken uyuz mu olduk nedir
Ödüm kopuyo test yapmaktan. Böyle geyiğe vuruyorum napimKız hiç güleceğim yoktu
Farkındayım canım benimde kasiklarimda saniyelik batma lar oluyor sancı gibi arada bir...bacağım à vuruyor . Değişik şeyler artık psikoloji alt üst oldu haklısınÖdüm kopuyo test yapmaktan. Böyle geyiğe vuruyorum napim
Test yaptinmiiSiz konusurken ben yine uyuya kaldim :)
Test yaptinmii
peki kan yapcak mısın canım? daha idrarda çıkmayabilirEvet idrar yaptim negatif :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?