Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Kizlar merhaba ben gecen ay klomen kullandim sonuc husran olunca bu ay dinlenmeye cekildim psikolojik olarak cok yiprattim kendimi cunku. Bu surecte preseed jel diye birsey duydum hamilelik icin yardimci oluyormus daha once duydunuz ya da kullandiniz mi?

canm kske bırakmasaydn. dktrlar ara vermeden tedavı onerıyo dıe blıyorum bıde o jel dedgnı ıgne tedvısıne verıyolarms. bnde klomen kullandm asılamam oldu dktra jel sordm ole solemstı banada veredı yanı

Malesef ben duymadim hic

Umudum yokki canim yarin 12. Gun olcak. Olsun 12 gun bekledik 2 gunde beklerim
umudun ndn yok cnm takdr allahın deglmı. hemılla umut olması ıcın kasık karın agrısı akıntı blmem ne bnlarnmı olması gerek herkesn hamılelıgı belrtıısı farklı oluyor umtszlge kapılma derım. dua et sadece rabbm ol dedyse olur

Tabikide dua ediyorum canim ama icimdeki his oyle demiyo iste. Kismet artik ne diyelimki

Arkadaş tuhaf tuhaf şeyler oluyor bende. Şimdi de bacaklarım nasıl tatlı tatlı kaşınıyor anlatamam. Hamile kalalım derken uyuz mu olduk nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…