peki kan yapcak mısın canım? daha idrarda çıkmayabilir
Anladım canım kaç gün bekledik artık bekleriz daha napalım. benimde adet ağrılarım var yine bugünOyle canım da bugun ofiste tekim o yuzden biyere ayrilamam personellere bakcak kimse yok
Anladım canım kaç gün bekledik artık bekleriz daha napalım. benimde adet ağrılarım var yine bugün
Günaydınn. Ne ara bitti belirtiler canım benim. İdrarda negatifi görünce psikolojik etkilendin bence. Akşam acile gider kan baktırırsın olmadı. Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama küçük yerlerde devletin aciline gidince bakıyolar hemen kanda hcg'ye. Ben burdaki özel hastanede geçen ay günüm gelmeden test yaptım. Değer 1000in üstünde çıktı. Bak daha günüm gelmeden ha! Biz de eşşmle salak salak sevindirik olduk. Sonra anons edildim doktor odasına çağırdı. Test yanlış yapılmış. Tekrar bakıldı gebelik mebelik yok. Demem o ki özelin sonuçlarına güvenme. Devlete gitBende belirtiler bitti gibi anlamsiz
canım o hata olcaksa her yer de oluyor devlette de özelde de..bende diyorum hiç test yapmasam usul usul adetimimi beklesemGünaydınn. Ne ara bitti belirtiler canım benim. İdrarda negatifi görünce psikolojik etkilendin bence. Akşam acile gider kan baktırırsın olmadı. Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama küçük yerlerde devletin aciline gidince bakıyolar hemen kanda hcg'ye. Ben burdaki özel hastanede geçen ay günüm gelmeden test yaptım. Değer 1000in üstünde çıktı. Bak daha günüm gelmeden ha! Biz de eşşmle salak salak sevindirik olduk. Sonra anons edildim doktor odasına çağırdı. Test yanlış yapılmış. Tekrar bakıldı gebelik mebelik yok. Demem o ki özelin sonuçlarına güvenme. Devlete git
testi negatif gördüğün için sakın stres yapma varsada olumsuz etkilenirBende belirtiler bitti gibi anlamsiz
ya valla ben de yapmıcam test. cumartesi doktoruma gidince kanda baktırırım. geçen aylarda ovulasyondan 2 gün sonra başlıyodum testlere. bu ay hiç yapasım yokcanım o hata olcaksa her yer de oluyor devlette de özelde de..bende diyorum hiç test yapmasam usul usul adetimimi beklesem
bi yanım yapıp olumsuzsada önce görmek istiyor. diğer yanımda zaten olumsuz adet olunca anlıcan diyo yani. benim zaten yumurtam tam 23ünde cumartesi çatladı bu cumartesi çatlamadan sonraki 14. günde adet olcamya valla ben de yapmıcam test. cumartesi doktoruma gidince kanda baktırırım. geçen aylarda ovulasyondan 2 gün sonra başlıyodum testlere. bu ay hiç yapasım yok
Günaydınn. Ne ara bitti belirtiler canım benim. İdrarda negatifi görünce psikolojik etkilendin bence. Akşam acile gider kan baktırırsın olmadı. Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama küçük yerlerde devletin aciline gidince bakıyolar hemen kanda hcg'ye. Ben burdaki özel hastanede geçen ay günüm gelmeden test yaptım. Değer 1000in üstünde çıktı. Bak daha günüm gelmeden ha! Biz de eşşmle salak salak sevindirik olduk. Sonra anons edildim doktor odasına çağırdı. Test yanlış yapılmış. Tekrar bakıldı gebelik mebelik yok. Demem o ki özelin sonuçlarına güvenme. Devlete git
Haftaya cuma mı? Senin adet günün ne zaman ki?Bende adetimi beklicem canım ya sadece cok uyuyorum ben nedense hep yorgunum onjn disinda bi belirtim kalmadi bakalim haftaya cumaya kadar beklerim adetimi gelmezse tekrar test yaparim
Hııım anladım. Ama dayanabileceğini sanmıyorumBat 7 canım ama erken davranmicam belki igneden kaynakli gecikme olabilir diye
canım benle alakası yok. sadece o regl ağrılarım girip çıkıyor. ama bende bu yaklaşık on gündür var zatencanlar bi başlıkta hamile olduğunu yeni öğrenen bi arkadaş belirtilerini yazmış bakın paylaşayım kontrol edin belirtilerinizi
-reglime daha 4 gun varken regl sancısı olmaya basladı, ama bunlar o kadar acılı değildi ve girip çıkıyordu, bıcak kesiği gibi bi -an oluyor sonra duruyordu, hergun olmaya basladı bunlar
sonra göğüslerim zaten yumurtlama dönmeninde bi şişti ve ağrımaya basladı hala daha aynı
-üşümeye basladım cok sn 1 haftadır
-belime aynı bıcak kesiği gibi ağrı girince dayanamayıp test yaptım silik çizgiyi gördüm
-yorgunluk , halsizlik sürekli yatmak istiyordum, ama uyku değil sadece uzannmak ihtiyacı
-ve idrara sgibi sık sık gitme
-3 gece ust uste hamile oldugumu gördüm gerci nette surekli nasıl hamile kalırım die araştırmaktan kafayı yemiştim içimden bilinç altından dolayı gördüğümü düşünüyordum ki hala öle:) hissetmedim yani
- tek hissettiğim yer regl sancıları gibi sancılar girip cıkmaya baslayınca süphelendim ve hissetmeye basladm hosuma gitmeye basladı o ağrılar, ağrı girince guluyordum kesin içimdesin diyordum ki öylede oldu... kendinizi iyi tanıyorsanız kesinlikle anlarsınız. bide regl döneminde benim bacaklarım kasılırdı hafif, açamazdım böle ama o ağrılar varken hiç o bacak kasılması yoktu.. yani regl sancıgı gibi ama tam olarak değil benzer..
Canım benim çok üzüldüm. Ne diyeyim bilmiyorumKizlar ben maalesef adet oldum bir gunde erken geldi.hic bi sorun yok ama veren Allah . cok uzuldum agladim.ins siz guzel haber verirsiniz.
Kizlar ben maalesef adet oldum bir gunde erken geldi.hic bi sorun yok ama veren Allah . cok uzuldum agladim.ins siz guzel haber verirsiniz.
canım üzülme bak ben hem hamile omadığımı öğrendim hemde hala hastada olmadım.Kizlar ben maalesef adet oldum bir gunde erken geldi.hic bi sorun yok ama veren Allah . cok uzuldum agladim.ins siz guzel haber verirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?