Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Sagolun kızlar. Umutla baslamistim ama sonu husran oldu.ins geriye kalanlardan guzel haberler alirim cuma gunu doktora gidecegm.dr hasta olsan da olmasan da gel demisti

Sagolun kızlar. Umutla baslamistim ama sonu husran oldu.ins geriye kalanlardan guzel haberler alirim cuma gunu doktora gidecegm.dr hasta olsan da olmasan da gel demisti

Nasip canım Allah hakkimizda hayırlısini nasip etsin uzme kendini bak bende negatifi gordum ama uzulmuyorum Rabbim.herseyin hayirlisini nasip etsin bidahaki ay yine ayni safhalar klomenle igneyle ugras dur ama yapcak bisey yok

Kızlar günaydın bugün baya uyumusum.
Canım üzülme lütfen bir iki derken bir bakmışsın melek orda burda topluca senin için sevinecegimiz o günde gelecek :)

Kızlar günaydın bugün baya uyumusum.
Canım üzülme lütfen bir iki derken bir bakmışsın melek orda burda topluca senin için sevinecegimiz o günde gelecek :)
Sagol canım. Amin.hepimize ins.ya ben klomen kullanmasam da yumurtalarim gelisiyo ben sureci hızlandırıcı olsun diye kullandim.belki bu ay igne vurulmam takibe giderim catlamazsa vurulurum

Nasip canım Allah hakkimizda hayırlısini nasip etsin uzme kendini bak bende negatifi gordum ama uzulmuyorum Rabbim.herseyin hayirlisini nasip etsin bidahaki ay yine ayni safhalar klomenle igneyle ugras dur ama yapcak bisey yok
Canim kan testi yaptir.idrarda genelde gec cikiyo.adeti mi bekleyeceksin

Sagol canım. Amin.hepimize ins.ya ben klomen kullanmasam da yumurtalarim gelisiyo ben sureci hızlandırıcı olsun diye kullandim.belki bu ay igne vurulmam takibe giderim catlamazsa vurulurum
Hayırlısı olsun canım ama sen yinede doktor ne diyorsa onu yap bence garantiye al işini.biliyorum zor bir süreç bi dünya hormon alıyoruz ama katlanmamiz lazım birazcık

kızlar bu girip çıkan ağrılardan artık bana sinir gelmeye başladı. olsada kurtulsam diyorum. bugün birden ayağa kalkınca akıntı geldi aha dedim kesin erken oldum. gittim baktım yok.... sıkıldım sıkıldım artık....

Banada oluyo canım bu ayda beraberiz inşallah

bana doktorum adet olunca 3.gün gel demişti canım isterseniz doktorunuzla bir görüşün seninde adet gecikmiş hem kist sebep olabilir buna. inşallah yoktur hiçbirimizde
benimde çok ağrım var ama henüz gecikme yok 5 inde zaten benim bat. ama ben haftaya gitmek istiyorum bi haftasonu da dinleniyim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…