Canım üzme kendini umudunu yitirme kendini de çok üzme...Kizlar ben maalesef adet oldum bir gunde erken geldi.hic bi sorun yok ama veren Allah . cok uzuldum agladim.ins siz guzel haber verirsiniz.
evet canım git mutlaka klomen kist yapmış mı diye bakacakSagolun kızlar. Umutla baslamistim ama sonu husran oldu.ins geriye kalanlardan guzel haberler alirim cuma gunu doktora gidecegm.dr hasta olsan da olmasan da gel demisti
Sagolun kızlar. Umutla baslamistim ama sonu husran oldu.ins geriye kalanlardan guzel haberler alirim cuma gunu doktora gidecegm.dr hasta olsan da olmasan da gel demisti
Sagol canım. Amin.hepimize ins.ya ben klomen kullanmasam da yumurtalarim gelisiyo ben sureci hızlandırıcı olsun diye kullandim.belki bu ay igne vurulmam takibe giderim catlamazsa vurulurumKızlar günaydın bugün baya uyumusum.
Canım üzülme lütfen bir iki derken bir bakmışsın melek orda burda topluca senin için sevinecegimiz o günde gelecek :)
Canim kan testi yaptir.idrarda genelde gec cikiyo.adeti mi bekleyeceksinNasip canım Allah hakkimizda hayırlısini nasip etsin uzme kendini bak bende negatifi gordum ama uzulmuyorum Rabbim.herseyin hayirlisini nasip etsin bidahaki ay yine ayni safhalar klomenle igneyle ugras dur ama yapcak bisey yok
Hayırlısı olsun canım ama sen yinede doktor ne diyorsa onu yap bence garantiye al işini.biliyorum zor bir süreç bi dünya hormon alıyoruz ama katlanmamiz lazım birazcıkSagol canım. Amin.hepimize ins.ya ben klomen kullanmasam da yumurtalarim gelisiyo ben sureci hızlandırıcı olsun diye kullandim.belki bu ay igne vurulmam takibe giderim catlamazsa vurulurum
canım kist yapıp yapmadığı ne zaman belli oluyor?evet canım git mutlaka klomen kist yapmış mı diye bakacak
bana doktorum adet olunca 3.gün gel demişti canım isterseniz doktorunuzla bir görüşün seninde adet gecikmiş hem kist sebep olabilir buna. inşallah yoktur hiçbirimizdecanım kist yapıp yapmadığı ne zaman belli oluyor?
kızlar bu girip çıkan ağrılardan artık bana sinir gelmeye başladı. olsada kurtulsam diyorum. bugün birden ayağa kalkınca akıntı geldi aha dedim kesin erken oldum. gittim baktım yok.... sıkıldım sıkıldım artık....
sıkıntı ve stresten midem bulanmaya, düşünmekten de başıma ağrılar girmeye başladı. her başarılı erkeğin arkasında malesef başağrılı kadınlarda varBanada oluyo canım bu ayda beraberiz inşallah
Doktor gerek yok simdilik demisti ben istedigim icin verdi.ama simdi ne der bilmiyomHayırlısı olsun canım ama sen yinede doktor ne diyorsa onu yap bence garantiye al işini.biliyorum zor bir süreç bi dünya hormon alıyoruz ama katlanmamiz lazım birazcık
doktora sen git ara vermekte iyi gelmeyebilir. hem kist varmı diye baktırmış olursunDoktor gerek yok simdilik demisti ben istedigim icin verdi.ama simdi ne der bilmiyom
benimde çok ağrım var ama henüz gecikme yok 5 inde zaten benim bat. ama ben haftaya gitmek istiyorum bi haftasonu da dinleniyim yabana doktorum adet olunca 3.gün gel demişti canım isterseniz doktorunuzla bir görüşün seninde adet gecikmiş hem kist sebep olabilir buna. inşallah yoktur hiçbirimizde
anladım canım daha varmış 3 gün senindebenimde çok ağrım var ama henüz gecikme yok 5 inde zaten benim bat. ama ben haftaya gitmek istiyorum bi haftasonu da dinleniyim ya
Yumurtalar olgunlasmis mi diye gittigimde kist yok demisti. Gidecem canim cuma gunu gidiyorumdoktora sen git ara vermekte iyi gelmeyebilir. hem kist varmı diye baktırmış olursun
canım sende durumlar nasıl?Bende var akıntıda arttı ama sık idrara çıkma yok aksine gecen ayda dikkatimi çekmişti hiç wc ihtiyacı duymuyorum yaa nerdeyseilaç böyle etki eden var mı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?