- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Tabikide dua ediyorum canim ama icimdeki his oyle demiyo iste. Kismet artik ne diyelimki
aynen dün akşam 10da yattım. psikolojik olarak çöküntüdeyim sankii bi vinç lazım :))))))uyumak istiyorummmmmmmmmm
yarın patronum geliyorr vaktim kalmıcak zaten düşünmeye hoooppp cuma oluvercek :))kafanı oyala bıseyerle fzla gelmez aklına tabıkı tamamen ckmaz ama o ıcındekı sesı untrsn bırazda olsa. oyalan bseylerle...
yarın patronum geliyorr vaktim kalmıcak zaten düşünmeye hoooppp cuma oluvercek :))
evet cuma günü yapcam ama kan nasıl verebilirim onu düşünüyorum. patronum geleceği için ya akşam yada sabah çok erken vermem lazım izin alamamha calısıyosan ıyı zatn cnm ede drmaktan ıyıdr. rabbm hayrlısını versn hakknda. ne zamn test yapcaksn cuma mı gunn
evet cuma günü yapcam ama kan nasıl verebilirim onu düşünüyorum. patronum geleceği için ya akşam yada sabah çok erken vermem lazım izin alamam
evet biliyorum geçen yıl temmuz ayı adet olmadım. ne heycanlıydım ama almadılar sonra özele gittim orda da fos çıkmıştı. ve tam ağustosun ortasında oldum. yaklaşık 45 gün olmadım. muhtemelen denize girmemden kaynaklandı. sonrada işte şimdiki doktoruma eylülde gitmeye devam ettim o da ocakta gel bir yıl dolsun demişti öylee işte :) garip hisler var bi var gibi diyorum inşallah vardır. sonra yoktur ümitlenme diyorum. aslında bir kez daha kocamın o surat ifadesini görmek istemiyorum... donuk hiçbişey söylememesi.. teselli edecek kimsenin olmayışı. bilmiyorum ya ne zormuşaksm ozl polknlk varsa verrsn cnm. acılde gıcıklık yapp almıyolar ebelık ıcın kan
evet biliyorum geçen yıl temmuz ayı adet olmadım. ne heycanlıydım ama almadılar sonra özele gittim orda da fos çıkmıştı. ve tam ağustosun ortasında oldum. yaklaşık 45 gün olmadım. muhtemelen denize girmemden kaynaklandı. sonrada işte şimdiki doktoruma eylülde gitmeye devam ettim o da ocakta gel bir yıl dolsun demişti öylee işte :) garip hisler var bi var gibi diyorum inşallah vardır. sonra yoktur ümitlenme diyorum. aslında bir kez daha kocamın o surat ifadesini görmek istemiyorum... donuk hiçbişey söylememesi.. teselli edecek kimsenin olmayışı. bilmiyorum ya ne zormuş
Evim güzel evimdeyim. Hemen yatağa atladım. Ben uyuyacam görüşürüzzzaynen dün akşam 10da yattım. psikolojik olarak çöküntüdeyim sankii bi vinç lazım :))))))
Canım bana iğne vermedi doktor. İğnesiz klomenliyim ben.
aaa anladım canım peki bugün adetinin kaçıncı günü daha doğrusu cuma kaçıncı gün olcakCanım bana iğne vermedi doktor. İğnesiz klomenliyim ben.
kızlar çamaşırımda kahverengimsi leke var bir parmak ucu kadar
inşallahhayra yor cnm devamı gelmez ınsaallah...
gün günü tutmuyo canım benimde solumda batışmalar vardı bugün, yine sol göğsümede yaklaşık beş dakşka boyunca bir sızı girdi çıktı iğne batırır gibiHanımlar napiyorsunuz? Ben sarma yaptım..pazara gittim falan filan.. iyice ev modu oldum..bugün hiç bir belirti hissetmiyorum sancılar yok göğüste ağrı yok dün vardı artik bugün içimde hiç birşey hissetmiyorum
Benimde öyle oluyordu..demekki igneden haplar dan dolayı oluyor.artık umudum kalmıyor yavaş yavaş üst kattaki kadın hamile aman allah im nasıl belirtileri var.hiç kalkamiyor sabah iyiyse aksam kötü aksam iyiyse sabah kötü bizdeki falan belirti değil bence kasıkta ağrıları sordum acayip bir ağrımis o şaplaniyor gibi oluyormus bende hafif bir batma oluyor saniyelik bitti gitti. Bu ayda rafa kaldırdık herhalde bebeği..Yine devam klomen iğne yapacak birsey yokgün günü tutmuyo canım benimde solumda batışmalar vardı bugün, yine sol göğsümede yaklaşık beş dakşka boyunca bir sızı girdi çıktı iğne batırır gibi
Cuma 31. Gün olacak. Ben 32 günde bir oluyorum canımaaa anladım canım peki bugün adetinin kaçıncı günü daha doğrusu cuma kaçıncı gün olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?