Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

evet cuma günü yapcam ama kan nasıl verebilirim onu düşünüyorum. patronum geleceği için ya akşam yada sabah çok erken vermem lazım izin alamam

aksm ozl polknlk varsa verrsn cnm. acılde gıcıklık yapp almıyolar ebelık ıcın kan

aksm ozl polknlk varsa verrsn cnm. acılde gıcıklık yapp almıyolar ebelık ıcın kan
evet biliyorum geçen yıl temmuz ayı adet olmadım. ne heycanlıydım ama almadılar sonra özele gittim orda da fos çıkmıştı. ve tam ağustosun ortasında oldum. yaklaşık 45 gün olmadım. muhtemelen denize girmemden kaynaklandı. sonrada işte şimdiki doktoruma eylülde gitmeye devam ettim o da ocakta gel bir yıl dolsun demişti öylee işte :) garip hisler var bi var gibi diyorum inşallah vardır. sonra yoktur ümitlenme diyorum. aslında bir kez daha kocamın o surat ifadesini görmek istemiyorum... donuk hiçbişey söylememesi.. teselli edecek kimsenin olmayışı. bilmiyorum ya ne zormuş

bnde gecen catlatma ıgnesnı vurunmaya gttgmde sormstum acıldekılere gebelık ıcın gece gelsm kan alıomusunz dıe kem kum ettı dondm arkamı cıktımm

Hanımlar napiyorsunuz? Ben sarma yaptım..pazara gittim falan filan.. iyice ev modu oldum..bugün hiç bir belirti hissetmiyorum sancılar yok göğüste ağrı yok dün vardı artik bugün içimde hiç birşey hissetmiyorum

gün günü tutmuyo canım benimde solumda batışmalar vardı bugün, yine sol göğsümede yaklaşık beş dakşka boyunca bir sızı girdi çıktı iğne batırır gibi

gün günü tutmuyo canım benimde solumda batışmalar vardı bugün, yine sol göğsümede yaklaşık beş dakşka boyunca bir sızı girdi çıktı iğne batırır gibi
Benimde öyle oluyordu..demekki igneden haplar dan dolayı oluyor.artık umudum kalmıyor yavaş yavaş üst kattaki kadın hamile aman allah im nasıl belirtileri var.hiç kalkamiyor sabah iyiyse aksam kötü aksam iyiyse sabah kötü bizdeki falan belirti değil bence kasıkta ağrıları sordum acayip bir ağrımis o şaplaniyor gibi oluyormus bende hafif bir batma oluyor saniyelik bitti gitti. Bu ayda rafa kaldırdık herhalde bebeği..Yine devam klomen iğne yapacak birsey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…