iki gün öndesn bnden14.gün gel test yapalım dedi 8.hğnüm bugün sizde var mı bişey
Akıntım Nasıl ya hani adet olurken aktığını hissediyorsun aynı öle aktığını hissediyorum kusura bakma biraz acık yazdımakıntı var sadece ama adet günüm yaklaştığı içinde olabilir diyorum
yok bn hissetmiyorum sadce wc de peçetede görünüyurAkıntım Nasıl ya hani adet olurken aktığını hissediyorsun aynı öle aktığını hissediyorum kusura bakma biraz acık yazdım
Kaçıncı gün test yapsak kı ya 14.günü bekleyemıcem ben sankiiki gün öndesn bnden
bekleyelim bnce daha erkenKaçıncı gün test yapsak kı ya 14.günü bekleyemıcem ben sanki
Yok maalesefİnşallah ya var mı sende bi değişiklik Can'ım
Yok maalesef
Sayfayı açan yapabiliyor sanırım listeyi verilerimizi yazalım oluşturalım bi liste bizdecerenbuyukunlu Emilia_07 K kadriye007 Candy1Candy Madam_coco nisamelek S SPAWNS F ftslymn flz9035 kızlar bi liste mi yapsak
sayfayı açan buralarda yok galiba biz yazalım o zaman hangi aşamada olduğumuzu böyle çok karışıyo sürekli aynı şeyleri birbirimize sorabiliyorzSayfayı açan yapabiliyor sanırım listeyi verilerimizi yazalım oluşturalım bi liste bizde
tamam yapalım Nasıl yapıcazsayfayı açan buralarda yok galiba biz yazalım o zaman hangi aşamada olduğumuzu böyle çok karışıyo sürekli aynı şeyleri birbirimize sorabiliyorz
önce herkes durumunu ve adet tarihini yazsın birimizde listeler durumlar değiştikçe liste yenilenrtamam yapalım Nasıl yapıcaz
Benimde 23 aralıkbnm bat 25 aralık
Benimde 10 aralikBenim de 6 ocak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?