Ayyy okadar hissetmistin bosa degilmis demek kac cikti degerinHamileyimmmmmmmmmmmm Allah m inanmiyorum hamileyimm yaaa
Canim sen bu ay neler yapmistin yazar misin hepsini tekrar bastan insallah bu ay da ben kalirim yaHamileyimmmmmmmmmmmm Allah m inanmiyorum hamileyimm yaaa
Aynen bize bir ozet gecsiiinnCanim sen bu ay neler yapmistin yazar misin hepsini tekrar bastan insallah bu ay da ben kalirim ya
Ayyy okadar hissetmistin bosa degilmis demek kac cikti degerin
İnsallah bizimde olcak canim uzulmeye gerek yok. Ama ben suan kistten korkuyor gibiyim solumda şişlik varBen de doktora gittim bu gun kist falan yok temiz dedi klomen yazdi bide dol yatagi icin bi hap yaziyorum dedi. Uzulme boyle stres yaparsan tutmaz dedi.biseyin yok gencsin olacak dedi
Aynen bize bir ozet gecsiiinnonce degerini yaz cunku coook merak ettim
Insallah yoktur canim yaİnsallah bizimde olcak canim uzulmeye gerek yok. Ama ben suan kistten korkuyor gibiyim solumda şişlik var
Ben bu ay klomen kullanmak istemiyorum ya :-(Ben de doktora gittim bu gun kist falan yok temiz dedi klomen yazdi bide dol yatagi icin bi hap yaziyorum dedi. Uzulme boyle stres yaparsan tutmaz dedi.biseyin yok gencsin olacak dedi
Sut buharini nasil yaptin canim ben onu duydum ama tam bilmiyorum72.89 bakin hemen anlatiyim ben igneden bigun onceyi degerlendirdim sonra igneden 36 sa sonra tekrar iliski sonra bigun sonra ve ertesi sabah olarak ama en onemlisi ben 36 saat doldugunda sut buharini yaptim eminim o etkili olmustur :)
Bende igneden onceki gunu igne gununu ve 36.saati sonra da gun asiri tutmadi.36.saat sut buhari derken iliskiden once mi yaptin onu72.89 bakin hemen anlatiyim ben igneden bigun onceyi degerlendirdim sonra igneden 36 sa sonra tekrar iliski sonra bigun sonra ve ertesi sabah olarak ama en onemlisi ben 36 saat doldugunda sut buharini yaptim eminim o etkili olmustur :)
Doktor sureci hizlandirmak icin kullansan iyi olur.ama istemezsen zorlamam dediBen bu ay klomen kullanmak istemiyorum ya :-(
Cuma kızlarııı
Test yaptım tırt çıktı. Olsa çıkardı artık kasmanın alemi yok.
Şubat ayı klomen kullananlar destekleşelim başlığı açayım mı ?
Klomenden once nekadar sure bebek denemistin?Canım ilk denememdi klomen + pregnly kullandim iliskileri degerlendirdim boyle
Canım ben ilk kez klomen kullandım. Bilmiyorum hemen ara vermeli miyim?
Ben ilçede yaşıyorum doktorum merkezde. izin almam da baya olaylı oluyor. o yüzden hep cumartesileri gitmeye çalışıyorum muayeneye ve ne şanstır ki geçen ay mensin 3. günü ve klomen bitimi hep cumartesiye denk geldi :) Dur konuyu dağıtmayayım. Normalde pazar mensin ilk günü olmalı ama ben yarın gidecem. Allah korusun kist varsa yarın göremez mi
sağol kuzummm inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?