Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

yaptr cnm ya bnde merakedıyom walla

72.89 bakin hemen anlatiyim ben igneden bigun onceyi degerlendirdim sonra igneden 36 sa sonra tekrar iliski sonra bigun sonra ve ertesi sabah olarak ama en onemlisi ben 36 saat doldugunda sut buharini yaptim eminim o etkili olmustur :)

sut buharı ne cnm nasıl oluyo ooo

S Semamelek ben daha spesifik bilgiler istiyorum.
Bat'ın ne zaman
Sen battan kaç gün önce idrar testi yaptın da negatif çıktı
bugün bata kaç günün var?
Süt banyosu nedir üleynnnn

Ayyy evettt kafamizda deliii sorularrr :-D kızcagzı birakalimda rahat rahat sevincini yaşasin sonra gene anlatir bize ben artik birakmam pesini şaka bir yana ne yaparsakkk yapalım Allahın takdiri... Misal annemi pislik içine oturtmuslar. Süt gene daha temiz

Hadi canım... ayy yazık

Sut buharini nasil yaptin canim ben onu duydum ama tam bilmiyorum

Canım bir bucuk lt sut icine bi demet maydonoz kat bi saat kaynat sonra ocaktan al kalin bi battaniyeyi beline sar uzerine comel bi saat kadar buhar vajinayi temizlio tupleri aciyo sonra soguyunca kalk esinle hemen iliskiye gir uc gun tekrarlayabilirsin ben ayni gun iki kez kaynatip yaptim

S Semamelek canım hele şu sorulara da cevap ver kurban olam
Bat'ın ne zaman

Kizlar heycanliyim daha kendime gelemedim ben bat 7 canlar ben 12 gun yapmistim idrar testini negatifi gordum bugun igneden sonra 14 gunum soru sormak isteyen varsa aliyim zira uykum var benim ahaha
hııı pardon yazmışsın :) 12. gün yani çarşamba günü yaptın hımmm. benim de 7 şubat bat. ama benim bugün idrar testim negatif çıktı. yok yok bende umut yok

S Semamelek canım hele şu sorulara da cevap ver kurban olam
Bat'ın ne zaman

Verdim ya canimcm battan 6 gun once idrar negatif cikti bat 7 subat benim bugun igneden sonraki 14. Gunum pozitifi gordum inşallah ben hala inanamiyorum ki

hııı pardon yazmışsın :) 12. gün yani çarşamba günü yaptın hımmm. benim de 7 şubat bat. ama benim bugün idrar testim negatif çıktı. yok yok bende umut yok

İdrarda belli olmaz ki canım daha idrara gecmemistir yani kan testi gerekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…