- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Canlar hayırlı cumalar nasilsiniz?ben bugun kendimi pek iyi hissetmiyorum cok agrim var kasilmalarim ve akintim bel agrim gogsum sizliyo ama ben regl oldugumda boyle olmam ki anlamadim yarin kan testi yaptitcam inşallah kismetse bakalım sonuc ne yarina kadar adet olmazsam tabi acaba haftaicine kadar beklesemmi?
Midem bulaniyo ama anlamadim gebelik olsa bile bu kadar erken belirti yapmaz dimi sabahtan beri soda soda midem bi garip bide
Hamileyimmmmmmmmmmmm Allah m inanmiyorum hamileyimm yaaa
Allah a sukurler olsun canım evet 72.89
72.89 bakin hemen anlatiyim ben igneden bigun onceyi degerlendirdim sonra igneden 36 sa sonra tekrar iliski sonra bigun sonra ve ertesi sabah olarak ama en onemlisi ben 36 saat doldugunda sut buharini yaptim eminim o etkili olmustur :)
Hadi canım... ayy yazıkAyyy evettt kafamizda deliii sorularrr :-D kızcagzı birakalimda rahat rahat sevincini yaşasin sonra gene anlatir bize ben artik birakmam pesinişaka bir yana ne yaparsakkk yapalım Allahın takdiri... Misal annemi pislik içine oturtmuslar. Süt gene daha temiz
Sakin ol canim bata kac gun varbnde klomenle pregnly kullanmstmm bakalm nolckkk gn yaskastkca artıyo heyecan sabrszlık..
Sut buharini nasil yaptin canim ben onu duydum ama tam bilmiyorum
Klomenden once nekadar sure bebek denemistin?
canm ya cok sevndm walla.allah tamamına erdrsn ınsaallahhh... .. darısıda bızlereee
hııı pardon yazmışsın :) 12. gün yani çarşamba günü yaptın hımmm. benim de 7 şubat bat. ama benim bugün idrar testim negatif çıktı. yok yok bende umut yokKizlar heycanliyim daha kendime gelemedim ben bat 7 canlar ben 12 gun yapmistim idrar testini negatifi gordum bugun igneden sonra 14 gunum soru sormak isteyen varsa aliyim zira uykum var benim ahaha
hııı pardon yazmışsın :) 12. gün yani çarşamba günü yaptın hımmm. benim de 7 şubat bat. ama benim bugün idrar testim negatif çıktı. yok yok bende umut yok
topu topu 12 saat sonra öğrenecem bende. biraz sakinleşip sabredeyim iyisimi. ama göğüslerdeki hassasiyet bana yarın mens geliyor diyorİdrarda belli olmaz ki canım daha idrara gecmemistir yani kan testi gerekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?