topu topu 12 saat sonra öğrenecem bende. biraz sakinleşip sabredeyim iyisimi. ama göğüslerdeki hassasiyet bana yarın mens geliyor diyor
Canim sen adetin kacinci gunu igneyi vuruldunİdrarda belli olmaz ki canım daha idrara gecmemistir yani kan testi gerekli
Canim sen adetin kacinci gunu igneyi vuruldun
Canim sen o sut buharini iliskiden once mi yapmistinKlomen bitince ikinci gundu sanirim 20mm di yumurtam
Sende zaten olmayan belirti yoktu ki caniimCanım benim belirtilerim hep siddetliydi mesela asiri usudum ben akintim var seffaf bi akinti goguslerime ara ara giren sizi batmalarim var sagli sollu bide hep yorgunum kan testi yaptir sende hayırlı haberini alalim inşallah bide karnim agriyo bi haftadir ara ara midem bulaniyo
Sende zaten olmayan belirti yoktu ki caniim)) eger olmasaydi buyuk bi şok yaşardim. Cunku bizim bir hafta once belirtilerimiz bitmisti sende ise artarak devam etti
Ne zamn yapiliyo onu anlamadimİyi mademki tarifi aldik yapariz sut buharini artik sogan kürüyle birliktee ::-D
İyi mademki tarifi aldik yapariz sut buharini artik sogan kürüyle birliktee ::-D
Bende bu aksam biraz arastirdim bazi kisiler adet bitiminden sonra üç gün üst üste süt buharını yapmış dört gün ara verip tekrar üç gün üst üste yapmışlar. Aslında her ilişkiye girilmeden hemen önce yapsak ağır mı gelir acaba yani iki aksamda bir yapsakkNe zamn yapiliyo onu anlamadim
Ne zamn yapiliyo onu anlamadim
Bende bu aksam biraz arastirdim bazi kisiler adet bitiminden sonra üç gün üst üste süt buharını yapmış dört gün ara verip tekrar üç gün üst üste yapmışlar. Aslında her ilişkiye girilmeden hemen önce yapsak ağır mı gelir acaba yani iki aksamda bir yapsakk
Ama iltihap söktürü etkiside varmış. Herkes çok faydalanmış yine o kadar sık yapamasamda bi adet bitiminde akabinde hemen yaparim. Sonrada yumurtlamaya yakın yaparımYok canım ya yumurtan catlayinca yap
Ama iltihap söktürü etkiside varmış. Herkes çok faydalanmış yine o kadar sık yapamasamda bi adet bitiminde akabinde hemen yaparim. Sonrada yumurtlamaya yakın yaparım
Yok canım tesekkur ederiz, mutlu uyucam bu gece senin adına cok sevindim. Umarimki sorunsuz bir hamilelikle bebegine sagsaglim kavusursun.. <3Canlar ben gruptan ayrilcam fazla dusunmemek icin var mi sorcaginiz bisey ama aklinizda olsun hep dua etcem size
Dua et canim ya. Bi de bu sut buhatini iliskiden once mi sonra mi yaptinCanlar ben gruptan ayrilcam fazla dusunmemek icin var mi sorcaginiz bisey ama aklinizda olsun hep dua etcem size
Yok canım tesekkur ederiz, mutlu uyucam bu gece senin adına cok sevindim. Umarimki sorunsuz bir hamilelikle bebegine sagsaglim kavusursun.. <3
Dua et canim ya. Bi de bu sut buhatini iliskiden once mi sonra mi yaptin
Tamm canim sagol.yapcam insallah.Once canım ardindan hemen iliski
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?