- 24 Aralık 2014
- 1.364
- 896
- 73
PC Den giren varsa foruma yazması daha kolay olur galibaCanlar herkes bat vermiş de liste yapan yok galiba :) maalesef ben de bilmiyorum ama benim bat 1 ocak ve 1 ocak eşimin doğum günü inşallah bu yıl rabbim nasip eder
bn ovitrelle kullandm ama sonuçta dr ne verirse onu kullanıyosunİğne aşamasını geçen arkadaşlar hangi marka iğne kullandı acaba bizde tecrübe olsun
bu geçmş ama gelecek olanı söylüyorz10 aralik
Ben pregnyl oldum canımİğne aşamasını geçen arkadaşlar hangi marka iğne kullandı acaba bizde tecrübe olsun
Olmuş canım olmuş hiç yoktan iyidir :)
- S SPAWNS 23 ARALIK
esen93 25 ARALIK nisamelek 27 ARALIK Candy1Candy 1 OCAK Emilia_07 2 OCAK - F ftslymn 6 OCAK
Madam_coco 8 OCAK
İnşallah alırsın canım hepimiz aynı şeyi istiyoruz rabbim hayırlıyla versinKizlar bende bu ay klomene basladim.. Bugun doktora gittim. 2 tane solda. 3 tane sagda yumurtam oldugunu soyledi cuma gunu tekrar gidicemm. Olumlu sonuc alirmiyim kizlar..
Olmuş daha nolsun
- S SPAWNS 23 ARALIK
esen93 25 ARALIK nisamelek 27 ARALIK Candy1Candy 1 OCAK Emilia_07 2 OCAK - F ftslymn 6 OCAK
Madam_coco 8 OCAK
Onu bilemiyoruz igneden 14 gun sonra geliomusbu geçmş ama gelecek olanı söylüyorz
Çok güzel olmuş çokda iyi olmuş
- S SPAWNS 23 ARALIK
Madam_coco 8 OCAK
SENİ SONRA EKLEYELİM O ZAMANOnu bilemiyoruz igneden 14 gun sonra geliomus
Gunaydin canımmmm bi saat kaldı aşılamaya heyecan korku tedirginlik bütün duyguları aynı anda yaşıyorumHERKESE GÜNAYDINNN
cnm eklenmiyoGunaydin canim ,esen 93 beni faceden eksene ceren büyükünlü özdemir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?